lordbanan 22.12.08, 12:15 Witam Poszukuje projektanta/architekta, ktory wykonal by projekt przebudowy i rozbudowy domu z okolic Trojmiasta. Pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alex Re: Poszukuje projektanta i architekta - Trojmias IP: *.pruszcz.mm.pl 23.12.08, 14:15 Epoca - pruszcz gdański, sympatycznie i cenowo ok, nie wiem jak z terminami, mogą być zajęci. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Poszukuje projektanta i architekta - Trojmias IP: *.chello.pl 27.12.08, 14:12 witam, jestem projektantką, jeśli jest Pan zainteresowany to prosze o kontakt ard_arch@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Polecam GRW Planning & Architecture IP: *.aster.pl 01.01.09, 18:48 Witam, polecam sprawdzonych projektantów. podaję stronę tak bedzie njałatwiej. www.grw.com.pl Praca z nimi to przyjemność. Jestem im to winien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Poszukuje projektanta i architekta - Trojmias IP: *.centertel.pl 09.01.09, 00:02 architektura i aranżacja wnętrz 606 131 242 polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś