Dodaj do ulubionych

Coś dla Wózkomaniaczek!!!

09.06.11, 21:55
Dziewczyny z Warszawy, okolic i te bardzo zakrecone, wielkimi krokami zblizaja sie w Warszawie Targi Mother & Baby 11-12 czerwca! ma byc mnostwo atrakcji, spotkania ze znanymi personami, teatrzyk dla dzieci, wszystko dla kobiet w ciazy, mam i wogole rodzicow dzieci w przedziale wiekowym 0-9 lat....No a takze, jako nowosc: POKAZ MODY WOZKOWEJ!!!!! oj jak ja zazdroszcze juz tym, co beda mogly byc!
www.motherandbaby.pl
Obserwuj wątek
    • srebrno-listka Re: Coś dla Wózkomaniaczek!!! 09.06.11, 22:02
      I konkurs, w którym mozna wygrać wózek big_grin EasyWalker smile
      • saras-wati Re: Coś dla Wózkomaniaczek!!! 09.06.11, 22:06
        a ja akurat wyjeżdżamsad(
    • ollasja Re: Coś dla Wózkomaniaczek!!! 09.06.11, 22:21
      A w Poznaniu będą z targi "Moje Dziecko" chyba 18-19 czerwca smile Dla zainteresowanych smile
      • didis Re: Coś dla Wózkomaniaczek!!! 09.06.11, 22:28
        Kurde ani tu ani tu mnie nie będziesad(((
        • tygisek Re: Coś dla Wózkomaniaczek!!! 09.06.11, 22:33
          w sierpniu we Wroclawiu....ale mnie chyba tez omina ze wzgledu na wakacje sad
          • jolanka-5 Re: Coś dla Wózkomaniaczek!!! 10.06.11, 21:27
            A w Katowicach tez organzują takie imprezy?
            • pomilak1 Re: Coś dla Wózkomaniaczek!!! 10.06.11, 22:09
              Jolanka dokładnie miałam o to zapytać big_grin kiedyś były w Spodku ale jeszcze wtedy nie byłam taką maniaczką smile czekam na info jeżeli któraś będzie coś wiedzieć smile
    • redaniad Re: Coś dla Wózkomaniaczek!!! 10.06.11, 23:59
      Ja bylam na tych targach w KRK. To byly te z wyscigami raczkujacych dzieciaków wink jezeli chodzi o wozki to byl dosc spory wybor, były moje navingtony wink był tez x-lander, nextway, wogule duzo wystawcow. Jak ktoras z Was spodziewa sie malucha, a bedzie to samo co u nas, to na stoisku aventu takie mega torby dawali dla kazdej przyszlej mamy. Byl tez jonsons, apteki i stoisko z pieluszkami wielorazowymi. A do tego balony dla dzieci, malowanie buziek itd. W krk, było naprawde fajnie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka