Gość: nanook IP: 212.182.102.* 27.07.05, 18:14 Wszystkiego najlepszego, Marto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ministrantbiskupa Re: Martha Stewart wraca do gry 27.07.05, 18:44 "Wieksza k.. niz ja katolik" kak mawial jp2 prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Brawo Martha Stewart!!! 27.07.05, 19:06 Brawo Martha Stewart!!! Urzędasy państwowe i inne sądowe mogą skoczyć... po kawę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara23 Re: Cham i prostak przy klawiaturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:08 Może wydukaj uzasadnienie, dla swoich obelżywych pomówień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdet Re: Martha Stewart wraca do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:45 Kapitał żydowski niszczy konkurencję wszellkimi metodami. Stary zydowski numer: jeden z nas okaże się inny. Millera też azbrali do Ameryki, ale chyba niezamkneli mu ust. martha nie siedziała za krzywoprzysięstwo, tylko za utrudnianie śledztwa. Sędzia była zydówką prokutrator i jej adwokat. Wyrok był wredny i niesprawiedliwy. Społeczeństwo amerykańskie było oburzone na Żydów - stąd zagranie Trumpa. Żydzi myśleli, że akcje Marthy pójdą w dół, a poszły w górę. W Ameryce Żydów nie cierpią. Rok dwa lata a nastapoi coś w rodzaju rewolucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa Re: Martha Stewart wraca do gry IP: *.nwrk.east.verizon.net 27.07.05, 19:15 Takich bredni dawno nie slyszalem. Kon by sie usmial, Zyd zreszta tez. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observatorka Re: Martha Stewart wraca do gry IP: *.eastlink.ca 27.07.05, 19:28 mylisz sie usa, sdet mial duzo racji :-) Wiadomo, kto rzadzi swiatem, ale sa tez i fanatycy, ktorzy stawiaja im opor. Co do Marthas to przez pobyt w wiezeniu, wszystko co zbudowla wczesniej Ms. Kostyra sie potroi. Uwielbiam ja ogladac, ma niesamowita klase jako business - woman, choc nie probowala wniesc troche skruchy, aby ja uniewinili. Zobaczie jakie kontrowersyjne machloje robia inni wazniejsi politycy ..ale kogo to obchodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mit Re: Martha Stewart gra wa bank IP: *.columbuslibrary.org 27.07.05, 19:29 Martha jest z pochodzenia zydowskiego -Kostyra. Wiec zyd nie bedzie smial sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Re: Oboje rodzice Marthy, to polscy emigranci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imw Re: Martha Stewart gra wa bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:27 sprawdziłem kilku imigrantów do USA, wszyscy deklarowali polską narodowość :) Odpowiedz Link Zgłoś