a.g.n.i Bois d'Iris 01.04.07, 14:47 i zaraz lecę składać życzenia moim jubilatkom i solenizantkom (bo moja mama się urodziła równiutko w imieniny własnej mamy;-))) i nawet na cześć babci zalożyłam spódnicę, a co (nie żebym nie lubiła, ale zimą tak się rozleniwiłam i przyzwyczaiłam do wygody, którą dają spodnie, że jeszcze nie mogę się przestawić;-P) Odpowiedz Link
renia.renia Musc Ravageur 01.04.07, 17:29 Rano testowałam Gaiac, który mnie z początku zachwycił ale po 2 godzianch na mojej skórze zamienił się w ciasto marchewkowe z naciskiem na marchewkę ;o) Doprawiłam, a raczej wyeliminowałam G z gry, sporą dawką MR (ach!). Odpowiedz Link
paulinaa popoludnie testowe:) 01.04.07, 18:40 zmylam testy przedpoludniowe:) teraz testuje love at first glow-piekny:) a na drugiej łapce jil sander sun delight-fajny ale duzo w nim wanilii, bardzo trwaly Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę primaaprilisowo ;-))) 01.04.07, 23:06 w dzień Scent, i wypadło to raczej primaaprilisowo, pomyłka, jeszcze za wcześnie i za wietrznie na niego. teraz Zagorsk - przechodziłam obok koszyka z flakonami i nie mogłam się powstrzymać :) Odpowiedz Link
jollinka Dziś pachnę urodzinowo ;-))) 02.04.07, 00:10 lyrical avonu w koncu to prima aprilis ale lubie drania Odpowiedz Link
jollinka Re: Dziś pachnę urodzinowo ;-))) 02.04.07, 00:13 zaczynalam jeszcze przed polnoca ale cos mnie oderwalo; "poprawiny" chyba tez bede obchodzic :D Odpowiedz Link
voluptas Ambre Soie Armaniego 02.04.07, 09:17 a na łapy to, co zostało mi jeszcze w próbkach Voleur de Roses l'Artisana i Prady intense. Czyżby po miłości do ambr wszelkiej maści przyszła kolej na zakochanie się w paczulowcach? Chyba tak, bo wszystkie trzy zapachy leżą na mnie idealnie ;) Żeby tak jeszcze gdzieś Pradę I. dorwać... Odpowiedz Link
plomyczek_ Fig Tea PdN a na prawej Mat czoko ale... 02.04.07, 11:04 chyba nawet Mat Chocolat nie poprawi mi nastroju... Odpowiedz Link
paulinaa infiniment chopard 02.04.07, 13:22 wrazen jeszcze nie ma bo dopiero psiknelam:) Odpowiedz Link
merolik Re: pierwszy raz globalnie - 24 Faubourg i jest 02.04.07, 14:02 cudownie!! Bardzo mi się podoba!! :) Odpowiedz Link
eau_de ponownie męski L'Instant 02.04.07, 14:14 Bardziej mi się na mnie podoba niż damska wersja :) No i zdaje egzamin w trudnych chwilach. Odpowiedz Link
renia.renia Był Jaipur Saphir a teraz testuję Time to Play... 02.04.07, 19:18 Dziwne, pachnie mi jak Opium - i w związku z tym niniejszym TtP zostaje skreślony z listy, pozdr Odpowiedz Link