Gość: gość IP: 62.29.135.* 15.06.03, 00:43 hej, szukam firmy lub człowieka do zrobienia wizualizacji budynku biurowego na wczoraj. najchętniej sprawdzone (warszawa) mona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rooti Re: szukam WIZUALIZACJI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 04:24 OOoooo, takie pytanie to juz nie wrozy niczego dobrego. Pewnie firma ma w umowie wizki i chce sie pozbyc problemu. A pytanie powinno mowic o: -materialach wejsciowych -terminie -wnetrze / zewnetrze -rozdzielczosci / anim -za ile -dlaczego tak malo :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: szukam WIZUALIZACJI IP: *.piast.ds.polsl.gliwice.pl 15.06.03, 09:04 Gość portalu: gość napisał(a): > hej, > szukam firmy lub człowieka do zrobienia wizualizacji budynku biurowego na > wczoraj. > najchętniej sprawdzone (warszawa) > mona Jestem studentem architektury, mam sporo wolnego czasu, i praktyki w 3d, nie chcę się reklamować, (zrobię to nawet na przedwczoraj :) i za stosunkowo niewielkie pieniądze:) fakturę też wystawię za pośrednictwem biura w którym pracuję na umowę zlecenie jeśli jest ci potrzebna ) wszystko zależy od skali opracowania. czekam na telefon 608 091 072 do usług :) adam Odpowiedz Link Zgłoś
nokiw Re: szukam WIZUALIZACJI 15.06.03, 13:27 Szybka! "na wczoraj" - w Arcon-ie6, mniej szybka za to dokładna 3d max z kodem źródłowym. Wizualizacje i animacje komputerowe projektów budowlanych i koncepcji architektonicznych (dostarczyć e-mail-em plik dxf,dwg, inny cad. lub zdjęcia, rzuty i przekroje, wymiarowane, także z książek, czasopism, folderów, bank projektów różnych biur projektowych).noki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szukam WIZUALIZACJI IP: 62.29.135.* 15.06.03, 19:51 wybaczcie wszyscy studenci, ale szukam profesjonalnej wizualizacji - dwa ujęcia dzienne, dwa nocne, biurowiec z zewnątrz. profesjonalnie podane, z wydrukami, płytą, na za tydzień. mieliśmy jednego gościa, ale nas trochę spalił - niesprawny sprzęt.. szukam dobrego, poleconego adresu (oczywiście będziemy chcieli obejrzeć przykładowe wizualki). pozdrawiam,mona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: szukam WIZUALIZACJI IP: *.piast.ds.polsl.gliwice.pl 15.06.03, 20:19 Czy student z 3 letnią praktyką nie jest dla ciebie dobrą ofertą ( myślisz że kto to wykonuje w biurach ). Dla mnie to jest poprostu hobby. czy nie wierzysz w nasz potencjał ?:) do odważnych świat należy !!! Koszta są zdecydowanie niższe niż zlecając to przez biuro a jakość niejednokrotnie wyższa. W tydzień można stworzyć wszystko, nie widzę żadnych ograniczeń. Może tylko z *.avi musiałby być dłuższy termin. Jeszcze raz polecam siebie!!!:) 608 091 072 adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooti Re: szukam WIZUALIZACJI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 00:12 Moge polecic kolege; zajmuje sie grafika i wizualizacjami; Ocene prac pozostawiam juz Zainteresowanym stronom ;) uniqued@o2.pl tel. 502759361 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abs Re: Gosciu IP: *.itpp.pl 16.06.03, 09:24 oj nawet niewiesz jakie cuda studenci wyprawiają na komputerze naprawde polecam absolwentka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gosciu IP: 62.29.135.* 16.06.03, 19:14 dzięki wszystkim w końcu polecono mi Pawła Dmitruka. naprawdę profesjonalne wizualki. dzięki raz jeszcze, mona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka Re: szukam WIZUALIZACJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 00:20 nasuwa sie taka jedna konkluzja calej tej wymiany zdan: ktoz moze byc autorem zapytania? zgadnijnie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka Re: szukam WIZUALIZACJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 00:20 nasuwa sie taka jedna konkluzja calej tej wymiany zdan: ktoz moze byc autorem zapytania? zgadnijnie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
splenda Chcesz powiedziec ze to student 20.06.03, 07:14 ktoremu pali sie grunt pod nogami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooti Re: Chcesz powiedziec ze to student IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 07:38 Moze obrona dyplomu tuz-tuz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka Re: Chcesz powiedziec ze to student IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 00:13 :))) he he:) student- to byloby niezle:) tak sobie pomyslalam, ze odpowiedz jest inna, ale moze po prostu jestem podejrzliwa:)). w kazdym razie konkretne nazwisko od autora pojawilo sie jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
damage1448 Re: Szukam wizualizacji 03.02.18, 11:04 Witam, zajmuje sie tworzeniem profesjonalnych wizualizacji architektonicznych (wnetrznych i zewnetrznych). Pracuje w 3dsMax (Corona) od ponad czterech lat, mam doswiadczenie w pracy z projektantami i architektami. Przyklady moich prac mozna obejrzec pod linkiem www.behance.net/IllyaTeryaev Prosze o kontakt iliasii@ukr.net Odpowiedz Link Zgłoś
damage1448 Re: Szukam wizualizacji 03.02.18, 11:04 przyklady moich prac mozna obejrzec pod linkiem www.behance.net/IllyaTeryaev prosze o kontakt iliasii@ukr.net (warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś