eluba123 Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 18.01.11, 14:12 Witam! Z czystym sumieniem polecam firmę Edna_design www.ednadesign.webpark.pl. Dziewczyny wykonują zawód z pasją i ogromnym zaangażowaniem. Poza tym współpracują z firmami remontowymi, hydraulikiem i elektrykiem! Robią piękne wizualizacje a jak ktoś nie chce płacic za profesjolany projekt to można umówić się na tzw doradztwo fachowe i ten sposób jest o wiele tańszy. Podaję namiar: 697 562 600 Odpowiedz Link Zgłoś
alek_adm Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 19.01.11, 18:01 Polecam firmę Marcina Domańskiego www.marcindomanski,eu Ma sporo doświadczenia (20 lat) i dobry gust. Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homeandstyle.pl Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.11, 09:48 Zapraszam do współpracy www.homeandstyle.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violla39 Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.182.48.30.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.02.11, 23:57 Jesli architekt wnętrz to tylko Ingenium. Wlasnie skonczylam z nimi swoje mieszkanie i jeszcze nigdy nie bylam tak zadowolona. A to juz jest moje 3ie mieszkanie w zyciu i kazde robilam z architektem. Nareszcie ktos sluchal tego co mowie i czego chce, a nie narzucal mi z gory pewne rozwiazania. Zero stresu z budowa, poprowadzili wszystko od poczatku do konca. Cenowo tez wypadaja nienajgorzej. W razie jak ktos by szukal kontaktu to maja swoja strone www.ingeniumarchitekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: 85.222.27.* 06.02.11, 00:25 To chyba zależy jaki styl Ciebie interesuje. Jeśli chcesz mieć funkcjonalne, eksluzywnie wyglądające, współcześnie zaprojektowane mieszkanie, to polecam Ci AT3STUDIO. Znalazłam ich poprzez znajomych, ale chyba mają swoją stronę internetową; łatwo ich wygooglujesz! Powodzenia! I dodam, że absolutnie warto wziąć architekta "od zera", żeby potem nie płacić za przekładanie gniazdek i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daart Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.146.228.174.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.11, 17:49 Witam, jestem założycielką autorskiej Pracowni projektowania wnętrz Daart. Oferuję pełen zakres projektu aranżacji: inwentaryzacja, koncepcje, wizualizacje 3d, projekt wykonawczy, konsultacje, porady. Współpracuję z branżowymi sklepami, posiadam katalogi wielu producentów wyposażenia wnętrz, próbniki kolorów etc. W cenie projektu wykonuję zestawienie gdzie dokładnie podaję (przy współpracy ze sklepami) ceny, producenta oraz ilość potrzebnych materiałów. Projektuję w wielu stylach, zawsze dopasowując się do potrzeb klienta. Zapraszam serdecznie www.daart.pl, tel. 608 322 626, aleksandradobosz@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myka Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 19:03 Firma Wrobest specjalizuje się w projektach i aranżacjach wnętrz, a jednocześnie kompleksowo realizujemy wszelkie projekty, zapewniając bezpłatny nadzór budowlany. Posiadamy własną, profesjonalną ekipę wykończeniowo-remontową, co daje Państwu możliwość minimalnego zaangażowania czasu i środków finansowych w całym procesie prac: od projektu do ostatecznego wykończenia lokalu. Nasze realizacje można obejrzeć na naszej stronie www.wrobest.pl lub też niekiedy w miejscach, w których w danym czasie realizujemy dane projekty. Naszą jakość możemy na życzenie klienta potwierdzić listami referencyjnymi. Oczywiście każdy nasz klient może się zdecydować na skorzystanie tylko z usługi ,,Aranżacji Wnętrz,, lub odwrotnie z usługi ,,Wykończenia Wnętrz,, Nie koniecznie za 200 zł z m2 za projekt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia.fr Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 23:41 A ja szukam sensownego człowieka, który PRZE-projektuje mieszkanie - po 6 latach mieszkania chcę dokonać zmian tu i ówdzie. To nie jest takie wyzwanie, jak projektowanie w "gołych" ścianach, ale jeśli macie kogoś, kto nie boi się zaprojektowania zmian - będę wdzięczna za polecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
go27 projektant wnętrz Warszawa 16.03.11, 15:06 FRU DESIGN od kilku lat zajmuje się profesjonalnym i kompleksowym projektowaniem wnętrz prywatnych i komercyjnych a także kreacją stoisk targowych i grafiki oraz designem. Współpracujemy z rzetelnymi dostawcami i najlepszymi ekipami wykonawczymi. Zapraszamy do współpracy firmy oraz inwestorów prywatnych. tel. +48 698 679 267 mail: biuro@frudesign.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Korulczyk Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.aster.pl 17.04.11, 14:01 POLECAM STUDIO PROJEKTOWE: www.korulczyk.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutdesign Projektant wnętrz Warszawa i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 00:23 gutdesign.iportfolio.pl/ Zapraszam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
korool Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 25.04.11, 23:04 Witam, Za 15.000 złotych netto wykonamy projekt z wizualizacjami. Adam Korulczyk info@korulczyk.com www.korulczyk.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektantka Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.11, 15:36 Panie K.- 15000 zl to nie na tym forum do 50 m2 mieszkania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 00:51 Zupełnie nie lepiej bo każde wnętrze jest inne, ma inny układ, wymiary i nie ma czegoś takiego jak projekt uniwersalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Korulczyk Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.aster.pl 01.06.11, 08:13 Witam, Zapraszam na www.korulczyk.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 19:34 Temu panu potrzebny jest psychiatra :) Najpierw rozsiewa swoje ogłoszenia oferując projekt techniczny gratis, potem obraża klientów pisząc ze ich nie stać na tak "wspaniałego" i drogiego projektanta ;) Potem ponownie rozsiewa ogłoszenia wypisując absurdalne ceny za projekty. Istny cyrk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noo Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: 88.156.227.* 06.02.15, 11:01 W zupełności się zgadzam z tą opinią :)) Cyrk na kółkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Architekt Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: 178.73.49.* 03.06.11, 23:00 www.krasinskiwarsaw.pl/ Zapraszam! Aleksander Krasiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SohoDesign Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 10:36 Witam serdecznie. Proszę o kontakt. Podeślę na maila zdjęcia z realizacji oraz ofertę. soho.dsn@gmail.com inż. arch Tomasz Klata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: InnoxProject Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.11, 17:30 www.innoxproject.com - zachęcam do współpracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.14, 01:10 Z całego serca polecam Panią Ilonę Sobiech Architekt z wielkim talentem. Tutaj jest cennik projektów: ilonasobiech.pl/cennik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 18:00 Witam, 300zł/m2 zapraszam na www.korulczyk.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MGFORMA mgforma projektowanie wnętrz IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.11, 13:09 Chcesz stworzyć unikalne wnętrze z klimatem. Projektujemy wnętrza mieszkań, apartamentów oraz wszelkich lokali biurowych oraz restauracji. Współpracujemy z wieloma firmami podwykonawczymi nadzorujemy ich prace na budowie. Oferujemy kompleksową i profesjonalną obsługę już od kilku lat. Nasze oryginalne pomysły wdrażamy szybko i sprawnie. Zapraszamy do współpracy biuro@mgforma.pl Tel. 22 296 76 74 www.mgforma.pl [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/811/mgforma2mala.jpg/][IMG]http://img811.imageshack.us/img811/5080/mgforma2mala.jpg[/IMG][/URL] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.aster.pl 31.07.11, 21:46 Witam,jestem projektantem wnętrz,mam na swoim koncie realizacje od stanu deweloperskiego do pełnego wykończenia wnętrza,również z nadzorem autorskim i czuwaniem nad pracami ekipy budowlanej.Nie jestem z Warszawy(dlatego nie jest to 200zł/m2). W przypadku zainteresowania proszę o kontakt na nr tel. 693 50 86 41 .Posiadam również sprawdzoną ekipę budowlaną jednak spoza Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 02:48 W Warszawie nie jest 200 zł/m2 ;) A dobry architekt powinien mieć stronę www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klebba Design Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.cdma.centertel.pl 03.08.11, 23:04 Witam, pozwolę sobie zaproponować swoje usługi,zapraszam na stronę www.klebbadesign.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 10:09 Jeśli chcesz zapraszam do oglądania mojego sklepu 97 m w centrum na Marszałkowskiej. Polecam wrosnki-id.pl zrobili mi całą przebudowę i aranżację. Ogólnie jestem zadowolona tyle że czas projektowania przeciągną się o 2 tygodnie a potem roboty o 3 ze względu na jakieś coś w ścianie pod tynkiem i załatwianie pozwoleń. Ogólnie bardzo dobre wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_75_warszawa Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 26.04.12, 19:58 Witam, polecam www.ednadesign.pl 697 562 600 Panie maja konkurencyjne ceny i profesjonalnie doradzają w aranżacji mieszkania. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DESIGNOFF Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.clubnet.pl 13.05.12, 10:59 WITAM. JESTEM ZAINTERESOWANY WYKONANIEM DLA PAŃSTWA PROJEKTU; WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW NA MOJEJ STRONIE: www.designoff.architekci.pl DZIAŁAM NA RYNKU OD 12 LAT; MAM W DOROBKU ZREALIZOWANE KILKASET PROJEKTÓW. tel. kom.(+48) 502 823 198 www.designoff.architekci.pl designoff@architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.13, 23:04 ednadesign jest przeciętna a raczej słaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalskioff Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.centertel.pl 19.10.11, 10:55 mi w 3deforma przy 1 mieszkaniu w sumie policzyli 80zl mk2 a przy drugim wyszlo 60 zl /mk2 , i przygotowali mi pare rozwiazan ,ktore i tak zmienialismy w trakcie remontow. Wiec musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolony. wejdz sobie na 3deforma.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.11, 01:58 Jestem studentka z Warszawy, posiadam doświadczenie w pracowni, biurze architektonicznym, w projektowaniu architektury, urbanistyki oraz architektury wnętrz. Projekt wnętrzarskie cena poniżej 100 zł m2. Chętnie przyjmę zlecenia, umowy o dzieło. Zaprojektuję wnętrze biura, jak i mieszkalne( kuchnie, salony, łazienki itd ). tel 531208585 zapraszam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klebba Design Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.interkar.pl 08.11.11, 09:45 Pracownia projektowa poleca swoje usługi w cenie ok 60/70 zł za m2 brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doss [...] IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.12, 16:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3deforma Re: 3deforma IP: *.centertel.pl 19.11.12, 18:30 Pan pawel sznaj... w warszawy napisal powyzsza opnie...klient ktoy myslal ze ktos mu za darmo zrobi mieszkanie...sprawa trafila do sadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWEŁ [...] IP: *.toya.net.pl 06.12.12, 19:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin rzepkowski Re: 3deforma IP: *.centertel.pl 06.12.12, 20:45 Ja zaś polecam 3defoarma . Funcjonalny projekt, ekipa meblarzy super jak i wykończenie. Wszystko usprzątane, prowadzone w dobrej kolejności. Chetnie prześle projekt i realizacje swojego mieszkania (Warszawa ursynów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.. Re: 3deforma IP: *.toya.net.pl 15.01.13, 21:48 3deforma Chyba sam sobie wydałeś tą pozytywną opinię ...porażka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: 3deforma IP: *.centertel.pl 03.03.13, 21:04 cisna na 3deforme a z tego co slyszalem zasypani zleceniami i robotami a reklamy maja tyle co nic. widac konkurencja was nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.13, 14:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona Re: 3deforma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 17:37 Pani architekt z tej firmy nie ma pojęcia o materiałach ani o funkcjonalności projektowanych pomieszczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3deforma Re: 3deforma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.13, 17:38 o jakosci uslug najlepiej swiadcza REFERENCJE wystawione przez naszych REALNYCH klientow a takze publikacje... 3deforma.pl/?page_id=2099 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Architekt Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: 178.73.49.* 22.10.11, 18:31 Witam i serdecznie zapraszam! www.krasinskiwarsaw.pl/ www.thenzp.com/default.aspx www.youtube.com/watch?v=yKHMXslxRnE www.voiceamerica.com/episode/56186/appalachian-knowledge-economy Odpowiedz Link Zgłoś
architekt-warszawa Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 27.10.11, 13:55 Polecam siebie :) Wykonujemy projekty indywidualne domów nowoczesnych, energooszczędnych i funkcjonalnych. Nasze projekty są uszyte na miarę, często zaoszczędzone kilka m2 niepotrzebnej powierzchni lub niepotrzebnie skomplikowanej konstrukcji kosztuje znacznie więcej niż nasze projekty. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na stronie www.m2studio.pl Architekt-Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.spray.net.pl 07.11.11, 21:21 Niestety dopiero teraz wpadłam na ten wątek :( , rok temu byłam w podobnej sytuacji, na szczęście udało mi się znaleźć genialną Panią projektant, która poprowadziła mnie przez cały ten bajzel wzorowo. Zainteresowanym osobą mogę przekazać namiary na priv. janina350@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racinger Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.toya.net.pl 10.11.11, 14:49 Witam, Zapraszam do współpracy www.interyour.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Gdak Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.aster.pl 24.11.11, 23:23 Witam, Polecam biuro projektowe Inside Studio Beata Nowak. Swoje pierwsze wnętrze zaprojektowałem razem z Panią Beata. Teraz przesiadając się na większe mieszkanie również korzystam z jej usług. Portfolio wraz z referencjami można znaleźć na www.insidestudio.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Gdak Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.aster.pl 24.11.11, 23:34 Witam, Polecam Panią Betę Nowak. Część jej portfolio można obejrzeć na stronie www.insidestudio.com.pl. Ja korzystam z jej usług już po raz drugi (poprednie mieszkanie to kawalerka) ponieważ kupiłem i będę odbierać mieszkanie w styczniu 2012. Pani Beta ma swoich podwykonawców, prowadzi nad nimi na bieżąco nadzór i udostępnia swoje zniżki w wielu sklepach klientom. W efekcie koszt jej prac zwraca się po zakupieniu materiałów. Pozdrawiam, MG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beainterior Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 17:19 Polecam www.talo-project.pl,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3deforama Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.centertel.pl 14.12.11, 21:12 zapraszam na 3deforma.pl mieszkanie "singel" .Ciekawy pomysł na mieszkanie o pow. 50m2 Odpowiedz Link Zgłoś