liliowe_liliowe Re: SALON / JADALNIA = LINKI 17.04.10, 16:55 Aranżacja wnętrz, a zwłaszcza salonu jest bardzo ważna, bo zapraszamy do niego gości i spotykamy się z przyjaciółmi oraz rodziną. Z tego względu radzę powierzyć to zadanie profesjonalistom, jak np. projektanci wnętrz Rzeszów . Wszystkim posiadaczom nietypowych i tzw. „nieustawnych” pomieszczeń polecam meble na zamówienie. Pozwalają na idealne wykorzystanie przestrzeni, w ciekawy i gustowny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
architektura Wnętrza Doskonałe - FRS Architekci 26.04.10, 11:19 FRS ARCHITEKCI -profesjonalne projekty wnętrz Odpowiedz Link Zgłoś
coolista80 Re: SALON / JADALNIA = LINKI 30.06.10, 10:43 Na pewno bardzo fajne rzeczy można znaleźć na myin.pl - myślę, że jak ktoś szuka jakiś nietypowych dodatków, czy mebli do salonu lub jadalni. Znalazłam tam kilka naprawdę nietypowych rzeczy, myślę, że bardziej wymagające osoby, na pewno znalazłyby co najmniej kilka rzeczy, które z miejsca by kupiły. Odpowiedz Link Zgłoś
m_robert Re: SALON / JADALNIA = LINKI www.dynamiko.pl 24.03.11, 15:09 Witam, a ja zapraszam na www.dynamiko.pl dużo fajnych mebli do jadalni, salonu i wiele innyc Odpowiedz Link Zgłoś
aninka80 Re: SALON / JADALNIA = LINKI 31.03.11, 11:25 fajnie czasami jest połączyć salon z jadalnią czy nawet kuchnią, a czasami lepiej je oddzielić, ale nie trzeba całkowicie, można to ciekawie oddzielić np. szklaną ścianką lub a`la szafą po środku: www.blog.ikuchnie.pl/2011/02/oddzielenie-jadalni-od-salonu/ lub drzwiami przesuwnymi na boczne ściany, zamknięte kiedy trzeba, otwarte kiedy chcemy i nie zawadzają: www.iszafy.pl/pl/inspiracje/rozswietlona_jadalnia Odpowiedz Link Zgłoś
anolion Re: SALON / JADALNIA = LINKI 07.07.10, 13:33 www.ami-meble.pl całkiem fajne mebelki. I ceny nie zabijają :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_lubie_komputerow Re: SALON / JADALNIA = LINKI 27.07.10, 10:34 artdecor24.pl całkiem przyjemny sklep, stylizowane meble i elementy dekoracyjne kupiłam tam piękny wypoczynek,zdecydowanie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ceramikamariposa Wyjątkowa ceramika hiszpańska 06.09.10, 12:17 Właśnie uruchomiliśmy sprzedaż hiszpańskiej ręcznie wykonywanej i malowanej hiszpańskiej ceramiki. Piękne kolory i kształty dodadzą każdemu wnętrzu dużo ciepła i radości. Zapraszamy na nasze fotoforum, naszą stronę www.ceramikamariposa.pl i naszego bloga www.ceramikamariposa.tumblr.com Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielec29 link do salon/jadalnia 18.09.10, 13:30 versomeble.pl/showpage.php?pageID=11&idgtxe4=12 Odpowiedz Link Zgłoś
sosnow Re: SALON / JADALNIA = LINKI 18.09.10, 21:37 Musicie zobaczyć nasz ranking SALONów na HITczySHIT.pl: hitczyshit.pl/index.php?id=219 Odpowiedz Link Zgłoś
elewicka83 Re: SALON / JADALNIA = LINKI 27.09.10, 11:53 A ja polecam stronę www.elmodruk.pl Czyli obrazy ze zdjęc które są dopełnieniem do dekoracji w Twoim mieszkaniu. pozdrawiam, Ewa Olejniczak Odpowiedz Link Zgłoś
taotao77 Re: SALON / JADALNIA = LINKI www.madamebel.pl 14.10.10, 12:14 polecam Pojektantke mebli,Panią Beate, która odmieni twoje wnętrze według FENG SHUI . U mnie sprawdziła się świetnie. Pracuje w firmie www.madamebel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dekoratorka-amatorka Re: SALON / JADALNIA = LINKI www.madamebel.pl 21.10.11, 10:23 zasłony i rolety rzymskie, stylowe fotele, pufy, pokrowce na sofy IKEA - www.dekoria.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mtelo Re: SALON / JADALNIA = LINKI www.madamebel.pl 15.01.12, 20:13 Zasłony Lniane i szeroka gama karniszy, rolet w KarniszeSklep.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mtelo Re: SALON / JADALNIA = LINKI www.madamebel.pl 15.01.12, 20:14 Bezpośredni link do strony www.karniszesklep.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.korzeniecki Re: SALON / JADALNIA = LINKI 05.11.10, 16:21 sklep.fatty.pl/ Bez bicia przyznam, że pracuję tam:) Generalnie nie chcę żeby to było jakieś spamowanie więc po prostu napisze o co chodzi. Sklep z pufami. Takimi dużymi i wygodnymi. Organizujemy konkurs i rozdajemy pufy. Zasady są proste: •Polub naszą stronę na Facebooku (www.facebook.com/home.php?#!/pages/Fattypl/140965862617297) •Poleć nas swoim znajomym - im większej ilości tym lepiej. •Odpowiedz w jak najciekawszy sposób - "Co zrobisz ze swoją pufą Fatty?" •Odpowiedź wraz ze swoim imieniem i nazwiskiem wyślij nam na maila konkurs@fatty.pl Do salonu takie pufy nadają się idealnie:) Więc zapraszam i powodzenia Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
fazerkw Re: SALON / JADALNIA = LINKI 09.11.10, 20:05 viplight.pl/category/205560/lampy-domowe.html Można dobrać ładne oświetlenie,dobre ceny Odpowiedz Link Zgłoś
z.o.s.i.a.a Re: SALON / JADALNIA = LINKI 05.12.10, 20:04 Sklep z meblami francuskimi, dekoracyjnymi, shabby chic, bielonymi, drewnianymi do kuchni w tym stoły ozdobne do jadalni, komody, kredensy, angielskie biblioteczki, stoliki kawowe. Polecam: www.sklep.room77.pl Odpowiedz Link Zgłoś
leesca sklep POLSKADREWNIANA - wyposażenie wnętrz 18.02.11, 20:04 WWW.SKLEPPD.PL - wyposażenie wnętrz nawiązujące do stylu ludowego. W sprzedaży autorskie meble, ceramika, dywany, chodniki, plecionkarstwo etc., Wszystkie przedmioty wykonane ręcznie przez Twórców Ludowych Odpowiedz Link Zgłoś
fajnakasia233 Re: sklep POLSKADREWNIANA - wyposażenie wnętrz 06.12.11, 15:28 Polecam www.Scandiconcept.pl mają szeroki wybór dodatków do domu,a ceny bardzo atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
dzastina007 Re: SALON / JADALNIA = LINKI 26.02.11, 12:20 ABAŻURY www.sklep.markisol.pl/produkty/abazury-do-lamp.html DYWANY www.sklep.markisol.pl/produkty/dywany-mairo.html OBRUSY www.sklep.markisol.pl/produkty/obrusy-mairo.html ZASŁONY PANELOWE www.sklep.markisol.pl/produkty/panele.html PODKŁADKI NA STÓŁ www.sklep.markisol.pl/produkty/podkladki-pod-talerze-mairo.html PODUSZKI DEKORACYJNE www.sklep.markisol.pl/produkty/poduszki-ozdobne-mairo.html PUFY/SIEDZISKA www.sklep.markisol.pl/produkty/poduszki-podlogowe-siedziska.html TACE www.sklep.markisol.pl/produkty/tace-mairo.html ŚCIERKI www.sklep.markisol.pl/produkty/scierki-kuchenne.html SERWETKI PAPIEROWE www.sklep.markisol.pl/produkty/serwetki-papierowe-mairo.html Odpowiedz Link Zgłoś
isdesignstudio Re: SALON / JADALNIA = LINKI 26.02.11, 13:10 Tu znajdziecie ciekawe propozycje na salon i nie tylko. www.isdesignstudio.pl/uzyt_pryw/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
noo-123 Re: SALON / JADALNIA = LINKI 13.04.11, 10:47 stylowe jadalnie na nasze-antyki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
brygida284 Re: SALON / JADALNIA = LINKI 09.05.11, 09:02 To ja tutaj www.esmebel.com/komody.html wyszukałam piękne, drewniane komody, które mogą stać się inspiracją do stworzenia pięknego wnętrza. Mi szczególnie białe się podobają - najlepiej sprawdzą się chyba w salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.gorecki Re: SALON / JADALNIA = LINKI 05.07.11, 13:01 magda176 napisała: > Tutaj wklejamy linki do godnych polecenia stron WWW na temat "SALON / > JADALNIA" z ich krótką charakterystyką. > Jeśli znajdziecie coś ciekawego, podzielcie się z innymi uczestnikami forum! > Proszę nie dopisujcie tu innych komentarzy (wybaczcie - będą kasowane przez > administratora :-). > Dyskutujemy w osobnych wątkach. > > m. Ja mogę polecić Wam stronkę www.extrapunkt.pl, są na niej ciekawe aranżację salonów Pozdrawiam Mati Odpowiedz Link Zgłoś
fikumiku99 Re: SALON / JADALNIA = LINKI 11.07.11, 13:07 www.mk-szklo.pl/ szkło użytkowe, ręcznie zdobione, dla domu, kuchni i jadalni Odpowiedz Link Zgłoś
malwi-5 Re: SALON / JADALNIA = LINKI 26.07.11, 09:48 No to zajrzyjcie sobie też na tę stronkę: www.n-design.pl/#/pl/galeria - aranżacji związanych z salonem i jadalnią jest tu pod dostatkiem i to zazwyczaj w wydaniu nowoczesnym. Ale to, że w wydaniu nowoczesnym, nie znaczy wcale, że zimnym i sterylnym. Nowoczesność tez może być przytulna :) Odpowiedz Link Zgłoś
blueandrzej80 facebook.com/EkskluzywneMeble 09.08.11, 11:46 Ja polecam stronkę na FB: www.facebook.com/EkskluzywneMeble Różne ciekawe informacje o aranżacji wnętrz i meblach, połączone ze sklepem internetowym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kosek11 TERRA meble 02.09.11, 14:56 polecam meble dębowe firmy TERRA. Jestem w 100% zadowolona z zakupu. Prosta forma, drewno w różnych wybarwieniach. Zakup przez inetrnet, dostawa gratis na terenie całej Polski. Kolekcja GLASS przepiękna i nowatorska, warto zajrzeć :) meble-terra.pl Odpowiedz Link Zgłoś
trawasloniowa Re: SALON / JADALNIA = LINKI 19.10.11, 23:04 www.swiatrezydencji.pl/wnetrza/strefy-w-domu/jadalnia-z-roznych-stron-swiata mają sporo gotowych aranżacji różnych designerów, artykuły z galeriami z mieszkań projektantów i sporo newsów ze świata wzornictwa. Link jest do nowego artykułu o jadalniach. Dział "wnętrza" jest tego pełen. Bez wątpliwości, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mipal82 Re: SALON / JADALNIA = LINKI 15.01.12, 22:15 Proponuję tez bardzo fajne rozwiązanie - więcej na magicznemiejsce.pl/produkty.php?katg=1 Warto zobaczyć, i dodać trochę klimatu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mipal82 Magicznemiejsce.pl 15.01.12, 22:16 Magicznemiejsce.pl tworzymy klimat dla ciebie magicznemiejsce.pl/produkty.php?katg=1 Warto zobaczyć, i dodać trochę klimatu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś