troijnis 16.12.05, 21:54 Zamierzam kupic kafle do przedpokoju. Najchętniej gras w jasnym kolorze - od bieli do jasnej szarości. Dodam iz jestem z Łodzi. Możecie mi cos polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanha Re: Jasny gres 50x50 18.12.05, 09:34 Uważaj na gresy polerowane, chłoną kolory / brud jak gąbka, ja własnie położyłam w kuchni i przedpokoju jasny polerowany ( kupiony w Castoramie), wygląda cudnie, ale mam juz pełno nieusuwalnych śladów - np czarne krechy od podeszwy buta i niebieskie paski od gumowej mopy postwionej w kącie (!), czekam tylko jak sie kawa albo wino rozleje. Są jakieś odplamiacze i impregnaty, ale to zabawa bez sensu. Zwróć uwagę przy kupowaniu, żeby był to gres szkliwiony, nie polerowany. Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: Jasny gres 50x50 18.12.05, 12:16 ok, bede uwazala. I dziekuje za wskazowki bo by mi to nawet nie przyszlo do glowy. Jutro jade na ul.Tuwima w Lodzi i bede tam czegos szukala Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: Jasny gres 50x50 18.12.05, 18:45 może ktoś ma jeszcze jakieś uwagi ;-) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wrr3 Re: Jasny gres 50x50 19.12.05, 20:52 ja tez myslalam o gresie a wzasadzie moj mash mnie na niego namaiwal usilnie :) ale nie dalam sie hehe zimny sliski mnie jakos denerwuje ze cos sie blyszczy jak dla mnie jezeli chodzi o plytki kafle i inne to tylko i wylacznie mat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: Jasny gres 50x50 19.12.05, 21:43 nie znam się ale z tego co widze np. u siebie na balkonie to gres wcale nie musi się błyszczeć. JA w przedpokoju chciałam coś w macie, podobnie jak Ty ;-) Ale boję że będą zostawały jakieś plamiska! Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: Jasny gres 50x50 27.12.05, 10:33 jeszcze nie kupiłam i nadal czekam na porady ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mientosek Re: Jasny gres 50x50 27.12.05, 14:24 Ja gresu niestety w domu nie mam. Mam za to płytki firmy Paradyż, które doskonale się sprawdzają w każdym z pomieszczeń. Dlatego też posyłam Ci linka do strony firmy Paradyż, na której także znajdziesz propozycje gresu: www.paradyz.com.pl/?s=17&a=7&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś