Dodaj do ulubionych

ARANŻACJA POKOJU DLA DZIECKA -polecam

13.01.11, 12:58
Chciałabym polecić Panią Agnieszkę Jabłońską, którą udało mi się znależć właśnie przez forum.
Pani Agnieszka zaaranżowała mi pokoje dla moich dzieciaczków - chłopca 2latka i dziewczynki 4 latka.
Była cierpliwa co do moich sugestii i bardzo szybko współpraca skończyła się w formie wykonanych projektów. Wraz z projektami przesłała również linki dla rzeczy, które znajdowały się w aranżacji, dla ułatwienia ich kupna. Cały czas mieliśmy bardzo dobry
i szybki kontakt mailowy. Cena może trochę wysoka (jak dla mnie) ale warta zgrzeszenia:)
Mogę z całą pewnością z czystym sumieniem ją polecić.

Dla zainteresowanych mogę przesłać wykonane aranżacje wraz z wykonaniem ich w realu przez mojego męża:))

Adres kontaktowy na Panią Agnieszkę: jablona@interia.pl

Pozdrawiam
anna
Obserwuj wątek
    • addagar Re: ARANŻACJA POKOJU DLA DZIECKA -polecam 14.01.11, 12:36
      witam, czy mogłabyś mi podać ile kosztowały Cię projekty? na maila addagar@wp.pl.
      Ja również mam dwa pokoiki , ale dziewczęce (6 i 2 lata), jeszcze bez ostatecznego pomysłu. CZy kontakt z Panią Agnieszką jest tylko mailowy?

pozdr, a
      • aniarz2 Re: ARANŻACJA POKOJU DLA DZIECKA -polecam 22.01.11, 14:29
        witam, co do kosztów to nie będę się wypowiadać, proponuje indywidualne zapytanie do pani Agnieszki, bo nie wiem czego Pani oczekuje.
        Kontakt, choć emailowy był bardzo szybki i dla mnie bezproblemowy. Pani Agnieszka na pewno nie będzie miała problemu aby się z klientem spotkać pod warunkiem, że klient mieszka tam gdzie ona:)

pozdrawiam
        anna
        • gawliki Re: ARANŻACJA POKOJU DLA DZIECKA -polecam 23.01.11, 11:14
          bardzo prosze o fotki na gazetowego:)
    • ann_shirley Re: ARANŻACJA POKOJU DLA DZIECKA -polecam 30.01.11, 20:44
      Witam serdecznie,

Czy mogłaby Pani przesłac zdjęcia pokoi dzieci?Jestem w trakcie wybierania projektu i może w końcu cos mi sie spodoba.Dziękuję i pozdrawiam
    • aga1.11 Re: ARANŻACJA POKOJU DLA DZIECKA -polecam 04.02.11, 14:29
      www.naklejkidladzieci.pl Ta strone polecam jezeli chodzi o wystroj wnetrz szczegolnie dla dzici. Warto zagladnac na nia
      • iwonars1 Re: ARANŻACJA POKOJU DLA DZIECKA -polecam 06.02.11, 20:45
        a ja zapraszam do moich usług i do obejrzenia galerii www.anowidesign.pl
        • dammma Re: ARANŻACJA POKOJU DLA DZIECKA -polecam 08.02.11, 02:29
          i ja poproszę o fotki na gazetowego, bo właśnie się zastanawiam, jak pogodzić w jednym pokoju dwie płcie :-):-)
    • me-design.pl Re: ARANŻACJA POKOJU DLA DZIECKA -polecam 21.02.11, 13:02
      picasaweb.google.com/medesign.pl/Portfolio#5576111343136691330

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka