Dodaj do ulubionych

Pytanie do Izalil

21.03.04, 14:40
Witaj Izalil:)
Bardzo podoba mi się Twoje łóżko w sypialni.Długo takiego szukam, ale raczej
w jasnym kolorze. Mogłabyś napisać kto jestjego producentem?
z góry dziękuję i pozdrawiam
promyk
Obserwuj wątek
    • izalil Re: Pytanie do Izalil 21.03.04, 19:36
      Witaj Promyku!

Moje meble w sypialni pochodzą z BoConcept, seria Moments, kolor wiśnia.

Załączam link do strony. www.boconcept.com/SiteVersions/37/425.asp
      Zakładka "nasza kolekcja, łóżka". Moje łóżko jest drugie od dołu po lewej
      stronie ale w kolorze wenge. Tyz pikne.

pzdr
      • 1promyk Re: Pytanie do Izalil 21.03.04, 20:11
        Tak myślałam:)) Tą stonkę mam już obcykaną hihi. Niestety BoConcept nie ma
        swoich salonów w okolicy Bydgoszczy. Gdzieś widziałam podobne, ale nie pamiętam
        gdzie. Myślałam, że może to jakaś inna firma. Nicto, będę dzielna i wytrwale
        będę szukała dalej:)
        pozdrawiam promyk
        • izalil Re: Pytanie do Izalil 21.03.04, 20:27
          Hm...

Z Bydgoszczy mówisz że jesteś, to chyba przy okazji jak będziesz w Wawie albo w
          Sopocie to koniecznie wpadnij do BoConcept. Warto zajrzeć, obejrzeć w realu,
          wziąć katalog i przestudiować w domu. Potem zamówić faksem, mejlem czy
          telefonicznie - na pewno mają taką usługę dla klientów z tej części kraju gdzie
          nie ma ich sklepów. Meble są fajne, ciekawe wzornictwo, jakość bardzo dobra i
          same superlatywy. Może oprócz trochę zbyt wysokich cen. Jeśli podobaja Ci się
          te meble a nie znajdziesz nic innego bliżej siebie to rozważ czy jednak nie
          warto ich kupić. W końcu mebli nie wymienia się tak często, a mieć coś co się
          nie do końca podoba i myśleć o czymś innym to mordęga.
          Ja jestem bardzo zadowolona z BoConcept. Na łóżeczku śpi się baaardzo dobrze i
          wygodnie :-)))

pzdr
      • 1promyk Re: Pytanie do Izalil 21.03.04, 20:36
        Witaj Izalil!
        O tym, że mebelki są czadowe to nie ma wątpliwości. Gdyby nie ta cena i
        odległość... Chociaż kto wie, jak nic w tym stylu nie znajdę i uprę się
        bardzo... Pomarudzę mężowi i w końcu bedziemy mogli spać na takim łożku:)
        pzdr
        • izalil Re: Pytanie do Izalil 21.03.04, 20:57
          No to jeszcze na zachętę dodam -
          - nie wiem czy to jest na stronie ale sprawdziłam w katalogu, że BoConcept robi
          meble do sypialni w kolorach: klon, buk, dąb, wiśnia, wenge oraz w kolorze
          bieli. Oferują 6 typów zagłówków oraz 6 typów nóg do łóżek. Razem wychodzi
          ponad 200 kombinacji do wyboru. Jeśli chcesz jasne meble to proponuję klon,
          buk, dąb lub biel. Moje meble tzn. seria Moments (czyli ten rodzaj zagłówka i
          nóżki) są w kolorach dąb, wiśnia i wenge. Forma stelaża jest taka sama dla
          wszystkich linii wzorniczych. Odróżnia je od siebie tylko wspomniany zagłówek i
          nogi.

pzdr
          • 1promyk Re: Pytanie do Izalil 21.03.04, 21:22
            Oj Izalil! Przez Ciebie nie będę mogła spac;)
            pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka