Dodaj do ulubionych

Alpy czerwiec/lipiec 2013

02.02.13, 17:23

Szukam towarzysza/ki na wyprawę w Alpy. Jeśli fascynują Cię góry i masz odwagę spróbować przeżyć prawdziwą alpinistyczną przygodę to zapraszam na wyprawę na GROSSGLOCKNER (Austria), GRAN PARADISO (Włochy) I MONT BLANC (Francja) planowaną na przełomie czerwca i lipca 9 dni z polskim licencjonowanym przewodnikiem wysokogórskim :-)
Obserwuj wątek
    • mlarka Re: Alpy czerwiec/lipiec 2013 26.03.13, 21:12
      Kiedyś lubiłam chodzić po górach, ale kiedyś miałam w górach mały wypadek. Po pewnym incydencie już nie chodzę zbyt wysoko. Czasami jeżdżę do Zakopanego, ale jakoś do dzisiaj mam traumę.
      • Gość: xenia Re: Alpy czerwiec/lipiec 2013 IP: *.play-internet.pl 28.03.13, 14:47
        A ja jednak wolę góry zimą, stanowczo wolę jeździć na nartach niż chodzić w lato po górach, wakacje jednak wolę spędzać leżąc na plaży.
        • Gość: Tursia Re: Alpy czerwiec/lipiec 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.13, 19:16
          Przyznam szczerze, że i ja w lato nie jeżdżę na nartach. Wakacje kojarzą mi się zdecydowanie z morzem, piaskiem, basenem i pięknym słońcem. W tym roku jeszcze nie wiem gdzie polecę, przeglądałam już oferty w tui i w Alfastar ale jeszcze na nic się konkretnego nie zdecydowałam. To drugie bp ma fajne promo, wakacje od tysiaka. Może uda się znaleźć coś nie drogiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka