Dodaj do ulubionych

idę dziś z reklamacją:)

12.10.15, 10:29
Kupiłam dziecku dodatek do Ticket to ride - Afrykę, otwieramy a tam podwójnie spakowane trasy za to nie ma tych drugich kart (bodajże terenu)

dziecko buzia w podkówkę a ja w panice czy mam jeszcze paragon bo kupowałam z miesiąc temu...

Idę dziś do sklepu i zobaczymy, albo sklep zareklamuję albo obsmaruję!
Obserwuj wątek
    • agus1976 Re: idę dziś z reklamacją:) 13.10.15, 10:27
      Jeśli sklep nie przyjmie reklamacji, możesz napisać do wydawcy. Zawsze warto próbować.
      • per-vers Re: idę dziś z reklamacją:) 14.10.15, 08:44
        Tak, to prawda. Ja kiedys dostalam w prezencie gre wydawnictwa Rebel, brakowalo w niej jednego drewnianego znacznika a drugi byl uszkodzony. Niby glupota, ale jestem estetka tongue_out Napisalam maila do ich dzialu reklamacji, co prawda troche z tym bylo zachodu, bo musialam przeslac skan dowodu zakupu, a to byl prezent... I jeszcze zdjecie tego, czego nie ma smile czyli brakujacego znacznika i jakies tam jeszcze skany i dowody, ale oplacalo sie, bo po tygodniu dostalam od nich listem w kopertce te brakujace rzeczy. A cala sprawe zalatwilam mailowo i nic mnie to nie kosztowalo poza czasem.
        • franula Re: idę dziś z reklamacją:) 14.10.15, 09:38
          ja kupowałam w sklepie stacjonarnym ale gra jest z wydawnictwa Rebel, bez problemu przyjęli - w ciągu tygodnia ma być
          acha dodam że pan stwierdził że to już druga taka sama reklamacja

wiec wstępnie optymistycznie
          • franula Re: idę dziś z reklamacją:) 28.10.15, 11:29
            to zatem mogę polecieć firmę Gamiko a pośrednio REBELa - reklamacja załatwiona sprawnie i bezproblemowo
            • agni71 Re: idę dziś z reklamacją:) 28.10.15, 21:30
              fajnie, że wyszło dobrze
            • aniam123 Re: idę dziś z reklamacją:) 28.10.15, 22:09
              nie miałam wątpliwości, że będzie inaczej big_grin
              • per-vers Re: idę dziś z reklamacją:) 30.10.15, 05:56
                Myslicie, ze to sila tego forum? ;-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka