olinka20 Re: Podusia 27.03.15, 21:03 Tu ostatnio taki słaby ruch, to pomyslalam ze je rozruszam Odpowiedz Link
najeeli Re: Podusia 27.03.15, 21:11 aj tam niemrawe jak wzorowe Panie Domu zasuwamy myjąc okna itp Wiosenne porzadki , pacz pani a tu podusie proponują, czyste propagowanie lenistwa Odpowiedz Link
grave_digger Re: Podusia 27.03.15, 21:17 no to marna ze mnie pani domu, bo mnie się po pracy nic nie chce. ostatnią rzeczą o jakiej myślę to sprzątanie. zwłaszcza w piątek wieczór wiosenne? kurcze, to już wiosna idzie? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Podusia 27.03.15, 21:23 Wiosna to juz jest Grave Ja okno umyłam jedno, co mi zachlapal jakis palant jak ostatnio snieg spadł jakos w weekend. I chyba wystarczy, co nie? Jak sie swiąt nie obchodzi, to uwazam, ze mona soie porządki darowac. A nie, wróc! Jutro porządkujemy z chłopem strych. Nie wiem kto jest bardziej zadowolony, ja czy on Ale mus to mus. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Podusia 27.03.15, 21:32 My dziś z mamą na siebie " a to za tydzień już święta?" My mieliśmy w weekend płot stawiać na działce, ale pogoda nie dopisuje oj nie dopisuje na Opolszczyźnie. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Podusia 27.03.15, 21:46 My mielismy nad jeziorem na rowerach pojezdzic, ale leje. Wiec został strych. Ano nic, zarzuce rano zyrtec i do boju Odpowiedz Link
grave_digger Re: Podusia 27.03.15, 21:48 zentel a nie zyrtec - też na 'z' my chyba też musimy Odpowiedz Link
grave_digger Re: Podusia 27.03.15, 21:49 a tak w ogóle to nie na noc? nie spowalnia cię gdy rano? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Podusia 27.03.15, 21:54 Zyrtec Na kurz ( bo tam masakra jest, wczoraj kurtki zaniosłam i wrociłam cała bordowa i zakichana) Nie, nie odczuwam zadnych skutków ubocznych. Na szczescie. Odpowiedz Link
kanna Re: Podusia 27.03.15, 22:20 He, he.. moja jako podusi używa książek w łóżku dziecka. Im książka grubsza, tym lepiej. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Podusia 28.03.15, 13:30 Bier, z drugim jest niewiele wiecej problemów, a uciechy 2 razy tyle Odpowiedz Link
toffix Re: Podusia 28.03.15, 23:23 Hmmm, chodzę ulicami i rozglądam się, czy aby jakiegoś skrzywdzonego kotka nie znajdę bo tak świadomie, z własnej woli to nie zdecyduję sie. Ale tak z "palca bożego..." A co zrobię jak bedziemy wyjeżdżać? Jednego zabieramy i luz, a jak więcej... Nie, nie, boje sie. Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Podusia 27.03.15, 22:45 Biała maupa mu podusię zajęła, to rudzielec postanowił ją poddusić, jak to rasowy kot morderca. I się zmęczył Odpowiedz Link
hamerykanka Re: Podusia 27.03.15, 23:22 To ja dolacze z moimi podusiami Xena: Xena do gory podwoziem jako poduszka: Dwie spiace psice.. Odpowiedz Link
aqua48 Re: Podusia 28.03.15, 11:36 Słodkie są te Wasze zwierzaki. Bardzo mi żal, że ja już nie mam futrzaka śpiącego kołami do góry, ale coś za coś - możemy wyjeżdżać bezkarnie. I za to zamiast przejmować się jakimiś porządkami mentalnie jestem jeszcze wciąż w Rzymie. Święta. Kupiłam puszkę maku. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Podusia 28.03.15, 13:32 Aqua fakt, na szczescie my nie po ematkowemu mieszkamy "na kupie" ( znaczy w odległosci kilku km od siebie, wszyscy oprocz tesciowej zmotoryzowani) wiec wyjezdzamy w miare kiedy chcemy. Jedyne co nas ogranicza to synchronizacja, musze wczesniej zgłaszac, ze mamy plan wyjazdowy. Odpowiedz Link
aqua48 Re: Podusia 28.03.15, 17:38 olinka20 napisała: > Aqua fakt, na szczescie my nie po ematkowemu mieszkamy "na kupie" ( znaczy w > odległosci kilku km od siebie, wiec wy > jezdzamy w miare kiedy chcemy. > Jedyne co nas ogranicza to synchronizacja A ja cały czas pamiętam jak jamnior nam się poważnie rozchorował tuż przed naszym zaplanowanym wyjazdem, i dzieci musiały go co drugi dzień nosić na zastrzyki, do weterynarza, a on nie dawał się w ogóle brać na ręce i gryzł. A potem jęczał, że musi wyjść, a jak młodszy syn podchodził ubrany (zima), żeby go wynieść na spacer to darł się na niego i rzucał do gryzienia, bo go bolało. A zejść z tapczanu sam i z czwartego piętra nie mógł. Straszne to było. A my za granicą. Dostawaliśmy sms-y z pytaniem co robić. Potem takiej traumy dostał, że tylko mnie dawał się wziąć na ręce, a ja ze względu na moje schorzenia nie dawałam rady go nosić.. Brr. odechciało mi się zwierzaków, choć brak mordki w domu strasznie. Odpowiedz Link
hamerykanka Re: Podusia 28.03.15, 15:20 A ja uwielbiam Twoje Zawsze, kiedy jest szansa ze wstawilam zdjecie zwierzakow, zaraz sie melduje! Teraz tylko czekam, az zobacze Babe, klacz, spiaca kolami do gory Odpowiedz Link
aqua48 Re: Podusia 28.03.15, 17:27 olinka20 napisała: > Myslisz, ze to mozliwe??? No skoro konie potrafią się tarzać w trawie, to czemu nie? Odpowiedz Link
jowita771 Re: Podusia 28.03.15, 23:05 Sama bym się chętnie przytuliła do takiej podusi. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Podusia 30.03.15, 08:04 Załowałabys, ta biała małpa to by z kolan nie schodziła Odpowiedz Link
woezel_pip Re: Podusia 30.03.15, 11:31 Ależ boskie koty i psy A ja chyba poszukam Kizi poduszki! Dojrzałam do drugiego kota, żeby jej smutno nie było. Bo zdesperowana jest bardzo, ostatnio ciągle goni córkę do zabawy. ganiają się, skaczą najlepsze są gonitwy przez tunel, taki z Ikei. I w ogóle, fakt, że Kizia się bała kiedyś dzieci ... Mam córkę-magika . No, ale drugi kot to będzie dopiero zabawa . Odpowiedz Link
hamerykanka Re: Podusia 31.03.15, 15:46 Dolacze zdjecie z dzisiaj. Xena do gory kolami To ja sie denerwuje, cala noc sie przewracalam, bop sprowadzamy dzis Babe do domu, a ta wydra spi jakby nigdy nic! Trzymajcie kciuki, prosze, zeby wszystko poszlo gladko... Odpowiedz Link
hamerykanka Re: Podusia 03.04.15, 16:15 No i duza podusia zjechala do domu. Nie bez przygod. Zainteresowanych zapraszam na watek forumogrodniczeoaza.pl/index.php/forum/24-zwierzeta/123267-babe-kon-moich-marzen?limitstart=0 Odpowiedz Link
olinka20 Re: Podusia 03.04.15, 19:19 Superancko!!!! To znaczy juz jakąs mini stajenkę dla Babe masz? Odpowiedz Link
hamerykanka Re: Podusia 03.04.15, 20:53 To jest to, co budowalam ostatnie kilka miesiecy z przerwami na snieg, deszcze itp. Musze jeszce dokonczyc obijac metalowym sidingiem, ale na razie i tak Babe tam nie wchodzi-korzysta z cienia przyczepki Odpowiedz Link
olinka20 Re: Podusia 03.04.15, 21:07 Ja akurat mało "konska" jestem, ale bardzo wam ( tobie i Babe ) kibicuje Odpowiedz Link