Gość: inz. Mamon Re: kto zaprojektuje szafkę do łazienki? IP: *.aon.at 03.12.03, 11:00 Prosze Pani, to obelga :-))))) inz. Mamon Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: kto zaprojektuje szafkę do łazienki? 03.12.03, 12:47 nie rozumiem dlaczego od razu obelga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz. Mamon Re: kto zaprojektuje szafkę do łazienki? IP: *.dietrich.untertrifaller.com 04.12.03, 08:01 Margaritas ante Porcas :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz. Mamon Re: do inż Mamonia IP: *.dietrich.untertrifaller.com 04.12.03, 10:50 Jako niełuk lubie łuki innych- sa zawsze niezwykle sexy. Takze przy projektowaniu szafek. inz. Mamon Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: do inż Mamonia 04.12.03, 11:30 oj wstaliście inżynierze lewą nogą miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kto zaprojektuje szafkę do łazienki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 13:34 Proszę się nie przejmować p.M, on tak zawsze.. Jeśli chcesz to dam Ci namiary do takiej osoby togo_julka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil to jego typowe wystepki... IP: 62.29.248.* 05.12.03, 23:10 ...ale to jest ciekawe. Ostatnio, siedzac na peronie w Lille, przygladalem sie slupowi podtrzymujacemu ekran rozkladu pociagow. Zwykly slup prawda? Ale jaki inny. W Polsce zalatwiono by sprawe prosto; bylby to po prostu slup. Projektowanie szafek to obelga... Tak sadza wszyscy polscy 'architekci' i mamy to co mamy. Brzydota az oczy bola! Kibelki projektuja nazwiska na ktorych dzwiek polscy 'architekci' staja na bacznosc... nie wstydza sie. Phh... 'architektura' polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: to jego typowe wystepki... IP: *.ipt.aol.com 14.12.03, 23:44 o ho ho to moze projekt lazienki, chociaz na otarcie lez... czyzby problem z miarka, olowkiem i katem prostym w castoramie chlopcy takie szafeczke od reki Zaprojektuja i jakie piekne, a jakie funkcjonalne, no i do tego tanie! Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: to jego typowe wystepki... 15.12.03, 08:59 Gość portalu: maja napisał(a): > o ho ho > to moze projekt lazienki, chociaz na otarcie lez... > czyzby problem z miarka, olowkiem i katem prostym > w castoramie chlopcy takie szafeczke od reki Zaprojektuja i jakie piekne, a > jakie funkcjonalne, no i do tego tanie! właściwie to nie problem z zaprojektowaniem szafki, ile z uzewnętrznieniem tego projektu na papierze, a ściślej zrobieniu projektu na komputerze w specjalnym programie do projektowania mebli i zwymiarowaniu szafki, gdyż nie posiadam takiego programu a rysowanie na papierze milimetrowym wydaje mi sie archaizmem, a poza tym nie znam się na tym a dokładny projekt potrzebny był po to żeby we własnym zakresie wykonać taką szafkę ale ostatnio znalazłam firmę gdzie zrobią mi i projekt i szafkę za jedyne 1200 zł, więc nie będę się sama z tą szafką męczyć a co do castoramy to byłam tam i nie projektują szafek łazienkowych, no i te fronty! nie chcę w łazience szafki, która będzie wyglądała jak kuchenna pozdr pozdr > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakaka typowe postępki IP: *.pp.com.pl 17.12.03, 12:22 pięknie. termin szybki, projekt piękny, zapewne jakość - wszystko nawet tanio :) projektuję sobie szafkę do łazienki już trzeci rok :) i wieszak do przedpokoju:) stąd zazdrość ukłony kakaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmtt Re: kto zaprojektuje szafkę do łazienki? IP: *.swic.dialup.inetia.pl 23.12.03, 02:37 Ja, chętnie. Zrobiłem to już dwukrotnie i żyję. Nawet więcej – wykonałem je własnoręcznie i sprawiło mi to dużą satysfakcję. PS Pozdrawiam wszystkich WIELKICH ARCHITEKTÓW. PS2 Tez jestem architektem. kmtt Odpowiedz Link Zgłoś