Dodaj do ulubionych

Moomoo w gronie najlepszych

• Gość: krzywy Re: Moomoo w gronie najlepszych IP: 77.236.0.* 19.08.09, 14:07
      Wrażenia są. Podoba mi się jak fotografia lub rzeźba. Kontrasty mocne. Ale czy tego właśnie szukamy ? Tak się będzie mieszkać ? Każdy odpowie że to tylko eksperyment. Rzekł bym : dom dla p....... I teraz do mnie dotarło że tu na forum w istocie odbiór jest też taki.
    • Gość: eeeeeeeeeeeeeeeee Re: Moomoo w gronie najlepszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 14:54
      Jeden z tych fajnych , trendy wylansowanych chłopaków notorycznie oddawał nieswoje projekty na studiach których jeszcze zresztą nie skończył , tak bardzo lubi to robić . Dobre rendery i PR , nic poza tym .
    • Gość: d Re: Moomoo w gronie najlepszych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 16:10
      no tak- wyglądają na obiboków
    • Gość: ss Re: Moomoo w gronie najlepszych IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 01:01
      do garow z nimi!
    • Gość: tru [...] IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 01:02
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: trictery Re: Moomoo w gronie najlepszych IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 20:06
      wszyscy sa beznadziejni, ja jestem super
    • Gość: jakujaku Re: Moomoo w gronie najlepszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 21:12
      Gratulacje dla Panów że się wybili. Bardzo mnie to cieszy. ALE ile można powtarzać stary patent z powiewająca firanką? i ile można się nim zachwycać. co do "najbardziej obiecującej" pracowni to był bym powściągliwy z uwagi na brak realizacji. każdy może zrobić kilka efekciarskich renderów w vray'u. A myślę że pomysłów tego pokroju i dużo ciekawszych można szukać wśród prac projektowych studentów polskich wydziałów architektury.
    • Gość: iwo Re: Moomoo w gronie najlepszych IP: 94.245.202.* 22.08.09, 22:04
      gratulacje,na pewno rzuca sie w oczy estetyka z najwyzszej polki,co do funkcjonalnosci,ciezko sie wypowiadac na podstawie kilku obrazkow,wszystko da sie rozwiazac,zalamuje mnie poziom niektorych wypowiedzi,z reszta michal aniol tez byl gejem i co z tego?
    • Gość: iwo piwo Re: Moomoo w gronie najlepszych IP: *.toya.net.pl 23.08.09, 20:15
      jak jestes zalamany to nie czytaj! ja wam pokazac musze jak sie projektuje!
    • Gość: tru tru [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 23:08
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: rozczarowany Re: Moomoo w gronie najlepszych IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.09, 15:38
      Poza posadzką niewiele pokazano, a to, co widzę, zdecydowanie mi się nie podoba, ale de gustibus non disputandum est.
    • Gość: architekt Re: Moomoo w gronie najlepszych IP: *.chello.pl 28.08.09, 13:24
      CO ZA SHIT! LEONARDO DA VINCI BY SIĘ POŻYGAŁ!
    • Gość: PW Re: Moomoo w gronie najlepszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 10:16
      Lans lans lans... zdaje się, że żyjemy w czasach gdzie coraz mniej liczy się jakość architektury, a coraz bardziej PR. Czy Panowie myśleli o tym dla kogo projketują i czy na prawde firanka na tarasie czemuś służy poza EFEKTEM na renderze.......? Proszę wszystkich "zachwyconych" o merytoryzną odpowiedź!
    • bess5 Re: Moomoo w gronie najlepszych 31.08.09, 12:01
      sztuka dla sztuki. sztuka to jest zaprojektowac pieknie, funkcjonalnie i jeszcze upilnowac inwestora, zeby nie zechcial tego skopac.Sztuka to jest polaczyc piekno z funkcja. Piekno samo w sobie moze tylko wkurzyc. mam przepiekne schody, ale jak sie na nich nie zabije ktorego rownie pieknego dnia toz to bedzie cud.I tak mi to piekno juz za skore zalazlo, ze je mam ochote (te schody) poobklejac antyposlizgiem , a moj domowy fan piekna niech sie goni.
    • Gość: PW Re: Moomoo w gronie najlepszych IP: *.chello.pl 31.08.09, 16:21
      Proszę o dyskusję na temat tego projektu, jest to swego rodzaju klasyk gatunku i warto się temu przyjrzeć!!!
    • Gość: architekt Re: Moomoo w gronie najlepszych IP: *.toya.net.pl 03.09.09, 21:19
      zastanawiajac sie nad dyskusja na temat projektu dochodze do wniosku ze zbyt malo jest wiadomych co do istotnych informacji.Trudne jest rozmawiac o projekcie gdzie brakuje info nt. inwestora, uwarunkowan dzialki, osi widokowych, preferencji przyszlych mieszkancow i wielu wielu innych.
      sam chetnie przeczytam poglad innych forumowiczow
    • defragmentator Re: Moomoo w gronie najlepszych 07.10.09, 21:53
      realizacji nie maja, jeden nawet studiów nie skończył. na dodatek kopia z Tamizo.pl, sami sprawdzcie. nauczyli sie w maksie pracowac, wąsy zapuscili, żeby z dziećmi ich nie mylić.
    • Gość: ALT Re: Moomoo w gronie najlepszych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.10, 13:23
      Architects Directory - konkurs na pomysły na dom idealny przygotowany przez magazyn WALLPAPER- to bardzo ciekawe wydarzenie
      bo jest to tym razem arcytrudne odwieczne pytanie
      - jak powinien wyglądąc, funkcjonować idealny dom
      Pomysł Moomoo jest całkowicie abstrakcyjny, ale coś w nim jest
      przynajmniej widac wysilek umysłowy
      Warto te prace konkursowe przeanalizować - polecam kazdemu

PS Nazwa moomoo jest bardzo ekologiczna, bo kojarzy sie z krową
    • Gość: Gość Re: Moomoo w gronie najlepszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 20:01
      nie są gejami :) aleście sie ego uczepili!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka