belcia26 23.01.12, 10:28 szukam fajnych szaf w Warszawie i nic.Nie chciałabym całego mieszkania urzadzać meblami Ikeii.Byłam w salonie meblowym Agata i powiem ze nic mi sie nie podobało.Czy nie ma czegoś ciekawego i orginalnego na polską kieszeń? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubu1708 Re: SZAFY 25.03.12, 23:48 W sklepie meblowym na Daniłowskiego 2/4 mają sporo wybór szaf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Diaz Re: SZAFY IP: *.static.ip.netia.com.pl 08.01.17, 21:17 A dlaczego nie rozważasz mebli na wymiar? Zapłacisz oczywiście trochę drożej, ale zabudujesz całą przestrzeń, dobierzesz materiały pod swoje mieszkanie, podobnie z funkcjonalnością wnętrza szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdasroka Re: SZAFY 17.01.17, 17:05 szafy najlepiej wyglądają zrobione na miarę tak aby nie tworzyły strupów we wnętrzu Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander0515 Re: SZAFY 02.10.17, 22:57 Jesli szuka Pani ciekawego rozwiazania to polecam połaczenie bieli z drewnem. Odpowiedz Link Zgłoś
tinysiskin Re: SZAFY 30.10.17, 18:21 Myślę, że szafy z Ikea są na tyle uniwersalne, że nie widać, że pochodzą akurat z tego sklepu. Ja bym na nie postawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiia_33 Re: SZAFY 13.11.17, 11:05 Ciekawe i oryginalne będzie jeśli sama zrobisz projekt. Poza kolorem i strukturą szafy, ważna jest także funkcjonalność. Podczas wyboru zastanów się co będziesz w niej przechowywać, ile potrzebujesz półek, a ile przestrzeni na ubrania wiszące. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_85sz Re: SZAFY 11.05.18, 11:01 Nawet w Ikei można znaleźć całkiem funkcjonalne szafy. Moim zdaniem lepiej brać taką która ma sporo półek, przegródek na buty i różne bibeloty. Zdecydowanie łatwiej jest wtedy utrzymać porządek. Odpowiedz Link Zgłoś