Dodaj do ulubionych

architekt wnętrz

22.06.13, 21:28
Szukam sensownego architeketa wnętrz z Łodzi i okolic,mam w planach remont kuchni, przedpokoju i salonu, ponieważ wnętrza są dość nieustawne, potrzebuję porady kogoś kompetentnego. Czy możecie kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • karolinak10 Re: architekt wnętrz 23.06.13, 15:56
      Witam,
      Chętnie pomogę Pani w aranżacji mieszkania. Jestem z woj. Śląskiego ale wykonuję projekty zdalnie w całej Polsce. Zapraszam na moją stronę mieszkajmilo.pl/
    • nadjeziorny Re: architekt wnętrz 23.06.13, 23:10
      Polecam Panią architekt Emilię, aranżacje także w Łodzi i okolicy - można umówić się na zupełnie bezpłatne spotkanie, porozmawiać o portfolio i własnych upodobaniach.
      W Łodzi zaczyna już działać "poczta pantoflowa", czyli chyba warto, jeśli Klienci polecają dalej :)
      Co ważne - pracuje także z własnymi ekipami, co oszczędza sporo nerwów i pieniędzy...

emiliaindelak.pl/
      polecam ii powodzenia w remoncie
    • eftetstudio Re: architekt wnętrz 24.06.13, 08:55
      Zapraszam do współpracy. Na stronie facebookowej można zobaczyć trochę ostatnich projektów i realizacji. Stacjonuję w Łodzi, ale działam w całej Polsce. Poza projektem oferuję również nadzory w trakcie realizacji oraz pomoc w wyborze ekipy lub dostawcy wyposażenia.
      arch. wnętrz Filip Tarka
      • designmetoo Re: architekt wnętrz 24.06.13, 12:12
        Zapraszam do współpracy. Działamy głównie w Łodzi i Warszawie, a jeden z naszych architektów pochodzi z Łodzi, więc spotkanie to nie problem. Zapraszam na stronę aby zapoznać się ze szczegółową ofertą. Proszę o przesłanie planów do darmowej wyceny.
        www.designmetoo.pl
    • forum.master Re: architekt wnętrz 27.06.13, 21:43
      ja mogę polecić dwójkę bardzo zdolnych architektów, specjalizuja się we wnętrzach i zewnętrzach :) www.barch.pl
    • melancholia88 Re: architekt wnętrz 28.06.13, 12:43
      Hej Magda, mogę Ci polecić fajną panią architekt - Annę Rossowską. Co prawda nie jest z Łodzi, ale z tego co słyszałam, przyjmuje zlecenia z różnych miast, więc pewnie i z Łodzią nie byłoby problemu :) Jakbyś chciała, mogę Ci podesłać namiary na nią. Naprawdę warto, bo to solidny fachowiec.
    • proojektywnetrz Re: architekt wnętrz 28.06.13, 12:44
      Polecam siebie! Proszę o kontakt oraz więcej informacji dot.projektu;)
      Prześlę portfolio oraz wstępną wycenę projektu.
      proojektywnetrz@gmail.com
    • aj2013 Re: architekt wnętrz 28.06.13, 22:06
      można też osobiście pobawić się w architekta wnętrz. na tej stronie tomastet.eu jest odnośnik do darmowego programu
    • trodatf Re: architekt wnętrz 01.07.13, 15:53
      polecem kontakt z Pania Kamilą Orzechowską kamao.pl tel 666 555 601
    • joanna_pro Re: architekt wnętrz 04.07.13, 17:51
      Tutaj wykonują projekty kuchni e-umeblowani.pl/2013/05/projekty-kuchni/ szaf i aranżację wnętrz
    • karolinamalko Re: architekt wnętrz 09.07.13, 00:48
      Witam,
      nazywam sie Karolina Malko, jestem licencjonowaną architektką wnętrz, jak również samodzielną freelancerką w dziedzinie projektowania 3D.
      Chciałabym zaproponować Państwu swoje usługi, w które wchodzą, projektowanie, aranżacja i dekoracja wnętrz mieszkalnych oraz wszelkie usługi z zakresu wizualizacji architektonicznych 3D.
      Działam na rynku od trzech lat, współpracowałam z wieloma osobami prywatnymi oraz z deweloperami, między innymi: Euro-Dom, Salwirak, DewelopArt.

Wprowadzę Państwa w świat modernistycznych rozwiązań wnętrz prywatnych, ukażę nowoczesne, progresywne jak i również pionierskie rozwiązania przestrzeni. Rozbudzę wyobraźnię łącząc różne style, materiały oraz faktury. Uzmysłowię jak bardzo sztuka i design są nierozerwalne, przeplatające się i niesamowicie intrygujące, zarazem postaram się zobrazować, iż wzornictwo w dzisiejszych czasach to płaszczyzna, na której opiera się sztuka. Sztuka, którą warto przemycać do otoczenia, w którym się żyje i funkcjonuje. Ponieważ sztuka uszlachetnia, pozwala spojrzeć na świat w zupełnie niecodzienny sposób, i tym samym może nadać wyraźniejszych kolorów naszemu życiu.
      Zapraszam na moją stronę internetową oraz na profil na facebook’u, znajdują się tam projekty mojego autorstwa. Będziecie Państwo mogli się przekonać, iż moje prace są na wysokim poziomie.

Pozdrawiam i zapraszam do współpracy,
      Karolina Malko- Projekty Wnętrz
      tel./sms +48 519 728 899
      mail: kropki_kolorowe@wp.pl
      www.malkoprojektywnetrz.pl

WIĘCEJ PROJEKTÓW I WIZUALIZACJI NA FACEBOOK'U:
      www.facebook.com/pages/Karolina-Malko-Projekty-Wn%C4%99trz/166617696744705

• aranz Re: architekt wnętrz 23.07.13, 13:29
      Nie jestem z okolic Łodzi ale zapraszam na stronę :
      www.aranz.archimental.compozdrawiam
    • aranz Re: architekt wnętrz 23.07.13, 13:30
      Nie jestem z okolic Łodzi ale zapraszam na stronę :
      www.aranz.archimental.com
      pozdrawiam
      • mareklegionowo Re: architekt wnętrz 23.07.13, 18:42
        zapraszam do współpracy
    • joanna_pro Re: architekt wnętrz 23.07.13, 21:09
      Planując tak ważne inwestycje jakim są aranżacje wnętrz e-umeblowani.pl/2013/07/aranzacje-wnetrz/ polecam wykonać na e-umeblowani.pl
    • lavia1313 Re: architekt wnętrz 07.08.13, 10:48
      Ja mogę polecić Panią Agnieszkę Grotkowska z firmy A.Gard. Nie jest z łodzi, lecz z Warszawy ale ma bardzo Ciekawe pomysły a przy tym dobry gust i wyczucie smaku. Więcej znajdziesz tutaj www.agard.com.pl
    • inventiveinteriors Re: architekt wnętrz 07.08.13, 14:51
      Zapraszam do zapoznania się z naszymi projektami i ofertą:
      www.inventive-interiors.com/
      Pracujemy na terenie całej Polski
    • bor-der Re: architekt wnętrz 12.08.13, 10:02
      Polecam skorzystać z naszych usług. Mamy wieloletnie doświadczenie w projektowaniu oraz wiele zrealizowanych projektów m.in właśnie w Łodzi. Tu akurat przykładowy projekt z Krakowa: www.ekskluzywnewnetrze.pl/pl/dom-w-krakowie
    • ninu_design Re: architekt wnętrz 25.10.13, 13:34
      Witam serdecznie.
      Jestem absolwentką Architektury Wnętrz na Politechnice Łódzkiej, wnętrza to mój zawód i pasja. W lipcu tego roku założyłam własne biuro projektowe. Wyróżniamy się świeżym spojrzeniem, zaangażowaniem i konkurencyjnymi cenami. Zawsze staram się jak najlepiej poznać potrzeby Inwestora, aby projekt w 200% odpowiadał Jego oczekiwaniom.

Proces świadczenia usług zaczyna sie od spotkania, wywiadu, ewentualnej inwentaryzacji, czyli poznania Ludzi jak i nieruchomosci. Następnie przygotowuję projekt funkcjonalny-czyli to, z czym Pani ma największy problem-ustawienie funkcji, rozmieszczenie mebli itd. Kolejnym etapem jest projekt koncepcyjny-styl, kolorystyka, wizualizacje. Następnie na podstawie zaakceptowanej koncepcji tworzę projekt wykonawczy (dokładne rzuty, rysunki dla branż- elektryka, układ kafli itp.). Po projekcie wykonawczym mogę rownież sprawować nadzór autorski. Jeśli życzy Pani sobie dokladniejszy opis i zakres usług, proszę o kontakt, mogę przesłać na maila lub spotkać się.

Zapraszam serdecznie na moją stronę www.ninu.pl oraz na fanpage www.facebook.com/NINUpl (na Facebooku dodaję także inspiracje czy bieżące projekty i realizacje).
      Pozdrawiam,
      Magdalena Łuczyńska
      [ ninu design ]
    • filip1982 Re: architekt wnętrz 15.04.14, 15:12
      Jesteśmy z Poznania ale dla nas odległość to nie jest problem.
    • filip1982 Re: architekt wnętrz 15.04.14, 15:13
      Jesteśmy z Poznania ale dla nas odległość to nie jest problem. 4forms.pl
    • krystyna_03 Re: architekt wnętrz 23.04.14, 09:07
      Zapraszam na moją stronę internetową www.architektura-wnetrze.pl, mam tam pokazaną część projektów i realizacji wykonanych przez moją pracownię. Jestem z Krakowa, ale wykonuję projekty w całej Polsce, w tym momencie w Lublinie i Katowicach, przed chwilą w Rzeszowie i Warszawie, oczywiście w Krakowie najwięcej. Mamy bardzo duże doświadczenie w tej branży. mgr inż. arch Krystyna Mikołajska
    • marcin_gcw Re: architekt wnętrz 02.06.14, 14:42
      Znajoma architekt jest co prawda z Warszawy, ale może będzie możliwa konsultacja: i.rydygier@cassapanca.pl. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka