sosssna Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 04.06.14, 12:18 Polecam firmę buderus-inserw.pl/ . Specjalizują się w montażu instalacji wodno kanalizacyjnych, instalacji centralnego ogrzewania oraz instalacji odnawialanych źródeł energii takich jak kolektory słoneczne czy pompy ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś
telbox DEBUD - FIRMA REMONTOWA WLKP 05.06.14, 17:35 www.debud.pl - tanio i profesjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
marylaw80 schody drewniane 11.03.15, 08:48 www.schody.net.pl/ Schody Drewniane Wrocław tekst ze strony: Schody są naszą pasją. Pracujemy w drewnie od 1988 roku. Specjalizujemy się w produkcji schodów giętych z drewna litego oraz litej stolarki drzwiowej. Mamy w swojej ofercie również schody policzkowe, zabiegowe, na beton, schody w stylu angielskie, schody dywanowe, drewniane ze szkłem. Łączymy w schodach szkło, stal nierdzewna, kamień, a także kowalstwo artystyczne. Wykorzystujemy do produkcji drewno twarde krajowe oraz drewna egzotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskins Re: schody drewniane 06.05.15, 13:12 U nas wybór też padł na drewno! Debaty były długie, bo zastanawialiśmy się nad takimi kręconymi schodami jak przy antresolach ale jednak praktyczność była ważniejsza więc wybór padł na piękne proste drewniane schody od kuhn. W sumie to wyglądają też dużo fajniej niż te ‘skręcane’ bo piękno drewna podbiliśmy szarościami którymi pokryliśmy ściany. Odpowiedz Link Zgłoś
kris-882 Renowacja podłóg drewnianych 07.12.15, 16:48 Ostatnio robiłem u siebie remont, odnawiałem między innymi schody i podłogę w salonie. Mam panele dębowe, trwałe i solidne, ale wiadomo, po kilku latach użytkowania było trochę przetarć i rys. Polecam wam świetny sklep internetowy z produktami do konserwacji podłóg drewnianych: impregnaty do drewna. Szeroka oferta, atrakcyjne ceny, szybka wysyłka i przede wszystkim ogarnięci pracownicy, którzy służą pomocą. Dobrali mi świetny lakier, podłoga wygląda super, jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś