miriam_73 dla desperackich poszukiwaczy niektórych niszowców 20.03.07, 23:46 serdecznie polecam stronkę www.ausliebezumduft.de z której już kilka razy ściągałam odlewki do testów (płatne, ale czego się nie robi dla przyjemnosci...), w tej chwili idzie do mnie cała fajna paczuszka z różnymi ciekawostkami tzn. L'Artisan Parfumeur - Mure et Musc Extreme, Micallef - Gaiac, Parfum de Rosine - La Rose de Rosine, Jalaine - Amber; Mona di Orio - Nuit Noire; Il Profvmo - Chocolat Amere, L'Artisan Parfumeur - Poivre Piquant, Dzing, Patchouli Patch oraz L'Eau d'Ambre Extreme, Maitre Parfumeur et Gantier - Ambre Precieux; Crown Perfumery - Crown Spiced Limes; Acqua di Parma - Iris Nobile; Histoires de Parfums - 1969 - Parfum de Révolte; Keiko Mecheri - Patchoulissime; Sisley - Soir de Lune; Les Nereides - Patchouli Antique oraz Musc Samarkand oraz Lorenzo Villoresi - Patchouli Wrażaeniam chętnie sie podzielę :))) Moje Podróże community.webshots.com/user/miriam_1973/albums/most-recent Odpowiedz Link
mangos Może mnie ktoś poratuje? 21.03.07, 11:09 Nie chcę już kupować w ciemno,ale nadal kusi to, czego nie znam. Szukam zatem sephorzaków( może byc kropelka): Azzaro Visit Eau de Cartier Happy to Be i Happy Heart Escada Signature Beyond Paradise Knowing Gaultier 2 Envy Me i Envy Me 2 Joop Muse Eternity Krizia Moschino Cheap and Chick Paco Rabanne pour elle Angel Schlesser Essential Valentino V Crystal Noir wsjo;) Odpowiedz Link
maja1000 Hermessence - plsssssss 21.03.07, 11:26 Którykolwiek oprócz Poivre Samarkande. Odwdzięczę się cyzm chata bogata:-) Odpowiedz Link
nanah Lutensów - odwdzięczę się min. Tygrysem... 21.03.07, 11:24 Marzy mi się przetestowanie: - wszystkich Lutensów, a szczególnie Un Bois Vanille, Daim Blond, Fleurs d'Oranger, Ambre Sultan... - Idole - Un Zest de Rosine - Violetta Penhaligon's - Premier Figuier (nie extreme) - Vicolo Fiori - czarnej Coco - L'Or - 24 Faubourg Mam i chętnie się podzielę: Narciso edt, Stella, Stella Rose Absolute, Stella Sheer, HC edp, Image, Champs-Elysees, czarna Mania, Tygrys, Shalimar Eau Legere, Lovely, Hiris, Ogródek Śródziemnomorski, Mechant Loup, Opium Fleur de Shanghai... Mogę też zrobić próbkę kremu Angel, kremu Image, balsamu HC i tygrysiego:) Odpowiedz Link
izolden Re: Lutensów - odwdzięczę się min. Tygrysem... 27.03.07, 21:50 Nanah daj znać, czy dostałaś moją przesyłkę? Odpowiedz Link
edica odkupię Vercase bright Crystal 22.03.07, 12:37 najchetniek około 30-50 ml ... dziękuje i prosze o kontakt na @gazety :-) Iwona Odpowiedz Link
kenzoania Re: odkupię Vercase bright Crystal 22.03.07, 12:39 Anielkac ma do sprzedania 30ml bez kilku psików :D forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=59390077&a=59493868 Odpowiedz Link
rawita7 Scenta Sheer troszeczkę 22.03.07, 15:06 Chciałabym przypomnieć sobie ten zapach. Coraz bardziej kusi mnie kupno trzeciego Scenta, co by mieć rodzinę w całości i coś nowego na lato :). Odpowiedz Link
zielona28 ......Szukam kropelki.... 23.03.07, 09:35 Szukan odrobinki do sprawdzenia czy to faktycznie te fiołki ,bez lub róża herbaciana których szukam(no i te kuszące jabłko): Tender Touch Lalique En Passant -Federico Malle (Olivia Giacobetti) Guerlain Apres I'Ondee Stila Creme Boquet Rose Esentielle Tea Rose-Ava Luxe Perfum the Rosine En Joy Jean Pateou Violetta di Parma Acqua di Parma Penhalligons(o zapachu fiołków) My Queen Alexander Mc Queen Verte Violette Aimez Moi Caron Soir de Paris Bourjois All About Eve JOOP W zamian raczej nic ciekawego nie mam,więc chętnie odkupię jeśli nic u mnie nie znajdziecie. Próbki fabryczne: Dolce &Gabbana The One Eternity Moment Calvin Klein Valentino edp Tristano Onofri Totally You-męska Robione(przeważnie większość z Sefory): Armanii Code Mont Blanc Femme Miss Dior Cherie(chyba dwie) Truth Kleina Issey Miyake Leau e d'Dissey edp i edt Guerlain Tutti Kiwi Delices de Cartier Lolita Lempicka Lolita(nie jestem pewna która bo mam niepodpisaną,ciasteczkowa ) Euphoria C Klein Nieduże próbki moge zrobić : Halloween J del Pozo Envy Gucci Thais te Puig Aubusson Coloreus E.Arden Spiceed Green Tea Summer Vhite Avonu Hoggar YR męski i większości z YVES ROCHER min Voile de Ambre,Cocon,Seve,Nature edp,Neblina, Comme une Evidence edp,Bez,Ming Shu edp... Może ktoś chce się podzielić niedużą odlewką Obssesion Night Kleina? Odpowiedz Link
chatka_ Re: Marc Jacobs Blush i Blush Intense 23.03.07, 12:23 Pamietam ze smakowite, wtedy zupelnie dla mnie nieatrakcyjne. Dzis mnie naszlo wspomnienie ich slodyczy...Poszukuje kropelki lub resztki. Odpowiedz Link
wiolinka100 L'or intense, Verte Violette,Vice versa, Lutensy 24.03.07, 08:24 Szukam do testów: Matsuri Annayake Envy edp(czarne) L'or Rouge L'or Intense Acque di Parma Colonia Obsession sheer Boucheron eau leggere (2006) Maitre Parfumeur et Gantier - Fleurs d Iris Maitre Parfumeur et Gantier - Or des Indes, Bahiana Vice Versa YSL L'artisan Ananas fizz L'artisan Verte Violette Keiko Mecheri - Fleurs d´Osmanthus Keiko Mecheri - Musc Mont Blanc- Presence Intense SL Chypre Rouge SL Mandarine Mandarin SL Chergui SL Rousse Shiseido Basala Na wymianę mam wiele: nisze, klasyki, nowości :) Przygarnę też korki do Tygrysa (100) i Shalimar Light (75)w zamian próbki, odlewki albo zapłacę. Odpowiedz Link
vanilia72 Bvlgari Voile de Jasmin szukam + 24.03.07, 22:35 kropelki, celem poznania i przetestowania Na wymiane mam sporo różności Odpowiedz Link
merolik Re: Patchouly Villoresi -najchętniej w ilości 25.03.07, 10:14 większej niż próbka. Próbka właśnie mi się kończy :( a na całą flaszkę na razie mnie nie stać. Inne paczule celem porównania - tez bardzo chętnie (Etro mam). Odpowiedz Link
klucha1 violetta di Parma 26.03.07, 12:06 Może ktoś z Was będzie je kupował w jakiejś zagramanicznej perfumerii i mogłabym się podłączyć wysyłając uprzednio pieniądze. (nigdy nic nie kupowałam w zagranicznych sklepach internetowych) Moj mail emilia.i@wp.pl Odpowiedz Link
vanilia72 Opium pour Homme Eau d'Orient 2007 kropelki + 26.03.07, 14:58 szukam, mam na wymiane sporo różności, ale damskich raczej :) Odpowiedz Link
hafsa Black Orchid 26.03.07, 16:25 Moze ktoras z forumek, forumowiczow chce sie pozbyc swojej butelki? A moze ktos wie, gdzie, poza ebayem mozna je nabyc? Odpowiedz Link
plomyczek_ przylacze sie do zakupow u wuchsy:) 28.03.07, 14:27 z wielka checia przylacze sie do zakupow u wuchsy:) Odpowiedz Link
paulinaa les belles niny ricci do testow 29.03.07, 21:55 po kropelce doslownie. widzialam rozne wersje tego zapachu na allegro Odpowiedz Link
plomyczek_ L'Or Rouge,Mitsouko,Safran Troublant,Mat orange... 29.03.07, 22:11 szukam: L'Or Rouge Mitsouko Safran Troublant Poivre Piquant Mat Orange Bois Farine Terracotta Vol de Nuit Jicky Midnight Charm odwdziecze sie:) Odpowiedz Link
mary32 małej próbki Safari do testów 30.03.07, 10:05 mogę się podzielić tym, co mam (Pamplelune, Nu edt i edp, 212, Ocean Dream i J'adore) ewentualnie iść na żebry do Sephory na specjalne zamówienie. pozdrawiam mary Odpowiedz Link
kiku.san próbki wymienię:) znowu :D 30.03.07, 11:57 Bardzo chciałabym poznać: - Magical Moon Hanae Mori - Tendre Kiss Lalique - Rousse Mam i mogę się podzielić: - EC - OI - OI suchy olejek - BCDK - Agent Provocateur - Bazar - Birmane - Flowerbomb - Le Roy Soleil - L LL - Le Baiser Lalique - Dolce Vita - Very Irresistible Sensual EDP Givenchy - Pink Sugar - For Her NR EDP - Celine Fever - Un Bois Vanille SL - Douce Amere - Poeme - Love Love de Toi Morgan - EDP Ferre - Amarige Mariage Givenchy Odpowiedz Link
vanilia72 Vicolo Fiori i Dzongkha szukam kropli do testów + 30.03.07, 18:22 mam na wymianę różne różności Odpowiedz Link
neverman Cinema lub Nu 15-30 ml 31.03.07, 14:47 Przygarne, jesli komus sie przelewa;) W gre wchodzilby raczej zakup, chociaz na wymiane moge zrobic odlewki z tego, co mam w nadmiarze. Kontakt: neverman@gazeta.pl Odpowiedz Link
dortii Boucheron Initial, Jaipur Saphir,Jaipur - plsss 01.04.07, 13:45 proszę o kroplę tych zapachów - odwdzięcze się czym chata bogata.Pozdrawiam D. Odpowiedz Link