Dodaj do ulubionych

Stroj do pracy

26.04.26, 10:09
Pisałam kiedyś o koleżance/ przyjaciółce która byla blokadą.dkugo bezrobotna. Dostała pracę w firmie agdica zajmującej się sprzedażą aparatów słuchowych.
Chcemy się wybrać na jakieś zakupy bo jej szafa świecie pustkami heski chodzi o wyjściowe ( do ludzi) ciuchy.
Z tego wszystkiego nue zapytała jaki stroj tam obieiazuje smile
Byla moze któraś z was z dziadkami, rodzicami w takiej firmie.
Ona ma zajmować się tam obdzwanianiem potencjalnych pacjentow , nie jest osobą badajaca sluch.
Obserwuj wątek
    • szmytka1 Re: Stroj do pracy 26.04.26, 10:29
      Współczuję jej tej roboty. Gratuluję znalezienie pracy, ale współczuję zakresu obowiązków. Zbadałam tam moje dziecko, oczywiście komercyjnie i wtopili na całego, wysłali mi wyniki cudze, w których nieudolnie co drugi akapit wklejali imię mego dziecka, a co drugi dane osobowe innego dzieciaka. Na zasadzie kopiuj wklej te wyniki, przez co nic w nie nie uwierzyłam. a nastepnie wydzwaniali do mnie prze rok czasu, zebym od nich kupila ten sprzet, ze wypożyczą na próbę, że mają uklad, wprost powiedziałem że starostwem i działającą przy starostwie cpr pomoże uzyskać dofinansowanie... wszystko to było tak niesmaczne, że poprosiłam o usunięcie mego nr z ich bazy danych i zaprzestanie bombardowania mnie tymi telefonami. NJgorsze, że oni mają monopol i nie ma tych badań gdzie indziej przeprowadzić w okolicy (nie chodziło o zwykle badanie słuchu tylko xos bardziej specjalistycznego)
      • wrota.do.lasu Re: Stroj do pracy 26.04.26, 12:25
        Ona ma jakiś plan na siebie. Chcę pójść potem w kierunku terapii przewodnictwa słuchowego. To sporo nauki i zdobywania uprawień ale kibicję jej.
    • aqua48 Re: Stroj do pracy 26.04.26, 12:41
      Normalny strój biurowy na początek, a potem zobaczy jak inni się ubierają. Czyli wygodna marynarka, kilka bluzek koszulowych w stonowanych jednolitych kolorach, spódnica do kolan i spodnie materiałowe. Płaskie, lub na niewielkim obcasie wygodne obuwie. Szukajcie ciuchów na wyprzedażach.
      • wrota.do.lasu Re: Stroj do pracy 26.04.26, 12:43
        Gdzie kupujecie bluzki koszulowe, jakie narki
        • aqua48 Re: Stroj do pracy 26.04.26, 13:10
          Gdzie się trafi dobry skład i niezły krój - nie lubię grubej, sztywnej bawełny ani lnu. Warto sprawdzić np. Mohito, Monnari, Reserved. Zajrzeć do małych lokalnych sklepików z odzieżą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka