opinio_tworca Re: jedzie ktoś na Koło w weekend? 16.04.04, 13:17 Panda, Ja chyba pojadę OP Odpowiedz Link Zgłoś
m001 Re: jedzie ktoś na Koło w weekend? 16.04.04, 13:24 I ja też się wybieram - muszę wnieś do mieszkania jakiś stary grat, bo to mi wszystkon za nowe. Już wniosłam jeden stary stół, który stoi koło całkiem nowej i nowoczesnej kuchni i świetnie się komponuje... Tylko musiałam odkorniczyć i jeszcze mi śmierzi ten specyfik... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: jedzie ktoś na Koło w weekend? 16.04.04, 13:35 Pandi, a chcesz coś znaleźć do galerii? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pannda chyba 16.04.04, 21:29 jeszcze nie.. Jestem przesądna i nie kupuję niczego dopóki nie będę miała wszystkiego w ręku - no wiesz mentalność jak niekupowanie dla dziecka przed porodem ;)))) - ale niewylkuczone :) Zresztą nigdy nie jeżdzę po coś konkretnego tylko po to co mi ewentualnie w oko wpadnie :) A gdzie to coś wyląduje to już zupełnie inna historia :) Tak kontrolnie - spacerowo się chciałam wybrać. A jak was poznam na Kole? :))) Może powinniśmy mieć znak rozpoznawczy i albo się spotkamy albo nie..;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda176 Re: jedzie ktoś na Koło w weekend? 16.04.04, 21:53 Pojechałabym chętnie ale - choć do chorowitych nie należę - dopadł mnie i synka (zbawczy wpływ przedszkola)jakiś wredny wirus, że ledwo zipiemy, nawet nie mam siły siedzieć przy kompie. Panda koniecznie napisz potem co "upolowałaś" i czy było coś ciekawego. Ja też traktuję wypady na Koło jak spacer i "naładowanie baterii", choć rzadko wracam z pustymi rękami:)). pozdrawiam i wracam do łoża boleści:)) magda Odpowiedz Link Zgłoś
pannda Magda! Ojoj! 16.04.04, 22:57 Kurujcie się!!! te paskudne wirusy. Ja umieram od 1,5 tyg na nerki. ZAPEWNIAM CIĘ - że wolałabym wirusa, przynajmniej przejdzie, a umnie przewlekłe świństwo i jest coraz gorzej.. Sezon Kołowy dopiero zainaugurowany, więc jeszzce nie raz tam razem pomyszkujemy :) Cmokaski zdrowotne :) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Magda! Ojoj! 16.04.04, 23:00 pannda napisała: > Kurujcie się!!! te paskudne wirusy. Ja umieram od 1,5 tyg na nerki. > ZAPEWNIAM CIĘ - że wolałabym wirusa, przynajmniej przejdzie, a umnie przewlekłe > > świństwo i jest coraz gorzej.. > > Sezon Kołowy dopiero zainaugurowany, więc jeszzce nie raz tam razem > pomyszkujemy :) Cmokaski zdrowotne :) Na nerki oprócz leków oczywiście polecam "Nefrosept" do picia, niezbyt smaczny, ale pomaga jak sto pięćdziesiąt. To tak tytułem dygresji. Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Pandi! 17.04.04, 08:26 Dzisiaj się z Tobą nie wybiorę. Może jutro, ale rano. A najlepiej za tydzień :- ))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pannda Dzisjaj to ja też nie :) 17.04.04, 09:54 Bez słońca?! Poza tym za 3 chwile jade odebrać mojego gościa z lotniska :) Odpowiedz Link Zgłoś
opinio_tworca Panda jak Cię znaleźć?? 17.04.04, 21:33 Czy wśród odrestaurowanych antyków czy wśród takich przed renowacją? A może wsród rzeczy nowych i mało używanych?? jak mało? pozdr. OP Odpowiedz Link Zgłoś
pannda Re: Panda jak Cię znaleźć?? 17.04.04, 22:30 Hmm :) Wszystko zzalezy od pogody :) Generalnie oglądam prawie wszystko :) A jak ja cię znajdę ? Po gożdziku w butonierce? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Pandi! 22.04.04, 22:14 Aleś się przyssała do tego przystojniaczka... Zapomniałaś nawet o forum... Też bym tak chciała ;-) Tj. zapomnieć... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pannda :)))) 22.04.04, 22:29 No właśnie wpadłam w biegu skontrolować co się dzieje :) 10 pkt za wyczucie ;) Latino leży na kanapie kilka metrów ode mnie ;) Niezła dekoracja chałupy! ;))) Cmokajos muchos! ;))) Ps: Może w ten weekens wpadne na Koło ::) Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: :)))) 22.04.04, 22:33 he he Czy Twój nowy "element" dekoracyjny to tylko chwilowo czy na stałe? ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pannda Re: :)))) 22.04.04, 22:44 Niestety chwilowo - ale może i dobrze boby się opatrzył :) Teraz szykuję deco made in australia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: :)))) 22.04.04, 22:48 łał! Ale światowa jesteś! Niedługo nie będziesz chciała się z nami zadawać... ;-))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pannda a co! 22.04.04, 22:53 Do łeuropy wgalopujemy (buaha ha aha ah ;)))) ) za tydzień! Kosmopolitycznym trza być! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: bo ja mam nadzieję, że wreszcie 30.04.04, 11:26 pannda napisała: > tam dotrę... ;) A mozecie dokladnie napisac gdzie to sie znajduje i od ktorej do ktorej czynne?! Odpowiedz Link Zgłoś
pannda gdzie 30.04.04, 12:08 Koło zajduje się na Obozowej, czynne w soboty i niedziele od rana do ok 13/14 Z centrum dojedziesz tramwajem np 12, 24 Odpowiedz Link Zgłoś
pannda jutro 1 maya - 30.04.04, 12:09 - myślicie, że bedzie czynne czy wszyscy idą na pochód? ;) Odpowiedz Link Zgłoś