Dodaj do ulubionych

POSZUKUJE ARCHITEKTA WNETRZ-PROJEKTANTA WARSZAWA

13.03.09, 21:25
Witam.
Wkrotce odbieram kawalerke na Bemowie o pow. 34 m2 w stanie dweloperskim. Poszukuje architekta - projektanta, ktory pomoglby mi zaprojektowac i urzadzic to mieszkanie, najlepiej od A do Z :-), wlacznie z doborem mebli, materialow, itp. Bede wdzieczny za wskazanie jakis godnych polecenia i nietuzinkowych firm czy osob oraz za informacje co do ceny za takowa usluge.
ravals@tlen.pl
Obserwuj wątek
    • ostrowiec.1 Re: POSZUKUJE ARCHITEKTA WNETRZ-PROJEKTANTA WARSZ 14.03.09, 00:45
      polecam pania ele
      sciany.art.pl/
      zobacz czy ceny ci odpowiadaja ale nie wierze bys w wawie znalazl cos tanszego
    • gile_krynicam Re: POSZUKUJE ARCHITEKTA WNETRZ-PROJEKTANTA WARSZ 14.03.09, 16:16
      Jeśli ma być nietuzinkowo - to tylko ja, Philippe Starck. Zapraszam.
      Rozumiem, że 34m2 to WC, a reszta ?

A teraz na poważnie:
      Co znaczy od A do Z ?
      Czy projekt koncepcyjny + projekt wykonawczy + nadzór + ekipa wykonawcza + pojechać do sklepu/kupić towar/przywieźć/zamontować ?
      Cena od A: 50/m2 do Z: Z(ależy co ma być), ale zawsze Zuper.

architekturawnetrz2009@o2.pl
    • ideadomu Re: POSZUKUJE ARCHITEKTA WNETRZ-PROJEKTANTA WARSZ 15.03.09, 10:00
      witam,
      Zapraszam na www.ideadomu.com
    • futurecancept Re: POSZUKUJE ARCHITEKTA WNETRZ-PROJEKTANTA WARSZ 15.03.09, 15:15
      Witam, niedawno sama szukałam projektanta do swojego malutkiego mieszkania. Mój
      wybór to p. Małgorzata -
      tel. 0 501 017390, malgorzata@soltan.waw.pl doświadczona i bardzo zdolna
      projektantka. Na pewno szybko zrobi Panu wycenę projektu mieszkania. Proszę
      powołać się na mnie. Ekipa polecona przez p. Małgorzatę wykończyła moją
      kawalerkę w ciągu miesiąca......
      Aneta S.
    • em-7 Re: POSZUKUJE ARCHITEKTA WNETRZ-PROJEKTANTA WARSZ 16.03.09, 14:33
      witam, poproszę o przesłanie planów lub kontakt w sprawie niezobowiązującego
      spotkania, podczas którego będziemy mogli określić szczegółowy zakres prac
    • monitom1 Re: POSZUKUJE ARCHITEKTA WNETRZ-PROJEKTANTA WARSZ 16.03.09, 20:59
      Witam
      Zapraszam na stronę www.szarykot.com
      Pracownię mamy na Kole na granicy z Bemowem.
      Pozdrawiam
      Monika Marszałek-Kowalewska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka