majkowa1 26.06.12, 18:10 Cześć Wszystkim! Urządzam sobie mieszkanko i myślę o roletach okiennych. Znajomy polecił mi firmę Silent Gliss. Czy wiecie coś na jej temat? Czy ktoś ma może rolety tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadek_nowak Re: Rolety 26.06.12, 18:33 Solidna szwajcarska firma. Może nie należy do najtańszych, ale na razie nie słyszałem o niej złych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
majkowa1 Re: Rolety 26.06.12, 18:37 No właśnie słyszałam, że nie jest tania ta firma. Ale ten znajomy mówił, że raczej się nie psują te rolety a w razie czego jest gwarancja. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkh Re: Rolety 27.06.12, 12:34 Ja tam osobiście wolę zapłacić więcej, ale mieć coś lepszej jakości i wiedzieć, że będzie działać dłużej niż tańsze firmy. A to szwajcarski produkt a nie jakaś chińska manufaktura, co się rozsypie po miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
joannazestolicy Re: Rolety 26.06.12, 18:54 Mój mąż lubiący gadżety rok temu uparł się na rolety tej firmy. Pasowało mu, że można je podłączyć do takiego systemu, że same ustawiają się pod kątem do światła słonecznego i może nimi sterować na odległość. W sumie jesteśmy na razie zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek_nowak Re: Rolety 26.06.12, 19:02 Prawdopodobnie chodzi o system EIB - inteligentne domy przyszłości. Jeśli tak, to zazdroszczę. Fajna sprawa, chociaż może to trochę rozleniwiać, gdy prawie wszystkie urządzenia działają w domu automatycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_te_usz_be Re: Rolety 27.06.12, 11:33 dobre sa te rolety. mam od 2 lat i na razie sie nie psuja Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkh Re: Rolety 27.06.12, 12:31 Nie należą do najtańszych, ale ponoć są niezawodne... Na razie faktycznie nie miałem z nimi problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
majkowa1 Re: Rolety 28.06.12, 08:59 Rozmawiałam jeszcze z koleżanką z pracy i okazało się, że ona też ma takie i je chwali. W miarę się przekonałam i chyba się zdecyduję. Szukałam oferty tej firmy po internecie, ale na razie nie bardzo mogę coś znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
tadek_nowak Re: Rolety 28.06.12, 18:33 Na pewno firma Blackout z Warszawy ma je w swojej ofercie, ale możliwe, że są też inni przedstawiciele. Odpowiedz Link Zgłoś
joannazestolicy Re: Rolety 29.06.12, 09:30 Wydaje mi się, że właśnie tam kupiliśmy z mężem nasze rolety. Odpowiedz Link Zgłoś
majkowa1 Re: Rolety 29.06.12, 13:03 Ok, dzięki. Też już znalazłam tę firmę w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkh Re: Rolety 10.07.12, 18:14 Na youtube można też zobaczyć jak dzialaja niektóre produkty SG. Odpowiedz Link Zgłoś
majkowa1 Re: Rolety 12.07.12, 10:24 Dzięki, dzięki. Przekonałam się już do rolet tej firmy. Wstępnie już jestem nawet umówiona na montowanie, może uda się nawet pod koniec przyszłego tygodnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ma_te_usz_be Re: Rolety 28.06.12, 14:30 a jeszcze taka ciekawostka. na youtube sa filimiki o tych roletach i mozna zobaczyc jak pracuja Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra002 Re: Rolety 11.10.12, 12:03 Osobiście polecam rolety i inne systemy zaciemniania okien firmy ROLETYNET.pl www.roletynet.pl/.Polecam duży wybór wzorów i kolorów i dobre ceny. Odpowiedz Link Zgłoś