26.06.12, 18:10
Cześć Wszystkim!
Urządzam sobie mieszkanko i myślę o roletach okiennych. Znajomy polecił mi firmę Silent Gliss. Czy wiecie coś na jej temat? Czy ktoś ma może rolety tej firmy?
Obserwuj wątek
    • tadek_nowak Re: Rolety 26.06.12, 18:33
      Solidna szwajcarska firma. Może nie należy do najtańszych, ale na razie nie słyszałem o niej złych opinii.
      • majkowa1 Re: Rolety 26.06.12, 18:37
        No właśnie słyszałam, że nie jest tania ta firma. Ale ten znajomy mówił, że raczej się nie psują te rolety a w razie czego jest gwarancja.
      • tomekkkh Re: Rolety 27.06.12, 12:34
        Ja tam osobiście wolę zapłacić więcej, ale mieć coś lepszej jakości i wiedzieć, że będzie działać dłużej niż tańsze firmy. A to szwajcarski produkt a nie jakaś chińska manufaktura, co się rozsypie po miesiącu.
    • joannazestolicy Re: Rolety 26.06.12, 18:54
      Mój mąż lubiący gadżety rok temu uparł się na rolety tej firmy. Pasowało mu, że można je podłączyć do takiego systemu, że same ustawiają się pod kątem do światła słonecznego i może nimi sterować na odległość. W sumie jesteśmy na razie zadowoleni.
      • tadek_nowak Re: Rolety 26.06.12, 19:02
        Prawdopodobnie chodzi o system EIB - inteligentne domy przyszłości. Jeśli tak, to zazdroszczę. Fajna sprawa, chociaż może to trochę rozleniwiać, gdy prawie wszystkie urządzenia działają w domu automatycznie...
    • ma_te_usz_be Re: Rolety 27.06.12, 11:33
      dobre sa te rolety. mam od 2 lat i na razie sie nie psuja
    • tomekkkh Re: Rolety 27.06.12, 12:31
      Nie należą do najtańszych, ale ponoć są niezawodne... Na razie faktycznie nie miałem z nimi problemów.
    • majkowa1 Re: Rolety 28.06.12, 08:59
      Rozmawiałam jeszcze z koleżanką z pracy i okazało się, że ona też ma takie i je chwali. W miarę się przekonałam i chyba się zdecyduję. Szukałam oferty tej firmy po internecie, ale na razie nie bardzo mogę coś znaleźć...
      • tadek_nowak Re: Rolety 28.06.12, 18:33
        Na pewno firma Blackout z Warszawy ma je w swojej ofercie, ale możliwe, że są też inni przedstawiciele.
        • joannazestolicy Re: Rolety 29.06.12, 09:30
          Wydaje mi się, że właśnie tam kupiliśmy z mężem nasze rolety.
        • majkowa1 Re: Rolety 29.06.12, 13:03
          Ok, dzięki. Też już znalazłam tę firmę w internecie.
          • tomekkkh Re: Rolety 10.07.12, 18:14
            Na youtube można też zobaczyć jak dzialaja niektóre produkty SG.
            • majkowa1 Re: Rolety 12.07.12, 10:24
              Dzięki, dzięki. Przekonałam się już do rolet tej firmy. Wstępnie już jestem nawet umówiona na montowanie, może uda się nawet pod koniec przyszłego tygodnia. Pozdrawiam
    • ma_te_usz_be Re: Rolety 28.06.12, 14:30
      a jeszcze taka ciekawostka. na youtube sa filimiki o tych roletach i mozna zobaczyc jak pracuja
    • aleksandra002 Re: Rolety 11.10.12, 12:03
      Osobiście polecam rolety i inne systemy zaciemniania okien firmy ROLETYNET.pl www.roletynet.pl/.Polecam duży wybór wzorów i kolorów i dobre ceny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka