filippa 06.01.05, 21:54 Witam Skad pochodzi firma Propagadna, ktorej wyroby mozna kupic m.inn. w Galerii Zoom? Brytyjska? Wloska? Nie moge znalezc zadnej strony internetowej, dziwne... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubiale1 Re: Propaganda - skad? 06.01.05, 21:58 A może jakieś szczegóły - jakie mają wyroby i gdzie jest Galeria Zoom? mogę poszukać jak będę mieć czas, tylko muszę wiedzieć czego? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
filippa Re: Propaganda - skad? 06.01.05, 22:15 klubiale1 napisała: > A może jakieś szczegóły - jakie mają wyroby i gdzie jest Galeria Zoom? > mogę poszukać jak będę mieć czas, tylko muszę wiedzieć czego? > pozdr Juz znalazlam, uparlam sie i mam. I wiele innych cudacznych rzeczy, sami zobaczcie: www3.starcat.ne.jp/~goody/index.html Ja juz jestem chora na polowe rzeczy, uwielbiam takie kolorowe, plastikowe glupotki :-) I na pewno bede tego szukac przez znajomych w Niemczech i Londynie :-)) A Galeria Zoom jest tu: www.zoom.waw.pl/ Milego ogladania! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
filippa Re: Propaganda - skad? 06.01.05, 22:41 i co tu duzo pisac, jestem juz chora na kilka rzeczy :-((( kilka jest na niemieckim ebayu, niestety drooogiiee :-(( ech... Odpowiedz Link Zgłoś
galinha Re: Propaganda - skad? 11.03.05, 00:00 Oto link do ich strony. www.propagandaonline.com/ Przyjemnego oglądania ; ) Odpowiedz Link Zgłoś