anna.b 21.09.08, 10:18 Witamy, poszukujemy dobrego, sprawdzonego, doświadczonego projektanta wnętrz z Łodzi lub okolic. Z fajnymi pomyslami, ktory podpowie ciekawe rozwiazania. Mamy do zaprojektowania część domu (kuchnia, salon, lazienki). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemoaj5 Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 21.09.08, 11:04 Szanowna Pani Zapraszam do www.ogrodidom.eu. Jesteśmy firmą ogólnopolską. dio@ogrodidom.eu Pozdrawiamy Przemysław Jakubowski Odpowiedz Link Zgłoś
alcia1w Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 31.10.08, 14:10 Witam Serdecznie i zapraszam na www.kreacjawnetrz.eu, pozdrawiam Ala Odpowiedz Link Zgłoś
ideadomu Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 31.10.08, 16:25 zapraszam na www.ideadomu.com Odpowiedz Link Zgłoś
kat.deko Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 31.10.08, 16:49 Witam.Prowadzimy studio w Piotrkowie Trybunalskim,chętnie podejmiemy się projektu.Proszę o kontakt na e-mail:dekorstudio.biuro@gmail.com podam szczegóły współpracy i link do portfolio. Odpowiedz Link Zgłoś
creative-interiors Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 10.11.08, 14:58 Witam serdecznie i zapraszam do wspolpracy. Prosze o kontakt wnetrza@creative-interiors.pl www.creative-interiors.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agulkamb Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 02.10.09, 13:04 Witam Jeśli temat jest aktualny , proszę o kontakt info@muszynska.pl, jestem projektantem wnętrz z kilkuletnim doświadczeniem. pozdrawiam A Muszyńska Odpowiedz Link Zgłoś
xdialog Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 03.10.09, 20:00 Projektujemy indywidualne aranżacje,opierając się na wieloletniej obserwacji rynku. Faktem jest, że każdy etap realizacji będzie z Państwem konsultowany i w razie potrzeb dokładnie omawiany.Dzięki opracowanym przez nas rozwiązaniom mogą Państwo skorzystać nie tylko na posiadaniu przemyślanego projektu, lecz także zaoszczędzić pieniądze, czas i nerwy...:-) Dodatkowo oferujemy naszym klientom kompletacje mebli kuchennych w cenie hurtowej materiałów +montaż. W systemie bezzaliczkowym. Terminy od 7dni.Stosujemy wszystkie dostępne na rynku materiały Chcesz poznać innowacyjność naszej oferty? Prosimy o kontakt iqdesign 0 794 63 55 33 www.iq-design.firmeo.biz Odpowiedz Link Zgłoś
gutdesign1 Zapraszam 04.10.09, 12:59 Witam serdecznie, chetnie podejmę sie projektu, oferuję profesjonalizm i konkurencyjną cenę. Jestem architektem wnętrz z Warszawy natomiast w Łodzi często bywam i nie bedzie porblemów ze spotkaniami i obejrzeniem domu na żywo. Zapraaszam, proszę pisać na gutdesign@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
k.kraszewska Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 19.10.09, 10:03 www.kraszewska.com.pl 0-607069946 Odpowiedz Link Zgłoś
architektkrakow Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 28.10.09, 21:55 Witam Zapraszamy do współpracy. www.szraf-architekci.pl biuro@szraf-architekci.pl tel. 501 412 264 Odpowiedz Link Zgłoś
architektura Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 19.11.09, 15:26 zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą: frs@frs-architekci.pl www.frs-architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
visualhome.pl www.visualhome.pl 19.11.09, 18:13 Cześć, obecnie projektuję mieszkanie w Stuttgarcie, chętnie pomogę w projekcie, łącznie z wykonaniem (współpracuję z firmą produkującą meble). KONTAK: www.visualhome.pl info@visualhome.pl Odpowiedz Link Zgłoś
visualhome.pl www.visualhome.pl 19.11.09, 18:14 Cześć, obecnie projektuję mieszkanie w Stuttgarcie, chętnie pomogę w projekcie, łącznie z wykonaniem (współpracuję z firmą produkującą meble). KONTAK: www.visualhome.pl info@visualhome.pl 504840600 Odpowiedz Link Zgłoś
tecon.pl Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 23.11.09, 11:31 T E C O N projektowanie wnętrz. Zapraszam do skorzystania z naszych usług www.tecon.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kszaszka Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 23.11.09, 14:13 Zapraszam na www.pogotowiewnetrzarskie.pl tel.604 23 23 57 Odpowiedz Link Zgłoś
1.kingak Re: Oferta od JIL Design 13.07.10, 21:16 Nie korzystajcie z firmy JILDesign! Moja mama kupila mieszkanie, a ze zadna z nas nie zna sie na remontach, no i jeszcze nie mieszkam w Polsce wiec naprawde trudno mi jest ja wspierac. Wynajelam wiec dla mamy (zmusilam ja!) projektanta wnetrz. Niestety chyba mialam zla karme i w chwili zacmienia wybralam firme JILDesign.Pan Iwan, jedyny "projektant" w firmie (wiec nie miejcie nadziei ze trafi sie wam ktos inny), choc mily przez telefon, okazal sie calkowita porazka i przeklenstwem. Jakosc jego pracy to kompletna porazka. Od poczatku ignorowal nasze uwagi co do projektu. Mimo ze w umowie zobowiazal sie do dostarczenia rysunkow technicznych i projektow, unikal tego jak ognia. Umowil nas z firma budowlana i stolarzem i zaraz po spotkaniach (nie dostalysmy jeszcze zadnych projektow) znowu zazadal pieniedzy. Nigdy nie dostalysmy wykazu elementów które musimy kupić i ich kosztu. Wymusilam rysunki techniczne- choc mial plany mieszkania, tam gdzie byl zalom w scianie, narysowal ja prosta. Zwrocilam mu uwage- w odpowiedzi przyslal mi rzut mieszkania z zakreslonym na czerowno zalomem i informacja ze w tym miejscu sciana jest plaska. Doskonala wyobraznia- przyslania rzeczywistosc. Brak wymiarow niektorych scian, brak rozróżnienia na istniejące i projektowane gniazdka i wylaczniki. Plany mebli na zamowienie -bardzo nowatorskie. Szafa w przedpokoju jest szersza niz sciana i wchodzi w drzwi do salonu! Szafa w sypialni po otwarciu drzwi ma- drzwi! Przy tym blednie juz fakt ze szafka w lazience (148 cm wysokosci) ma tylko jedna polke. Zaproponowal zabudowanie wolnostojacej lodowki. Bedzie przy kuchence, ale poniewaz okap jest za szeroki, to nowa scianka miala byc odsunieta 10 cm od kucheniki. Bedzie dziura. Chcial w przedpokoju zrywac deske berlinecka (150 PLN/m2) i robic biala wylewke. Ocena ostatecznej wersji rysunkow technicznych przez profesjonalnego architekta: szczerze to mam nadzieję że to były wstępne rysunki do zaakceptowania w ramach koncepcji :-) wizualizacje nawet ładne, to z rysunkami technicznymi gorzej... sporo im brakuje do profesjonalizmu, a na pewno nie są starannie i estetycznie wykonane, […] nie ma wielu informacji potrzebnych wykonawcy. A czy nadrabia braki urokiem osobistym? O taaaak. Jego urok osobisty dopiero trafia - prosto w nos. Leniwy i niepunktualny (tydzien to norma) to malo powiedziane- on wogole nie rozumie, czemu ma dostarczac prace okreslone w umowie! Jedyne czego pilnuje to kasa i zada jej jeszcze przed zakonczeniem prac. Chamski- maja ponad 50-letnia mame obudzil w nocy zeby na nia nakrzyczec - bo wystraszyl sie ze architekt obejrzy jego prace. Spytal: Po co ta nienawisc? I nastepnego dnia wyslal jej sms'a straszac windykatorem. Przed ukonczeniem prac! I co teraz? Projektu jeszcze nie ukonczyl, mama juz mu zaplacila. ale zadna z nas nie chce go juz widziec. A poniewaz na wielu formach wpisalam moj komentarz wczoraj, to dzis dostalam sms-a: "Jezeli Pani nie usunie wszystkich wypowiedzi na roznych formach to sprawa zostanie skierowana do prokuratury. I to jutro. Nie zezwalam na zadne mieszczanie informacji na temat mnie i mojej firmy!" Panie Iwanie. Przeciez sam Pan najlepiej wie ze KAZDE moje slowo zamieszczone w opinii jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
marzecstudio Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 14.07.10, 12:56 Polecam stronę www.marzecstudio.com - na niej galeria zdjęć zaprojektowanych przez nas wnętrz. Odpowiedz Link Zgłoś
kitidani Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 26.07.10, 11:39 Zapraszam serdecznie:) Ciekawe pomysły, nieszablonowe i nieograniczona wyobraźnia:) Architekt z wieloma projektami na koncie. Proszę o kontakt na maila kitidani@gazet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jtryc Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 29.07.10, 16:39 Zapraszam na moja stronę: www.tryc.pl Jeśli będzie Pani zainteresowana, proszę o kontakt. Pozdrawiam, Jacek Tryc Odpowiedz Link Zgłoś
machta.pl Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 30.07.10, 22:35 Zapraszamy do współpracy biuro@machta.pl 667-694-003 Odpowiedz Link Zgłoś
only.kasia Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 02.08.10, 13:33 polecam www.re-form.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wiel-ecki Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 04.08.10, 10:05 witam zapraszam do współpracy . Przykłady na stronie www.nowoczesnewnetrza.net Odpowiedz Link Zgłoś
marcinguba Re: Poszukuję projektanta wnętrz do domu - Łódź 07.08.10, 15:40 Witam! zapraszam do współpracy online. www.mgm-design.pl Odpowiedz Link Zgłoś