mangos Paul Smith edp edition limitee.. 20.03.06, 15:16 ...nie taki diabeł straszny...;) Paul Smith to całkiem miły i bardzo wiosenny zapach- cytrusy, kwiatki i...wysuszona od nadmiaru słońca trawa:) Odpowiedz Link
charade Angel Innocent z próbki 20.03.06, 21:57 W sumie fajny to zapach, bardzo miło go czuć na szyi, ale szkoda, że taki mało wyczuwalny na zewnątrz. Odpowiedz Link
chatka_ Stella mleczko do ciala 20.03.06, 22:41 Ledwo do mnie dotarla a juz przezywam, ze sie skonczy niebawem... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 21.03.06, 16:24 tygryskiem. słonecznie i ciepło, tak jak p o w i n n o być... Odpowiedz Link
a.g.n.i Angel Violette, kompromis;-P 22.03.06, 08:03 na inne fiołki jednak za zimno jeszcze, wczorajsze całkiem ze mnie znikały, w tempie przyspieszonym... mam nadzieję, ze to przez zimno i że tak im nie zostanie;-P Odpowiedz Link
benita5 Re: Angel Violette, kompromis;-P 22.03.06, 08:47 ach Agni, czy pozwolisz ze dzis "spapuguje" fiolki? Czy zauwazylas, ze wywoluja lawine komplementow? Dobrego dnia:** Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Angel Violette, kompromis;-P 22.03.06, 23:02 och, to dziś bylyśmy "siostrzyczkami zapachowymi";-* ja akurat komplementów nie zarejestrowałam, ale... ale go lubię, tak po prostu dla siebie. Uznaję wszystkie argumenty, że "to nie to, co Angel klasyk", bardzo cenię klasyka i kiedyś go będę miała... a i tak fiołkowego wylewam na siebie z dziką przyjemnością i delektuję się nim przez cały dzień... no uroczy jest i tyle - i ja się przez niego taka wtedy właśnie też czuję;-P Odpowiedz Link
nevada87 Re: Dziś pachnę... 22.03.06, 11:23 Angel klasyczny na jednym nadgarstku + Angel La Rose na drugim nadgarstku :). Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
graza4 Belle de Minuit - trudno mi w to uwierzyć... :) 22.03.06, 12:37 Zazwyczaj nie znoszę takich jesienoo-okołoświątechnych zapachów o tej porze roku, przygnębiaja mnie niemiłosiernie, ale na dworze jest tak zimowo, że ręka sama sie wyciągnęła po BdM... Odpowiedz Link
mangos Roma 22.03.06, 13:05 Wreszcie ,wreszcie!!! Już od dawna marzyłam o Romie. Wieki temu zakochałam się w tym zapachu, ale wtedy nie przypuszczałam,że znajdę takie forum i że tak mnie wciągnie , no i że Roma będzie moja. Dziękuję Charade!:) Odpowiedz Link
olesiam Piękny mix Hirisa i My Queen:) 22.03.06, 14:00 Wczoraj wieczorem zmixowałam Hirisa i Mediterran Hermesa, Hiris jest doskonały do takich zabaw:) Odpowiedz Link