gutdesign1 Projektowanie wnętrz Warszawa i okolice 03.09.09, 11:56 Zapraszam serdecznie gutdesign@op.pl Odpowiem na wszystkie pytania, zapraszam na spotkanie i rozmowę, która do niczego Państwa nie zobowiazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aranz-acja PROJEKTOWANIE/Warszawa 04.09.09, 23:26 Absolwentka architektury wnętrz podejmie się zaprojektowania kuchni, łazienki, sypialni, salonu... Pomoże w doborze: • materiałów wykończeniowych (podłóg, posadzek, kolorów ścian, tapet, płytek ceramicznych itd.), • dekoracji okien (zasłon, żaluzji, rolet itp.), • konkretnych modeli oświetlenia, • drzwi, okien, luster, sanitariatów i mebli łazienkowych, • mebli i sprzętu kuchennego, • zaprojektuje mebel, detal na indywidualne zamówienie... Jeśli zainteresowani byliby Państwo współpracą proszę o kontakt: e-mail: aranzacja@poczta.onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
korulczyk_design Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 06.09.09, 17:43 Studio architektury wnętrz „ Korulczyk Design & Associates ” zaprasza wszystkich zainteresowanych usługą kompleksowego projektowania wnętrz. Profil naszej działalności to: wnętrza bankowe, hotelowe, biurowe, apartamenty, oraz wystawiennictwo. Naszemu klientowi doradzamy, jak najkorzystniej zaprojektować adoptowaną przestrzeń. Nasz zespół opiera się o wyspecjalizowanych architektów wnętrz, inżynierów, oraz wizualizatorów z zakresu designu i inżynierii. Zapraszamy do niezobowiązującego spotkania celem omówienia Państwa oczekiwań i możliwych form współpracy. Zakres ofertowy: - Projekty kompleksowe - Nadzory autorskie Oferta na stronie: www.korulczyk.com Korulczyk Design & Associates korool@wp.pl tel. 668254074 Odpowiedz Link Zgłoś
marianka.zych Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 07.09.09, 10:42 W Poznaniu polecam KVADRA DECO. Pani Iza zrobiła mi wiosną super łazienkę za całkiem przyzwoite pieniądze. Najważniejsze chyba, że projekt jest funkcjonalny i tak podany, że się fachowcy o nic nie pytają. Poza tym proponuje fajne płytki ale nie takie za 1000 PLN za m2 i sprzęt :) Jak sama sprawdzałam to jest tego tyle, że trudno wszystko przejrzeć. Pytałam - robią kompleksowo całe mieszkania. www.deco.kvadra3d.com www.kvadra3d.com (Tam są realizacje) tel. +48 508756692 Polecam z czystym sumieniem. A ma ktoś sprawdzonego (ostatnio) projektanta ogrodów w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
marianka.zych Re: www 07.09.09, 10:45 W Poznaniu polecam KVADRA DECO. Pani Iza zrobiła mi wiosną super łazienkę za całkiem przyzwoite pieniądze. Najważniejsze chyba, że projekt jest funkcjonalny i tak podany, że się fachowcy o nic nie pytają. Poza tym proponuje fajne płytki ale nie takie za 1000 PLN za m2 i sprzęt :) Jak sama sprawdzałam to jest tego tyle, że trudno wszystko przejrzeć. Pytałam - robią kompleksowo całe mieszkania. www.deco.kvadra3d.com www.kvadra3d.com (Tam są realizacje) tel. +48 508756692 Polecam z czystym sumieniem. A ma ktoś sprawdzonego (ostatnio) projektanta ogrodów w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
me-design.pl WROCŁAW niepowtarzalne aranżacje 25.05.10, 15:32 Jestem studentką Architektury Wnętrz, wykonuję projekty koncepcyjne i wykonawcze wnętrz we Wrocławiu i okolicach, bądź zdalnie w rozsądnych cenach. Co mnie wyróżnia? - ergonomiczne rozplanowanie przestrzeni - stosowanie nowoczesnych materiałów - wykorzystywanie najnowszych trendów w projektowaniu wnętrz - indywidualne podejście do projektów kontakt: me-design.pl@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
design-me.com.pl Re: WROCŁAW niepowtarzalne aranżacje 18.08.11, 12:22 zapraszam do współpracy i obejrzenia projektów na stronie www.design-me.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hywamod projekty wnętrz metamorfozy KATOWICE BIELSKO BIAŁA 29.05.12, 08:03 witam serdecznie :) zapraszam na moje portfolio: dekoratorwnetrz.firmy.net/ hywamod.wordpress.com hywamod@gmail.com lub proszę zadzwonić: 509 790 090 pozdrawiam - Katarzyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
hywamod KATOWICE projektant wnętrz KATOWICE ŚLĄSKIE TYCHY 29.05.12, 08:08 witam serdecznie :) zapraszam na moje portfolio: dekoratorwnetrz.firmy.net/ hywamod.wordpress.com hywamod@gmail.com lub proszę zadzwonić: 509 790 090 pozdrawiam - Katarzyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
bylismy_jestesmy_bedziemy Białystok - Euro-Projekt 19.04.13, 11:31 Euro-Projekt - solidne biuro projektowe w Białymstoku: www.architekci-bialystok.pl/oferta.html Odpowiedz Link Zgłoś
3cube-interiordesigner Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 09.09.09, 12:24 zapraszamy do współpracy: www.3cube-interior.pl Odpowiedz Link Zgłoś
k.kraszewska Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 13.09.09, 11:41 www.kraszewska.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mm-studio Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 14.09.09, 09:34 Projektuję wnętrza w Krakowie i okolicy. Moja praca to moja wielka pasja, a każdy projekt traktuję bardzo indywidualnie, starając się stworzyć klientowi wnętrze na miarę jego marzeń, potrzeb i możliwości. Zapraszam do współpracy mm-studio@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mm-studio PROJEKTANTKA - KRAKÓW I OKOLICE 14.09.09, 09:37 Projektuję wnętrza w Krakowie i okolicy. Moja praca to moja wielka pasja, a każdy projekt traktuję bardzo indywidualnie, starając się stworzyć klientowi wnętrze na miarę jego marzeń, potrzeb i możliwości. Zapraszam do współpracy mm-studio@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaw WNETRZA, MAŁOPOLSKA , ŚWIETOKRZYSKIE 14.09.09, 16:59 Oferujemy Panstwu kompleksowe projekty i aranżacje wnętrz, doradztwo w zakresie architektury, adaptacje i projekty domów jednorodzinnych, dobor kolorów, materiałów wykończeniowych. Cała Polska (przez internet). Kraków, okolice, Kielce, Busko Zdrój,Kazimierza Wka, Proszowice, Pińczów i okolice - osobiście. kontakt: studio@incogito.pl lub tel 666 34 39 56 Odpowiedz Link Zgłoś
altrostudio Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 16.09.09, 19:40 altrostudio.pl/ Polecamy swoje usługi altrostudio@altrostudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
margolen Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 18.09.09, 10:43 Zapraszam na stronę Pogotowia wnętrzarskiego- fachowego poradnictwa wnętrzarskiego. http://www.pogotowiewnetrzarskie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aliastudio Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 22.09.09, 17:32 www.aliastudio.pl alia studio - projektowanie wnętrz -projekty koncepcyjne -aranżacje wnętrz - projekty techniczne - inwentaryzacje - porady architekta - wizualizacje - nadzór autorski -dobór kolorystyki, oświetlenia, mebli, tkanin, dodatków biuro@aliastudio.pl Tel. +48 509 676 007 Tel. +48 606 442 466 ul. Grunwaldzka 165/45 60-166 Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
jbdesign PROJEKTOWANIE WNĘTRZ I MEBLI - KRAKÓW 12.10.09, 11:39 W naszej ofercie: - kompleksowe projekty wnętrz mieszkalnych i użyteczności publicznej - projekty wnętrz pojedynczych pomieszczeń - projekty mebli - konsultacje projektowe, a także - kolorystyka elewacji budynków. Zapewniamy obsługę wykonawczą. Nie konkurujemy ceną, ale wysokiej jakości obsługą inwestora i atmosferą pracy! Zapraszamy. www.jb-design.pl tel. 693 107 350 Odpowiedz Link Zgłoś
wonsu_w ŚLĄSK - Projektowanie wnętrz, architektura 15.10.09, 21:17 Architekt z doświadczeniem zaprasza do współpracy. Oferuje: - projektowanie i aranżacje wnętrz, - modelowanie i wizualizacja 3D, - doradztwo w zakresie doboru materiałów wykończeniowych i nie tylko, - projekty architektonicznych budowlanych i wykonawczych. Zapraszam na stronę wojciechwons.pl/ w celu zapoznania się moja ofertą oraz z próbkami pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
keruj5 Globalna Wioska a dekoratorzy, projektanci 21.10.09, 14:46 Uwaga, jest to istotna informacja dla projektantów jak i klientów... Można przez internet oglądać na bieżąco postęp prac które na swoim komputerze wykonuje projektant. Tym samym nie potrzeba wychodzić z domu na spotkania,nie ma znaczenia gdzie się znajduje wykonawca. Może być zlokalizowany dosłownie w każdym miejscu na Ziemi. Wszystko naprawdę on-line tylko trzeba mieć internet. Tak naprawdę dopiero podczas korzystania z tej funkcji zaczyna do nas docierać jej użyteczność i prostota. Od dziś rusza pierwsza prawdziwa usługa on-line w dziedzinie projektowania ogrodów, garderób , zabudowy wnęk. Dzisiejsza pogoda sprzyja korzystaniu ze zdobyczy najnowszej technologii. Zobacz na www.archideko.pl co możesz mieć zaprojektowane i zamówione on-line. Odpowiedz Link Zgłoś
designer.net.pl Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 23.10.09, 19:14 designer.net.pl/ pracownia projektowo wykonawcza Odpowiedz Link Zgłoś
designer.net.pl Re:PRACOWNIA PROJEKTOWO WYKONAWCZA DESIGNER.NET.PL 23.10.09, 19:23 designer.net.pl/ PROJEKTOWANIE I WYKONAWSTWO Odpowiedz Link Zgłoś
aranz-acja PROJEKTOWANIE WNĘTRZ - Wa-wa 23.10.09, 21:10 Absolwentka architektury wnętrz podejmie się zaprojektowania kuchni, łazienki, sypialni, salonu... Pomoże w doborze: • materiałów wykończeniowych (podłóg, posadzek, kolorów ścian, tapet, płytek ceramicznych itd.), • dekoracji okien (zasłon, żaluzji, rolet itp.), • konkretnych modeli oświetlenia, • drzwi, okien, luster, sanitariatów i mebli łazienkowych, • mebli i sprzętu kuchennego, • zaprojektuje mebel, detal na indywidualne zamówienie... Jeśli zainteresowani byliby Państwo współpracą proszę o kontakt: aranzacja@poczta.onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
seidthe Projektantka wnętrz Trójmiasto 29.10.09, 20:57 Witam serdecznie Jestem projektantką wnętrz, mam w portfolio liczne realizacje mieszkań i apartamentów w Warszawie. Z bardzo miłych powodów rodzinnych (serce nie sługa...) po dziewieciu latach spędzonych w stolicy powróciłam do Trójmiasta. Obecnie poszukuję Klientów na moje usługi projektowe. Ze względu na to, że jestem na trójmiejskim rynku nowa, oferuję bardzo konkurencyjne ceny. Przygotowuję projekty koncepcyjne wraz z wizualizacjami, współpracuję ze świetnymi lokalnymi wykonawcami (ekipa remontowa i wykonawca mebli kuchennych). Oferuję przede wszystkim projekty koncepcyjne, bez nadzoru inwestorskiego - co dodatkowo obniża ich cenę. Moje projekty to wygodne mieszkania "do mieszkania", pracuję bardzo blisko z Klientem-Inwestorem, dopasowując projekty do potrzeb przyszłych mieszkańców. Zapewniam, że wynajęcie projektanta wiąże się z dużymi oszczędnościami - zarówno czasu, jak i pieniędzy. Pomagam również osobom, które chcą przygotować swoje mieszkanie do wynajmu lub sprzedaży i zależy im na podniesieniu jego wartości niewielkim nakładem sił i środków. Jeśli ktoś z Państwa zastanawiał się nad wynajęciem profesjonalisty do zaaranżowania wnętrza, zapraszam do kontaktu na diana.holod@gmail.com , pierwsze spotkanie jest bezpłatne. Odpowiedz Link Zgłoś
jessi-mj Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 30.10.09, 17:26 Witam, Jeśli chodzi o wnętrza to polecam panią Małgosię Brewczyńską z biura Inventive-Interiors. Właśnie skończyliśmy robić projekt wnętrza naszego domu i wyszło super - tak jak na wizualizacjach. Adres jej strony to www.Inventive-Interiors.com ale w google też znajdziecie. Pozdrawiam i życzę powodzenia Michał Odpowiedz Link Zgłoś
karo009 Projektowanie wnętrz Warszawa i okolice 03.11.09, 15:54 Studio projektowe Henke & Kurowska Kompleksowe projektowanie wnętrz prywatnych i użyteczności publicznej. Projektowanie mebli. Warszawa i okolice. Możliwość spółpracy przez internet w razie zleceń z poza Warszawy. Prowadzimy nadzór autorski oraz posiadamy własną ekpie remontową. www.henkekurowska.com studio@henkekurowska.com 510-606-411 / 510-606-446 Odpowiedz Link Zgłoś
architektura Profesjonalne projekty wnętrz. 17.11.09, 11:40 Specjalizujemy się w profesjonalnym projektowaniu i aranżacji wnętrz. Mamy jeszcze wolny termin dla jednego projektu wnętrz na ten rok. www.frs-architekci.pl frs@frs-architekci.pl Wykonujemy m.in. : * projekty wnętrz obiektów mieszkaniowych oraz poszczególnych pomieszczeń mieszkalnych np. łazienek, kuchni, salonów, sypialni, adaptacje poddaszy itd. * projekty i aranżacje wnętrz obiektów komercyjnych * projekty i aranżacje przestrzeni biurowych * projekty i aranżacje obiektów użyteczności publicznej * projekty kuchni, mebli oraz elementów wyposażenia wnętrz, kominków, * konsultacje u klienta * wizualizacje komputerowe 3D FRS ARCHITEKCI dąży do tworzenia wnętrz o wysokiej jakości architektonicznej oraz technicznej. Naszą firmę cechuje dbałość o realizację zamierzeń projektowych i inwestycyjnych w uzgodnionym terminie, określonym budżecie oraz w konkurencyjnych cenach. Zapraszamy klientów z małopolski, śląskiego, świętokrzyskiego, podkarpackiego oraz z WARSZAWY I OKOLIC. Odpowiedz Link Zgłoś
visualhome.pl PIĘKNE WNĘTRZA - visualhome.pl 19.11.09, 18:06 KONTAKT: www.visualhome.pl info@visualhome.pl 504840600 Odpowiedz Link Zgłoś
tecon.pl Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 23.11.09, 11:36 T E C O N - projektowanie wnętrz. www.tecon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamjakta Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 26.11.09, 00:11 www.joannadworak.pl Zajmuję się projektowaniem wnętrz w Krakowie oraz Rawiczu. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
akademia-2a Akademia Architektury w Katowicach 26.11.09, 18:08 Chciałabym Państwa zaprosić do naszego nowo powstałego Showroomu w Katowicach, przy ul. Sienkiewicza 27 (pn-pt 11-19, sob 9-13), gdzie przy filiżance naprawdę dobrej kawy można zapoznać się z bogatą ofertą mebli znanych światowych desingerów. Zależy nam również na stałej współpracy z architektami, projektantami wnętrz i ogrodów. Jeśli jesteście Państwo zainteresowani zapraszam serdecznie:)Na pytania odpowiadam również pod nr tel. 516 180 499 lub: katowice@akademiaarchitektury.pl polecam również naszą stronę internetową: akademiaarchitektury.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cezar999x Re: Akademia Architektury w Katowicach 22.06.10, 15:31 Witamy, zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz do ewentualnej współpracy www.meister.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
borowiak-design BOROWIAK DESIGN - projektowanie wnętrz i ogrodów 29.11.09, 21:56 BOROWIAK DESIGN - projektowanie wnętrz i ogrodów Drodzy Państwo. Jesteśmy studiem projektowym działającym na terenie Wrocławia i okolic, a także na całej Ziemi Kłodzkiej. Wychodząc na przeciw oczekiwaniom naszych klientów zadbaliśmy o własną ekipę wykonawczą. Zapraszamy do zapoznania się z naszą pełną ofertą: www.borowiak-design.pl Odpowiedz Link Zgłoś