stapelia 31.05.05, 17:34 Witam, miala ktoras z was moze usuwanego guza metoda wideoskopowo. Przygotowuje sie psychicznie (na razie) do operacji wyczytalam ze operuja taka metoda i mniejsze jest ciecie i szybciej wraca sie do zdrowia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashi-tess Re: tarczyca wideoskopowo 01.06.05, 09:33 Cześć! Nie denerwuj się, to nic nie da. Sam zabieg robiony tą metodą jest rzadko spotykany. Dlatego, proszę opisz po fakcie, jak było. Wiele forumowiczek będzie wdzięczne, ja również. Jak sama piszesz metoda ta jest extra, wszystko in plus. Napewno Twoje samopoczucie po będzie natychmiastowo lepsze, chociażby z powodu lepszej pracy tarczycy. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki. Tess Odpowiedz Link
stapelia Re: tarczyca wideoskopowo 01.06.05, 11:07 www.narutowicz.krakow.pl/news10.php Z Krakowa jestem i na razie probuje sie dostac na konsultacje do profesora z tego Szpitala. A na operacje musze juz niestety bo moj guzior ma prawie 5cm i ciagle mam wrazenie ze sie dusze albo ze cos mi w gardle siedzi) Jak tylko cos bede wiedziec to napisze. Odpowiedz Link