laura27 Oh de Moschino...i Addict 2 30.11.05, 09:27 Ale nie do powąchania, tylko do zakupienia... Może któraś z was chce się pozbyć któregoś z tych zapachów? Odpowiedz Link
kiku.san Wymiana próbek 30.11.05, 14:14 Bardzo proszę o próbki: Tygrysa Kenzo Ultraviolet PR Mademoiselle Coco Casmir Chopard OI W zamian mogę zrobić próbki: Lempicka EDP Lempicka Midnight Mauboussin EDP Mauboussin EDT Bazar Lacroix Le Baiser Lalique Odpowiedz Link
kiku.san Re: Poszukiwany, poszukiwana 8 30.11.05, 14:18 Bardzo proszę o próbki: Tygrysa Kenzo Ultraviolet PR Mademoiselle Coco Casmir Chopard OI Na zamianę mogę zrobić próbki: Lempicka EDP Lempicka Midnight Mauboussin EDP Mauboussin EDT Bazar Lacroix Le Baiser Lalique Odpowiedz Link
kiku.san Re: Poszukiwany, poszukiwana 8 30.11.05, 14:24 O, przepraszam za zdublowanie, ale coś dzisiaj problemy mam... Odpowiedz Link
kiku.san Re: Poszukiwany, poszukiwana 8 30.11.05, 14:24 O, przepraszam za zdublowanie, ale coś dzisiaj problemy mam... Odpowiedz Link
malaika7 Szukam Madness 30.11.05, 22:44 Jak w tytule. Wystarczy choćby kropelka. Mam: -Sensations Jil Sander -Helmut Lang EDP -połowę próbki Nu EDT -kilka pustych fiolek, może ktoś potrzebuje Odpowiedz Link
gocha221 Kupie resztki perfum 01.12.05, 17:38 -Happy to be, Clinigue -Nowa Mania -Emporio White -ECLAT D'ARPEGE -Oxygene Zalezy mi nie na miniaturkach, a na resztakach, których nie możecie "wykonczyć". Najbardziej zalezy mi na wymienionych,ale moze macie cos innego 'zninawidzonego"(ale nic ciezkiego, kadzidlanego, wyjatkowo słodkiego). Poprosze o kontakt na priva, bo na forum ostatnio niebyt czesto zagladam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
hispana Cherry Bloosom - Gurleain 02.12.05, 12:19 w zamian - prawie cala setka Chanel 05, ok 50 ml l'heure blue, albo 3/4 white jeans versacego Odpowiedz Link
vanilia72 szukam wciąż : 02.12.05, 18:00 Niki de Saint Phalle Python Trussardi Be 21 Orlane Initial Boucheron Cristobal Balenciaga Murmure Van Cleef & Arpels Tsar Van Cleef & Arpels Kashâya Kenzo Moze choc kropelkę Odpowiedz Link
madlaine_xx moge zrobić ... 02.12.05, 19:18 Initial EDP i Cristobal, bo mam pełnowymiarowe :) Odpowiedz Link
chatka_ Czy w Wawie mozna gdzies dostac Belle de Minuit? 02.12.05, 20:34 Jutro sie wybieram! Odpowiedz Link
aniamasnik Re: Czy w Wawie mozna gdzies dostac Belle de Minu 02.12.05, 22:38 chatko, zobacz na wizażu w wątku "okazja w moim mieście" - coś mi się w oczy rzuciło Odpowiedz Link
voluptas Re: Czy w Wawie mozna gdzies dostac Belle de Minu 03.12.05, 16:26 Już nie. Jeszcze jakiś czas temu było kilka flakonów w CH Wileńska (przy Dworcu Wileńskim), ale w czwartek, kiedy dzwoniłam, kierowniczka mi powiedziała, że już nie mają i zapasy magazynowe też sie wyczerpały. Niestety, pozostaje Allegro. Odpowiedz Link
chatka_ Re: Czy w Wawie mozna gdzies dostac Belle de Minu 04.12.05, 13:05 Dzieki, dobrze, ze jednak nie bylo czasu tam sie wybrac! Odpowiedz Link
mangos Nina Ricci itd 03.12.05, 07:18 na mojej liście "do poznania" są jeszcze: Oxygene Lanvin, Gucci Envy, Belle de Minuit, Cinnabar EL, Les Belles Wish i Wish Pure Shalimar Light Klękam na kolanach i proszę o chociazby kroplę na papierek:) Odpowiedz Link
merolik Re: Cinnabar mam, jak tylko... 03.12.05, 12:46 ...zwolni się jakaś fiolka, prześlę :) Odpowiedz Link
mangos dziękuję dobre dusze:) 03.12.05, 13:27 Od razu cieplej mi sie zrobiło na sercu:) Teraz mykam do łóża grzać ucho. Wsadziłam sobie do niego jakieś zielsko-geranium.Dziś to mi powaznie do płaczu jest bardziej niż do smiechu. Odpowiedz Link
fanka_grzeskow_czekoladowych Armani, Givenchy :D 04.12.05, 08:21 Szukam Sensi Armani Mania Armani Eau de Torride (?) Givenchy Prosze o kontakt na madziullaa@op.pl Odpowiedz Link
mangos Noir Epices FM 04.12.05, 10:49 jeszcze bardzo,ale to bardzo proszę o te czarne przyprawy,choćby na papierek... Odpowiedz Link
toula Poszukuje Hot Couture EDT - wiekszej ilości - 04.12.05, 14:17 gdyby ktoś już nie mógł patrzeć na swój zakurzony flakonik, to chętnie sie nim zaopiekuję:-) Odpowiedz Link
toula I jeszcze osmielam sie prosić, 04.12.05, 14:21 błagać wręcz o figowe Diptyque. Tylko kropelkę.Pliiiz Odpowiedz Link
karolaaa poczatek fascynacji... 04.12.05, 20:40 Ja dopiero ostatnio zaczelam tak konkretniej interesowac sie nowymi zapachami i jakby ktos mogl mi uzyczyc odrobinki: -Desnudy -Shalimar -Winter Delice -Valentino Gold -Trussardi Python W zamian moge wyslac cos innego :) Odpowiedz Link
jollinka Re: Poszukiwany, poszukiwana 8 05.12.05, 01:07 8 Jour /z nisz paryskich?/ czy ktoś wie gdzie można to dostać? Odpowiedz Link
polly1975 GUCCI RUSH I GUCCI EDP II 05.12.05, 09:23 Jak ktos ma na zbyciu chetnie odkupie lub wymienie Odpowiedz Link