Gość: tola IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 19:42 pomóżcie wybrać książkę na prezent dla przyjaciółki 36 lat uczy w podstawówce nauczanie początkowe , romantyczka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kawka Re: prezent?????? IP: *.avamex.krakow.pl 23.11.02, 08:57 Mam za mało danych o Twojej przyjaciółce,żeby z czystym sercem móc polecić jakąś książkę.Przede wszystkim :co już czytała(a mniemam,że czytała wiele )i która z tych przeczytanych książek podobała się jej najbardziej.Jeśli możesz- podaj więcej informacji.A na razie poddaję pod rozwagę dwa tytuły : Mary Stewart- "Dom czarownic " i Nicholas Evans -"Zaklinacz koni " Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: prezent?????? 23.11.02, 14:10 Fannie Flagg (chyba nie tak napisałem) "Smażone zielone pomidory" - może nie jest romantyczna, ale bardzo mmi się podobała, ma w sobie trochę ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: prezent?????? 23.11.02, 20:46 ignatz napisał: > Fannie Flagg (chyba nie tak napisałem) "Smażone zielone pomidory" - może nie je > st romantyczna, ale bardzo mmi się podobała, ma w sobie trochę ciepła. Ja polecam przy okazji "Witaj na swiecie, malenka" Fanny Flagg. A do tego na przyklad "Jak byc dobrym" Nicka Hornby'ego na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika_kot Re: prezent?????? IP: *.unitel.com.pl 28.11.02, 10:25 A ja polecam: Wiernośc w stereo Nicka Hornbiego Samotnośc w sieci Janusza Wiśniewskiego Błękitnego Anioła Francine Prose Tulipanową gorączkę - autorka będzie na stronie Wydawnictwa Rebis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jena Re: prezent?????? IP: *.infonet.gda.pl / 192.168.6.* 03.12.02, 14:07 Cappuccino- Mariella Righini Odpowiedz Link Zgłoś