paulinaa CdG Spicy Cocoa i Sticky Cake 07.10.08, 21:17 bardzo proszę, odwdzięcze się czymś z mojego zbiorku Odpowiedz Link
ignis1 KORKA od Chanel Allure edt 100 ml 08.10.08, 09:32 odwdziecze sie np. probką Black Cashmere DK, lub czyms innym Odpowiedz Link
franiamaj Nu edp.... 12.10.08, 20:07 zapłacę za próbeczkę, na allegro nima:( jakby co: karina_78@tlen.pl Odpowiedz Link
icegirl Chanel no 5, edp - małą ilość 13.10.08, 20:58 Mogę się wymienić za tresor (miniaturkę), próbki lub kupić. Wybór nalezy do Ciebie ;) Odpowiedz Link
omniabulgari Re: Chanel no 5, edp - małą ilość 14.10.08, 07:34 chętnie zrobię odlewkę chanelki. Odpowiedz Link
sopellka Statkus,Chergui,Padparadscha,CdG Leaves Tea 17.10.08, 09:50 poszukuję próbek do testów: Statkus, Chergui, Padparadscha, CdG Leaves Tea, Gaiak, Serge Noire Lutens. ewentualnie innych kadzidlaków. .kupię lub wymienię. mail: sopellka@gmail.com Odpowiedz Link
omniabulgari Sezonówki Escady, Torente Lor, Lou Lou, Aparition 21.10.08, 17:44 ...Poszukuję wyżej wymienionych, odlewki lub próbki, nawet kropelki. oto czym mogę się zrewanżować- próbki: Kenzo amour edp Cacharel Noa perle edp Cartier le baiser du dragon edt JPG classique edp Hermes un jardin sur le nil edt Guerlain insolence edt DKNY delicious night Hermes 24 faubourg edt Moschino funny edt Jil sander stylessence edp Fendi palazzo edp Hermes eau des merveilles edt Guerlain my insolence edt Stella edp Boucheron miss boucheron edp Hugo boss woman edt Prada tender edp Prada edp Prada infusion d’iris edp Lancome tresor edt Boucheron edp Armani glam city edp Lolita lempicka fleur defendue edp D&G light blue edt Cacharel anais anais edt Cacharel amor amor edt YSL elle edp Hermes un jardin après la mousson edt JPG madame edt Lolita Lempicka edp Guerlain l’instant magic edt Lanvin éclat a’arpage edp Versace edp Escada edp Gucci by Gucci edp Viktor and rolf flowerbomb edt Lolita Lempicka Fleur de Corail edp Calvin Klein In2U her edt Thierry Mugler Alien edp Lancome Attraction edp Laura Biagiotti Donna edp Christina Aguilera Inspire edp Gucci eau de parfum II D&G the one edp L’artisan parfumeur mure et Musc edt Odlewki: La prairie Silver Rain edp Miss Dior Cherie edp Joop all about Eve edp Max Mara edp Laura Biagiotti tempore edp Jil Sander Sun edt Omnia Bvlgari edp L Lolita lempicka edp Chanel 5 edp Clinique happy edp Odpowiedz Link
strega Tam Dao i Bois Farine 25.10.08, 11:18 Jak wyzej,poszukuje probek do testow.Odwdziecze sie tym,co mam. Odpowiedz Link
bubu76 Re: Statkus,Chergui,Padparadscha,CdG Leaves Tea 29.10.08, 18:55 ziele tanisu na allegro tam widziałam dekanty statkusa Odpowiedz Link
nextmama kupie /wymienię coś na chloe by chloe 27.10.08, 19:59 na zamiane mam: hypnotic poison stożek miyake-ok 50 ml nowe cerutti 1881 i image Odpowiedz Link
nextmama esencia de d.,miracle, jette 29.10.08, 09:51 wymienię na: image nowe 75 ml cerutti 1881 30 ml nowe Odpowiedz Link
plomyczek_ PG Une Crime Exotique, L de Fleur de Corail, Arden 29.10.08, 12:52 Prosze o tyćke:-) *Arden Mediterraneo *PG Une Crime Exotique *L de Fleur de Corail *Fragonard belle de Nuit *Botrytis *Hinoki mam nadzieje, ze bede mogla sie odwdzieczyc:-) Odpowiedz Link
rene.p Pretty Nina, Princess, Tempore Donna, 1881... 29.10.08, 18:30 Usilnie poszukuję: Pretty Nina Vera Wang Princess i Flower Princess Laura Biagiotti Tempore Donna i Donna Cerutti 1881 Euphoria Blossom W zamian podzielę się tym co mam :) Odpowiedz Link
kenzoania Re: Pretty Nina, Princess, Tempore Donna, 1881... 29.10.08, 20:09 Cerruti maleńkie ale wysłałam :) Odpowiedz Link
kenzoania YSL Elle 29.10.08, 20:25 chętnie powącham jeśli ktoś zdecyduje się podzielić próbką :) Odpowiedz Link
aistionnelle Tam Dao, Bois Farine, Woodcoffee 03.11.08, 19:17 bardzo, bardzo chciałabym powąchać...chociaż parę kropli.Mam dużo innych próbek do wąchania i wymiany.A Odpowiedz Link
akikoo kapki Silver Rain-w zamian Ouarzazate Jaisalmer.. 04.11.08, 11:32 poszukuję kapki Silver Rain, w zamian mam malutkie próbki: Premier Figuier Ouarzazate Jaisalmer oraz mogę zrobić większe próbki Soir de Lune i Agent Provocateur Odpowiedz Link
elve Re: Usilnie poszukuję nr 90 06.11.08, 16:42 L'Artisan Fleur de Liane Eau d'Italie Baume du Doge odwdzięczę się czym chata bogata :) Odpowiedz Link
izolden Usilnie poszukuję L'Oiseau de Nuit PG 08.11.08, 18:45 odrobiny celem poznania zapachu. Odwdzięczę się :-) Odpowiedz Link
em-jani Re: Usilnie poszukuję L'Oiseau de Nuit PG 08.11.08, 20:26 mam, ale byłoby to już drugie dzielenie próbki - czyli ledwie co. Jeżeli pasuje to napisz na em-jani@o2.pl Odpowiedz Link
bambinia burberry brit 10.11.08, 12:05 Chętnie kupię niewielką ilość lub wymienię na któryś z moich zapachów. Odpowiedz Link
sloneczna.dziewczyna COCO MADEMOISELLE 10.11.08, 13:51 Kupię dowolną ilość Chanel Coco Mademoiselle EDP. Najchętniej z wyjściowych pojemności 30 lub 50 ml, ale nie odlewki. Kontakt na @ Odpowiedz Link
mok.ka jovan musk oil odkupie kazda ilosc 11.11.08, 18:01 prosze pisac na maila gazetowego:) pozdrawiam Odpowiedz Link
fa25 To Nie Ten WĄTEK 11.11.08, 18:13 W tym wątku wpisujemy zapotrzebowanie na malutka próbkę zapachu, żeby sprawdzić jak pachnie. Zapotrzebowania na kupno ( podobnie jak sprzedaż ) wpisujemy na straganiku. Odpowiedz Link
marzenna01 odrobinkę do testów Ambre Passion i Ambre Soie, 12.11.08, 21:31 marze, chocby o minimalnych testach, moze ktos ma kroplę na zbyciu... ;-) Odpowiedz Link
forevermore79 Ogrod srodziemnomorski, przenies.: brokatowmotyl 13.11.08, 17:50 "Ponoć piękny świeży zalotny i bardzo trwały zapach no ale nie mogę kupić w ciemno perfum za prawie 200zł :(:( ma ktoś z Was jakaś próbeczke?? bo na Allegro nic nie znalazłam :( " Odpowiedz Link
mathilde17 Les Orientalistes Annick Goutal... 14.11.08, 11:50 ...Ambre Fetiche i Myrrhe Ardente bardzo usilnie poszukuję. Odwdzięczę się czymś ze swoich zbiorów. Odpowiedz Link
forevermore79 Przenies.: Omnia Crystalline- autor brokatowymotyl 18.11.08, 22:35 "Witam Poszukuje próbeczki tego zapachu, na Allegro nie znalazłam, czy byłby ktoś w stanie mi pomóc?? " Odpowiedz Link
brokatowymotyl Bvlgari Omnie CRYSTALLINE 19.11.08, 09:37 Szukam próbeczki na Allegro nie ma, pomoże mi ktoś ?? Odpowiedz Link
paulinaa Armani Prive 23.11.08, 10:13 jw - zapachow Armaniego z serii Prive, po kropelce, ładnie proszę :) Odpowiedz Link
plomyczek_ Obsession Sheer i Sensations Jil Sander 23.11.08, 21:21 Poszukuje Obsession Sheer i Sensations edt i edp. Bardzo prosze dobre dusze o krople:* na wymiane cos sie znajdzie:-) Odpowiedz Link
mathilde17 próbki Habanity Molinarda. 29.11.08, 19:01 Odwdzięczę się czymś ze swoich zbiorów. Odpowiedz Link
lucapuka Re: próbki Habanity Molinarda. 29.11.08, 21:12 Proszę bardzo, mam oryginalną próbkę i juz się nią nacieszyłam :) Odpowiedz Link