redmachine Blomus - akcesoria łazienkowe on-line 02.12.04, 01:32 redmachine.pl/customer/home.php?cat=266 Dodatki łazienkowe ze stali szlachetnej. Świetna jakość, przyzwoite ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
cinnamon Re: ceramica di treviso - mozaika, płytki włoskie 27.01.05, 12:07 www.ceramicaditreviso.it Odpowiedz Link Zgłoś
monika_ziecik TU MOŻNA ZROBIĆ PROJEKT ŁAZIENKI 17.08.05, 12:50 mojalazienka.kolo.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lukas50 Re: ŁAZIENKA = LINKI 29.08.05, 13:52 Łazienka w drewnie - www.luckyluke.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kudu WIELKA WYPRZEDAŻ EKSPOZYCJI! SUPER NISKIE CENY!!! 26.10.05, 16:48 Szanowni Państwo, Salon Kompleksowego Wyposażenia Wnętrz M HERBEĆ ogłasza WIELKĄ WYPRZEDAŻ EKSPOZYCJI! Oferujemy nowe, nieużywane, w pełni sprawne urządzenia w SUPER NISKICH CENACH: - Trzy wanny firmy JACUZZI, prekursora i światowego lidera w dziedzinie HYDROMASAŻU : Mysia (prostokątna) – przecena z 12 000 zł brutto na 6500 zł brutto Celta (narożna) – przecena z 26 000 zł brutto na 16500 zł brutto Janus (prostokątna)- przecena z 25 000 zł brutto na 15500 zł brutto - Kabinę prysznicową firmy JACUZZI, wyposażoną m.in. w hydromasaż pionowy i grzbietowy, łaźnię turecką, bicze szkockie, dwie kaskady, radio. Flexa Tower - przecena z 36 500 zł brutto na 22500 zł brutto - Zestaw prysznicowy HANSGROHE RAINDANCE (wysokość 150 cm) Zestaw HANSGROHE - przecena z 1800 zł brutto na 1000 zł brutto - Kabina AKCENT firmy KOŁO (półokrągła, biała, 80 x 80 x 190h) Kabina AKCENT – przecena z 2150 zł brutto na 1100 zł brutto Wszystko o urządzeniach firmy JACUZZI na stronie internetowej: www.jacuzzi.it Zestaw HANSGROHE można obejrzeć na stronie internetowej: www.hansgrohe.pl Szczegółowych informacji udzielamy w kontakcie indywidualnym: Maciej Herbeć gsm 602 503 426 biuro@mherbec.pl Urządzenia można obejrzeć w salonie: C.H. PANORAMA Warszawa al. Witosa 31,lok.nr 119, tel./fax (0-22) 640-11-77 Serdecznie zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
dodomu.com.pl Re: WIELKA WYPRZEDAŻ EKSPOZYCJI! SUPER NISKIE CEN 30.11.09, 03:39 Budowa, Remont, Meble, Łazienki, Ogrzewanie, Porady ekspertów, Filmy instruktażowe Witam serdecznie, Budujesz, remontujesz lub urządzasz swój dom ?! Odwiedź stronę dodomu.com.pl/ - Budowa, remont, meble, łazienki, ogrzewanie. Sklep w swojej stałej ofercie posiada ponad 19.800 artykułów. Największy sklep z wyposażeniem łazienek w internecie. Sprawdź i wybierz coś dla siebie! Oprócz tego na stronie znajdą Państwo: - Aranżacje łazienek - Porady ekspertów - Filmy instruktażowe dodomu.com.pl/_cms/view/27/poradniki_i_filmy.html Przykładowe produkty które znajdą Państwo na naszej stronie: - ceramika sanitarna - umywalki - sedesy - miski wc - bidety - armatura sanitarna - baterie łazienkowe - baterie kuchenne - baterie umywalkowe - baterie wannowe - baterie prysznicowe - baterie zlewozmywakowe - zlewozmywaki - wanny - prysznice - kabiny prysznicowe - brodziki oraz wiele innych... Pozdrawiam serdecznie, Klimczak Przemysław właściciel serwisu: dodomu.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nina623 Re: WIELKA WYPRZEDAŻ EKSPOZYCJI! SUPER NISKIE CEN 31.10.14, 14:18 Jeżeli szukacie wyposażenia łazienki, czyli baterii, akcesoriów, brodzików, wanien, kabin itp sprawdźcie koniecznie aukcje allegro sklepu Andbud: allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3594412. Od jakiegoś czasu wystawiają MARKOWE PRODUKTY W CENACH OD 50zł !!!! Sama kupiłam baterię za 50zł ! Myslałam że to jakiś żart, ale dostałam nowy towar za śmieszną cenę !!! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
kudu WIELKA WYPRZEDAŻ EKSPOZYCJI! SUPER OKAZYJNE CENY! 28.10.05, 15:32 Szanowni Państwo, Salon Kompleksowego Wyposażenia Wnętrz M HERBEĆ ogłasza WIELKĄ WYPRZEDAŻ EKSPOZYCJI! Oferujemy nowe, nieużywane, w pełni sprawne urządzenia w SUPER NISKICH CENACH: - Trzy wanny firmy JACUZZI, prekursora i światowego lidera w dziedzinie HYDROMASAŻU : Mysia (prostokątna) – przecena z 12 000 zł brutto na 6500 zł brutto Celta (narożna) – przecena z 26 000 zł brutto na 16500 zł brutto Janus (prostokątna)- przecena z 25 000 zł brutto na 15500 zł brutto - Kabinę prysznicową firmy JACUZZI, wyposażoną m.in. w hydromasaż pionowy i grzbietowy, łaźnię turecką, bicze szkockie, dwie kaskady, radio. Flexa Tower - przecena z 36 500 zł brutto na 22500 zł brutto - Zestaw prysznicowy HANSGROHE RAINDANCE (wysokość 150 cm) Zestaw HANSGROHE - przecena z 1800 zł brutto na 1000 zł brutto - Kabina AKCENT firmy KOŁO (półokrągła, biała, 80 x 80 x 190h) Kabina AKCENT – przecena z 2150 zł brutto na 1100 zł brutto Wszystko o urządzeniach firmy JACUZZI na stronie internetowej: www.jacuzzi.it Zestaw HANSGROHE można obejrzeć na stronie internetowej: www.hansgrohe.pl Szczegółowych informacji udzielamy w kontakcie indywidualnym: Maciej Herbeć gsm 602 503 426 biuro@mherbec.pl Urządzenia można obejrzeć w salonie: C.H. PANORAMA Warszawa al. Witosa 31,lok.nr 119, tel./fax (0-22) 640-11-77 Serdecznie zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
katie_34 Re: WIELKA WYPRZEDAŻ EKSPOZYCJI! SUPER OKAZYJNE C 29.11.11, 16:54 Polecam sklep internetowy www.FinishDom.pl , mają bardzo bogaty asortyment łazienkowy ( i nie tylko). Można złożyć zamówienie przez internet, a towar odebrać w salonie handlowym w Wawrze ( Warszawa) przy ul. Błękitnej 72. Ceny mają konkurencyjne, bardzo miła i fachowa obsługa i przede wszystkim ogromny wybór. Ja kupowałam u nich drzwi, podłogi i oczywiście wszystko do łazienki. Przy kompleksowych zamówieniach udzielają ciekawych rabatów :) Odpowiedz Link Zgłoś
katie_34 Re: WIELKA WYPRZEDAŻ EKSPOZYCJI! SUPER OKAZYJNE C 29.11.11, 16:56 www.finishdom.pl/index.php?logout Odpowiedz Link Zgłoś
qr700 Re: ŁAZIENKA = LINKI 15.12.05, 17:15 aranżacje łazienek - www.poldom.szczecin.pl/html/galeria.php? firm=tau&nr=1 Odpowiedz Link Zgłoś
projektant_wnetrz_szoka Re: ŁAZIENKA = LINKI 13.11.11, 18:32 Przejrzałam , świetny sklepik będę polecała , znalazłam kilka rzeczy które mnie ujęły Aranżacja i projektowanie wnętrz Szoka Iwona www.szoka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stargher Re: ŁAZIENKA = LINKI 16.12.05, 14:56 Firma Poldom ze Szczecina oferuje: meble łazienkowe glazurę i terakotę armaturę kabiny prysznicowe wanny i brodziki płytki ceramiczne grzejniki dodatki dekoracyjne. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony: www.poldom.szczecin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rem-bud100 Re: ŁAZIENKA = LINKI 13.02.06, 07:03 pełen zakres usług remontowo budowlanych www.rembud100.republika.pl/ również meble łazienkowe na wymiar Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzu20 jaki inny zwierz? 24.02.06, 08:53 jakiego innego zwierza mozna zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
ju105 Re: ŁAZIENKA = LINKI 21.02.06, 09:34 Witam Zajmuję się projektowaniem łazienek Ceny konkurencyjne. Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
isdesignstudio Re: NOWOCZESNA ŁAZIENKA 26.02.11, 18:25 Na naszej stronie prezentujemy NOWOCZESNE ŁAZIENKI IS DESIGN STUDIO zaprasza www.isdesignstudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: ŁAZIENKA = LINKI 21.02.06, 15:57 Witam Polecam sklep internetowy www.ceramikaplus.com.pl oraz www.lazienki-lux.com.pl Robiłam w ceramiceplus zakupy i jestem bardzo zadowolona. Towar dostałam bez zastrzeżen i o czasie Odpowiedz Link Zgłoś
mamtat łazienki 06.03.06, 21:04 Byliśmy z mężem dziś na stronie z pięknymi łazienkami! Niestety nie stać nas w chwili obecnej na ofertę firmy ale polecam przynajmnej zobaczcie jakie cuda ludzie wymyślaja :-) znajdziecie ich na www.lazienki-lux.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kuchnia.ir.pl pokaz glazurnikowi jak ma wyglądac twoja łazienka 31.03.06, 11:25 projekty łazienek nie czekaj az glazurnik poakaze ci jak wyszła twoja łazienka to ty pokaz mu jak ma ja zrobić ! ladny-dom.pl/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=2 ladny-dom.pl/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=1 są to projekty konkretnych realizacji ci ludzie wiedzieli wcześniej czego wymagac od ekipy nie ryzykuj ze zrobią ci łazienke ,,ładnie inaczej" Odpowiedz Link Zgłoś
zeman20 nowe projekty łazienek 12.04.06, 07:29 galeria.ladny-dom.pl/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=0 galeria.ladny-dom.pl/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=1 galeria.ladny-dom.pl/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=2 galeria.ladny-dom.pl/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=3 nawiaze współprace z dobrymi glazurnikami w celu realizacji tych projektów 0 510 487 594 Odpowiedz Link Zgłoś
looptroop.r Re: nowe projekty łazienek 06.08.10, 15:04 Świetne projekty łazienek ma w swojej galerii biuro projektowe n-design. Naprawdę nowoczesne wnętrza łazienek. Przejrzenie galerii trochę zajmuje bo jest tam masa zdjęć, ale naprawdę warto obejrzeć, bo projekty są bardzo inspirujące. Odpowiedz Link Zgłoś
jarowawa1 PODŁOGA drewniana z egzotyków w łazience 29.04.06, 12:25 www.parkiet.nas.pl Odpowiedz Link Zgłoś
puterko00 połoga jak wykończenie wanny 27.05.10, 12:57 www.glazurakrolewska.pl/tile/collection/id/1645 co powiecie o takim pomyśle ? Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz78 Re: PODŁOGA drewniana z egzotyków w łazience 07.07.10, 14:34 Podłoga laminowana do pomieszczen o podwyzszonej wilgotności typu kuchnia, łazienka www.meister.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
masia11 NIE CHCĘ BIAŁYCH MEBLI do łazienki!!! 09.05.06, 08:58 Pomóżcie proszę, gdzie mogę zamówić lub kupić meble do łazienki w kolorze brązowym. Nie chce łączenia bieli z brązem, tylko brąz (orzech) w rozsądnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gm39 Re: NIE CHCĘ BIAŁYCH MEBLI do łazienki!!! 19.02.09, 19:56 wejdż na naszą stronę www.plusa.pl - uleczymy problem ! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkamalyszko2 Re: NIE CHCĘ BIAŁYCH MEBLI do łazienki!!! 02.03.09, 17:13 Na tej stronie znajdziesz dużo innych mebli www.lazienka-rea.pl Odpowiedz Link Zgłoś
opoint MARMUR GRANIT 02.07.06, 20:59 www.keramkamien.pl/ MARMUR GRANIT PIASKOWIEC BLATY PARAPETY POSADZKI ELEWACJE KOMINKI KAMIENNE ARTYKUŁY DEKORACYJNE Odpowiedz Link Zgłoś
krisek25 Re: ŁAZIENKA = LINKI 01.09.06, 13:25 ekspert.kolo.com.pl/36.php darmowe porady architekta !!!! POLECAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dodomu.com.pl <a href="http://dodomu.com.pl/" target="_blank">dodomu.com.pl/ 30.11.09, 03:38 dodomu.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mememo PROJEKT ŁAZIENKI I WIZUALIZACJE ON-LINE 14.09.06, 00:39 www.dobreprojekty.com/ Zapraszamy do współpracy! Odpowiedz Link Zgłoś
siddhi Re: PROJEKT ŁAZIENKI I WIZUALIZACJE ON-LINE 24.06.09, 11:10 ciekawe projekty łazienek www.storie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tact mozaiki wg projektu klienta 24.01.07, 15:20 wykonują wszystko wg projektu klienta: www.artmozaika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aash_2008 Re: mozaiki wg projektu klienta 29.10.14, 22:32 Mozaiki szklane, mozaiki kamienne oraz mozaiki ceramiczne można znaleźć na www.deeco.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
100-nx Re: ŁAZIENKA = LINKI 04.01.10, 02:33 Ja moge polecic sklep lazienkaplus.pl bo jest tam na prawde ogromony wybor asortymentu, najczesciej w dobrych cenach. Fajna jest opcja, ze przy duzych gabarytach firma wysyla wlasny transport co zapobiega uszkodzeniu towaru w transporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.5 Re: ŁAZIENKA = LINKI 08.03.10, 12:30 dodomu.com.pl/ WEJDZ juz teraz i sprawdz! Naprawdę polecam sklep. Szubka obsłucha i fachowe porady (mozliwosc wykonania projektu własnej łazienki przez architekta!) dodomu.com.pl/ !!! Odpowiedz Link Zgłoś