margie 07.09.10, 18:32 mam na usb 2 zdjecia, ktorych nie moge usunac. pewnie sa uszkodzone, ale niezmiernie mi zalezy zeby je stamtad usunac!!!! Czy jest jakis sposob???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: ratunku!!!!!!!!!!! 07.09.10, 18:34 A możesz je obejrzeć, znaczy otworzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: ratunku!!!!!!!!!!! 07.09.10, 18:39 moge. Edytuja sie w kilku programach, moge nawet dokonac zmian, ale sie nie zapisuja. Opcja usun jest nieaktywna... Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: ratunku!!!!!!!!!!! 07.09.10, 18:41 Może pliki są zabezpieczone przed modyfikacją i skasowaniem. Może nie masz praw admina na tym nośniku....Młotek polecam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: ratunku!!!!!!!!!!! 07.09.10, 18:43 Zdjęcia Twoje z kochankiem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: ratunku!!!!!!!!!!! 07.09.10, 18:39 Z drugiej strony, jeśli to takie dla Ciebie ważne, rozpie...pendrajwa młotkiem. Za parę groszy kupisz nowego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: ratunku!!!!!!!!!!! 07.09.10, 18:44 chyba q...wa to najlepsze wyjscie.... Najgorsze jest bowiem to, ze one sie zapisaly w czesci inicjujacej, nie na glownej pamieci i ta scierka sie otwiera z podlgadem na jrdno z tych zdjec, co chce usunac a nie moge za kazdym razem. W domu to pies, ale dzisiaj mialam krepujaca sytuacje w firmie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: ratunku!!!!!!!!!!! 07.09.10, 18:56 no miales racej, dysk jest zabezpieczony przed zapisem:( Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: ratunku!!!!!!!!!!! 07.09.10, 19:16 margie napisała: > no miales racej, dysk jest zabezpieczony przed zapisem:( To spróbuj go odbezpieczyć. Prawoklik ->właściwości->.....i doklikaj się do zabezpieczeń. Jeśli nie - młotek albo jak u Drżejmsa Błąda, zapalniczka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: ratunku!!!!!!!!!!! 07.09.10, 19:13 wszytsko jest zakmniete. Nie ma zadnego zabezpieczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: ratunku!!!!!!!!!!! 07.09.10, 20:12 ten ma. Haslo znam, tez probowalm:( Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: ratunku!!!!!!!!!!! 07.09.10, 20:20 ee, wiez, to nie problem jakis, ale musze teraz kupic nowy, a zabiegana jestem, nei znam sie na tym, ten byl fajny:)) takiego samego juz nie chce bo sie zrazilam:) Skopiowalam pliki na twardy... Zlosliwosc, pen jest do kopiowania z twardego a nie odwrotnie:0 Odpowiedz Link Zgłoś