sorbet 20.03.07, 20:19 Modne czy niszowe?:-)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=59294802 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragon_fruit Re: O nas na modzie 20.03.07, 20:22 daggy4 19.03.07, 14:21 + odpowiedz zerknij na forum "o perfumach" - tam tylko o tym :] i oczywiscie wszystkie twoierdza, ze wola niszowe - blablabla hehehe Odpowiedz Link
voluptas Re: O nas na modzie 20.03.07, 20:34 no cóż.... ale jakoś nie jestem zaskoczona. Odpowiedz Link
sorbet Re: O nas na modzie 20.03.07, 20:37 Ja też wolę niszowce (z pewnymi wyjątkami), hihi. Odpowiedz Link
dragon_fruit Re: O nas na modzie 20.03.07, 20:41 na marginesie: ja to nawet studia sobie wybrałam niszowe :P no cóż pociaga mnie to, co rzadkie, odmienne-dzieki Wam poznaje świat perfum od tej strony Odpowiedz Link
fridaa Re: O nas na modzie 20.03.07, 23:04 daggy4 napisała "i oczywiscie wszystkie twoierdza, ze wola niszowe - blablabla" uwielbiam takie generalizacje ;) moim mottem zyciowym jest 'bierz ze wszystkiego co najlepsze, ucz sie skadkolwiek mozesz, filtruj, sporzadzaj esencje i korzystaj' fajnie jest moc poglebiac wiedze, ale na to potrzebny jest warunek- nalezy byc otwartym i tyle Odpowiedz Link
jop Re: O nas na modzie 21.03.07, 09:54 Ach, to nasza daggy4 kochana, której fotografowanie kolekcji kojarzy się z bogatymi Rosjankami i która nie rozumie kolekcjonerów. Czemu mnie to nie dziwi? Odpowiedz Link
zettrzy Re: O nas na modzie 21.03.07, 00:03 aha... na Modzie wiedza ze obecnie najmodniejszy jest Armani Code Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: O nas na modzie 21.03.07, 09:14 :-))) Te, które się podobają:-) lubię niszowce, ale nie wszystkie i nie dlatego, że są niszowcami:-)) tak samo lubię wiele nie-niszowców:-))) Odpowiedz Link
mangos Re: O nas na modzie 21.03.07, 09:27 Podobają mi się niektóre niszowe, niektóre zapachy sephorowe też bardzo lubię a nawet średniopółkowce np. Time to Play B.Banani. Odpowiedz Link
hispana Re: O nas na modzie 21.03.07, 09:58 Sorbecie, perelka po prostu "niszowe bla bla.... " widac jak bardzo mozna sie pomylic czytajac wybiorczo watki z FoP zapach wszystko jedno skad pochodzi, byle "krecil", a to ze sephora jest landrynkowa po prostu powoduje ze szukamy zapachow gdzies indziej... Odpowiedz Link
voluptas Re: O nas na modzie 21.03.07, 10:20 Poświęciłam się ;) i policzyłam zapachy, jakie mam w swoim stadku i wyszło mi idealnie: 50% marek selektywnych i 50% niszy ;) Aż sobie to chyba zapamiętam, bo takie wypośrodkowanie (czegokolwiek) w moim zyciu to po prostu rzecz niespotykana. Nie mam zamiaru się deklarować, czy wolę jedne czy drugie: lubię perfumy, szukam zapachów niełatwych i charakterystycznych, a niestety, tych wśród marek sephorowych coraz mniej. Zostaje więc nisza. Zresztą zawsze lubiłam rozmaite dziwadła i podejrzewam, że raczej to mi nigdy nie przejdzie, ale też nie mam zamiaru z tego powodu rwać włosów z głowy ;) Odpowiedz Link
daggy4 Kochani 21.03.07, 10:30 chyba sie nie chcecie obrazic za jedno male blabla :D z gory prosze o wybaczenie i poniewaz naprawde coraz bardziej Was lubie, prosze o nie poruszanie sie z mojego skromnego powodu :) nawiasem mowiac wczoraj przeszlam przed sklepem z kolekcja bond n.9 na wystawie i mam zamiar powrocic na blizsze rozpoznanie - tak, ze nigdy nic nie wiadomo, moze cos zakupie i w tym wypadku natychmiast powiadomie szanowne forum. pozdrowienia daggy Odpowiedz Link
jop Re: Kochani 21.03.07, 11:07 Nie chodzi o "jedno mało bla bla", ale ewidentne kłamstwo. Nie jest albowiem prawdą, jakoby "wszystkie" (nieprawda sama w sobie, faceci też tu są) lubiły tylko niszowce. Z bardzo pobieżnego przejrzenia wątków wynika bowiem, że tu się rozmawia o wszystkim - od Lutensa przez pełną ofertę Sephory po Avon. Krótko mówiąc, żeby zabłysnąć gdzie indziej, nazwyczajniej w świecie zełgałaś, a co najmniej posunęłaś się do nieuprawnionej generalizacji. Odpowiedz Link
sorbet Przyjmuję prośbę i 21.03.07, 12:03 zachęcam do poznawania niszowców:) Może raczej do poznawania "innych" zapachów, bo takie np. Sisley Eau Campagne to nisz, czy nie-nisz, no nie? Odpowiedz Link
kalia_t Re: O nas na modzie 21.03.07, 12:03 1. Odp. do wątku Sorbeta- bez znaczenia selektywne czy niszowe, najistotniejsze czy dane perfumy są w moim guście:-))) 2. Odnośnie wątku na forum Moda- no comments... Odpowiedz Link
sorbet Aaa, nie chciałem zadać pytania. 21.03.07, 13:09 Tylko bezmyślnie powtórzyłem zapytanie w wątku na modzie. Odpowiedz Link