olesiam Burberry Baby Touch 22.08.05, 10:54 Kaloo, bardzo dziekuje, jestem zachwycona, musze odswiezyc kontakty ze znajomymi z Moskwy, tam znalazlam za cale 27$:) O. Odpowiedz Link
mrouh Re: Salvatore Ferragamo cudny:))) 23.08.05, 11:45 zazdraszczam Feragamo:-) a pachnę w stereo- lewa ręka EnJoy Jean Patou, prawa L'instant Guerlain. Próba mikrofonu, raz-dwa-raz, reszta nowych próbek po południu:-) Lewa przyjemniejsza:-) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Salvatore Ferragamo cudny:))) 23.08.05, 11:52 u mnie na razie próbka, którą otrzymałam w zaprzyjaźnionej perfumerii z adnotacją, ze mnie powinien się spodobać i rzeczywiście, pani miała rację:))) a jak się podoba EnJoy?:) Odpowiedz Link
mrouh Re: Salvatore Ferragamo cudny:))) 23.08.05, 12:42 EnJoy cudny jest, wiedziałam to od razu. Natomaist Instant drażni mnie straszliwie, zakłóca odbiór EnJoya:-D a zaaplikowałam tak 1/4 psika... zaraz idę go zmyć, mam nadzieję, że zejdzie... bleee...:-) Kalio, jak tak się wczytuję w Twoje posty, to myślę, że mogę próbować wszystkiego, co lubisz i jest duuuze prawdopodobieństwo, że mi też podpasuje:-) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Salvatore Ferragamo cudny:))) 23.08.05, 21:11 Hehe, coś w tym jest:) EnJoy jest ślicznym zapachem harmonią piękna i elegancji, a co najważniejsze bardzo mi się podoba.:)L'Instant niuchnęłam tylko z atomizera i to wystarczyło, nie czułam się na siłach, aby testować.:) Odpowiedz Link
senta Re: Załotym Armanim :) 23.08.05, 21:40 Tentation Palomy..o mamusiu co za zapach! Odpowiedz Link
madlaine_xx NR for Her, strasznie ulotny ze mnie :( 23.08.05, 22:18 i pachnie jak moja córka po kapieli :) tak sielsko-anielsko, ciekawe który to składnik ? Odpowiedz Link
konasana eau des merveilles 24.08.05, 08:47 z probki - po 10 min. nic nie czuje, to kolejny Hermes, ktory mi nie pasuje, niestety... Madleine, na mnie NR tez byl strasznie slabo wyczuwalny i nietrwaly. Odpowiedz Link