armide 24.10.05, 21:14 chcialabym sobie kupic kanape ze skaju na ktorej bede takze spac nigdy takiej jescze nie mialam czy to prawda ze spiac na niej mozna sobie odparzyc skore ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elpida76 Re: kanapa ze skaju 25.10.05, 09:05 Ja mam taką kanapę ponad rok i codziennie na niej śpię. Pod prześcieradło podkładam jednak koc (ale to bardziej ze wzgledu na to że samo prześcieradło strasznie się slizgało po łózku). Na temat odpażeń nic nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
armide Re: kanapa ze skaju 25.10.05, 12:12 a jak sie wogole spia na tym wygodnie czy ten skaj nie peka tak jak kiedys Odpowiedz Link Zgłoś
elpida76 Re: kanapa ze skaju 25.10.05, 19:25 Spi się wygodnie, ale to już bardziej zalezy od samego łózka niż od materiału z jakiego zostało zrobione. Jak narazie u mnie nie pęka. Wszystko gra. Odpowiedz Link Zgłoś
ahkoscian Re: kanapa ze skaju 04.11.05, 14:21 a jesli można wiedzieć, jakiej firmy? potrzebuję kanapę, na której będę spała ok. 3 lat (bez składania)...a pozniej bedzie jako mebel zapasowy do spania dla gosci Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś