lolek1001 28.05.05, 22:17 Witam. Czy orientuje się ktoś czy Targ Staroci na Kole jest jedynym targiem staroci w Warszawie i okolicy? W jakich godzinach najlepiej wybrać się na Koło? Za odpowiedzi będę wdzięczny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea75 Re: Targ Staroci na Kole 30.05.05, 12:02 PONOĆ najlepiej jest wybrać się tam o 7 rano - piszę ponoć bo sama nigdy nie byłam i znam to z opowieści znajomej a przy okazji - czy wiesz może gdzie dokładnie jest ten targ ? planuję się wybrać a wolałabym wiedziec gdzie dokładnie ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Targ Staroci na Kole 30.05.05, 14:30 Bazar na kole kiedyś tz. w zeszłym roku był czynny od sobotniego popołudnia do niedzieli około 13- 14. W dni powszednie też jest czynny, tylko sprzedawane są tam wtedy owoce, warzywa itp. A w poniedziałki dodatkowo ryby akwariowe. Bazar jest w okolicy ulic Obozowa, Ciołka, Newelska Odpowiedz Link Zgłoś
kathtea Re: Targ Staroci na Kole 01.06.05, 10:55 Nowy targ staroci jest na Sokołowskiej przy Wolskiej, za kościołem trzeba skręcić. Czynny w soboty i w niedziele od 10 bodajże. Większy wybór no i ceny konkurencyjne z Kołem. Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
kmxc Re: Targ Staroci na Kole 01.06.05, 13:09 Witam Niewiele mniejszy targ staroci i tego typu rzeczy jest na giełdzie Rolno- Spożywczej na Broniszach (tuż przy trasie Poznańskiej, koło Konotopy) pozdr KMxc Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Targ Staroci na Kole 01.06.05, 15:24 W Broniszach to ceny są takie, że jak się spytałem o kilka przedmiotów, to o mało co się nie przewróciłem. Odpowiedz Link Zgłoś