purplehaze Annick Goutal Mandragora, dzięki Olesi :-))....i 22.06.05, 16:22 mam swoją własną bańkę prywatności - swieżości w tej krakowskiej przedburzowej duchocie ;-))) Odpowiedz Link
mangos Nadal Jaipur Saphir... 22.06.05, 19:49 ...wyjątkowo pasuje mi w tym nostalgicznym dniu. Byłam dziś z młodzieżą gimnazjalną na filmie "Karol-człowiek ,który został papieżem" i przypomniały mi się wszystkie smutne chwile z początku kwietnia. Ponadto przezyłam szok- moje dzieci szkolne też mają serca! Kilka dziewcząt płakało a chłopcy wyszli z kina poruszeni. Odpowiedz Link
elve Re: Nadal Jaipur Saphir... 23.06.05, 00:12 czy jeśli ktoś nie płacze i nie jest poruszony, to znaczy że nie ma serca? mam nadzieję, że to tylko Ci tak wyszło w poście, i że tak nie myślisz. elve co nie płakała. Odpowiedz Link
mangos Re: Nadal Jaipur Saphir... 23.06.05, 06:17 Tak mi Elve wyszło w poście. Całodzienne zmęczenie dało się we znaki. Zaskoczyła mnie ich dojrzałość, bo w szkole to rozkrzyczane są i wszędzie ich pełno, a wczoraj siedzieli wszyscy skupieni i oglądali film. PS. Mój mąż też nie płacze ale gdyby miał serce z kamienia nie byłby moim mężem... Odpowiedz Link
eowyn Un jardin sur le Nil 23.06.05, 00:41 wykonczylam probke, albo bardzo hojnie sobie to zaaplikowalam, albo bardzo mnie sie ten Hermes trzyma:) Pomyslimy, pomyslimy...;) Odpowiedz Link
dori7 niezmiennie Grain de Folie 23.06.05, 18:01 O dziwo zupelnie mi sie nie nudza! Wrecz przeciwnie: mam wrazenie, ze z czasem dostrzegam w nich wiecej niuansow i coraz bardziej je doceniam, na lato sa absolutnie rewelacyjne, takie swieze i soczyste :)) BTW: Juz nie pamietam, jak dawno temu uzywalam przez tydzien jednego i tego samego zapachu! Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę ... 23.06.05, 22:01 EdDV. pięknie! jest ze mną już 5 godzin - nieźle :) Odpowiedz Link
kalooo Essencia de Duende 24.06.05, 06:56 hmmmm.....Ja nie wiem co jest grane,ale autentycznie-ten zapach to dla mnie czysty zapach oceanu..;)Ślicznie,świeży,czysty,orzeźwiający,letni zapach na całkiem upalne dni.;D A na wyjazd zabieram ...Stellę,bo zapomniałam wyjąć z torebki..;] Odpowiedz Link
mangos Desnuda 24.06.05, 07:19 Długo się zastanawiałam, ale w końcu padło na Desnudę!:) Dzisiaj ostatni dzień w szkole, hurrrraaaa!!!!! Odpowiedz Link
martiene_ethereyes Re: Dziś pachnę ... 24.06.05, 12:33 rachatłukum SL z woskowej książeczki :) Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę ... 24.06.05, 14:27 Mouse Roccobarocco-strzał w dziesiątke Nadgarstki Chamade Guerlain Odpowiedz Link
marvellous Diosissimo z testera w sklepie:P. 24.06.05, 14:33 Chyba padne z zachwytu :PP Odpowiedz Link