Dodaj do ulubionych

~~PROSZE O POMOC~!~~

IP: *.torun.mm.pl 02.01.05, 01:08
na wstepie bardzo prosze o powazne komentarze bo obserwujac to forum
dostrzegam coraz mniej takowych...
wiec zauroczylam sie strasznie w chlopaku ktory ma dziewczyne od 9ciu
miesiecy.podobno ja kocha. ale fakty nie wskazuja na to.czesto spotykam go w
roznistych miejscach.zawsze nie mozemy sie od siebie oderwac, patrzymy wciaz
i usmiechamy sie..az pewnego dnia w pewien sposob umowilismy sie...gadalismy
cala noc, bylo bosko.odwiozl mnie do domu a pozniej caly czas rozmawialismy
przez telefon i na gg.dostrzeglam to ze bardzo zaangazowal sie w nasza
sytuacje spotykalismy sie kilka razy jeszcze pod znakiem godzinnych rozmow.az
pewnego razu zaczelismy sie namietnie calowac.wciaz sie spotykamy ale on
nadal jest ze swoja kobieta.nadal mowi z eja kocha.a ja juz nie moge...jest
dla mnie taki dobry przysiegam.zauroczylam sie nieziemsko.uwielbiam go..nie
wiem co robic nie chce trwac w takiej sytuacji nadal gdyz wiem ze jestem nie
fair wobec jego laski.ale z drugiej strony bez niego nie funkcjonuje
normalnie.z jednej strony czuje sie jak okropna baba a z drugiej nie potrafie
sobie odmowic tych spotkan.moje wrtosci sie mieszaja gdyz wiem z ew ten
sposob krzywdze ta dziewczyne.nie wime co robic...on wciaz mowi z enie
mpoznal nikogo takiego jak ja...jest wspanialy.a jednak nie potrafi zakonczyc
zwiazku nie wiem dlaczego.mowi z eczuje sie z ania odpowiedzialny(moze
dlatego z eona stracila znim dziewictwo-jak mi powiedzial).jestem w
kropce...paralizuje mnie ta syutuacja ...pomozcie mi prosze......dzieki z e
dobrneliscie do konca wywodu...pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lena_zienkiewicz Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ 02.01.05, 01:11
      no, ale co my mamy ci poradzić?Przecież musisz sama dokonać wyboru.
      • Gość: cosmobabe Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ IP: *.torun.mm.pl 02.01.05, 01:16
        ...ale ja sama nie potrafie...nie wiem co robic...przydalyby mi sie jaies
        opinie na ten temat...z nich moge wysnuc wskazowki ktorych potrzebuje..bardzo
        • lena_zienkiewicz Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ 02.01.05, 01:17
          będąc na twoim miejscu olałabym gościa i tyle.
          • Gość: cosmobabe Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ IP: *.torun.mm.pl 02.01.05, 01:19
            latwo Ci tak mowic...uwierz ze jak bys znalazla sie w takiej sytuacji
            patrzylabys na to inaczej...zauroczylam sie do granic mozliwosci jak nigdy
            • lena_zienkiewicz Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ 02.01.05, 01:21
              no widzisz.Czyli postanowione.Po co pytasz jak wiesz, że nie dasz rady?
            • sagis Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ 02.01.05, 17:32
              Gość portalu: cosmobabe napisał(a):

> latwo Ci tak mowic...uwierz ze jak bys znalazla sie w takiej sytuacji
              > patrzylabys na to inaczej...zauroczylam sie do granic mozliwosci jak nigdy

A, skąd wiesz? Lena jest silną kobietą i na pewno nie spotykałaby się z tym
              facetem.
              Ja też nie. Chemii też można powiedzieć "nie".
              On ma dziewczynę i z Tobą pewnie chce tylko przespać się. Nawet, jeśli coś
              dłużej byłoby między Wami, to i tak oszukuje swoją dziewczynę, a może zdradzi
              ją z Tobą, jeśli wcześniej tego nie zrobił z inną. Jest nieuczciwy i nie można
              liczyć, że będzie inny z Tobą.
              Jest zajęty i nie brałabym jego w ogóle pod uwagę.
              Usuń jego telefon ze swojej pamięci.
    • mule_dose Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ 02.01.05, 01:15
      A może jemu jest tak wygodnie? Tak na dwa fronty. Może on to samo mówi tamtej
      dziewczynie (tzn. że ją kocha, że nie spotkał kogoś takiego etc.).
      Piszesz, że fakty nie wskazują na to, żeby on miał ją rzekomo kochać, ale czy
      mówiąc "fakty" masz na myśli tylko tę waszą przygodę? A może on po prostu jest
      nieuczciwy?
      Może też być tak, że faktycznie jest w Tobie zakochany, ale skoro coś nie
      pozwala mu zerwać z tamtą dziewczyną, to musi to być poważne COŚ.
      Porozmawiaj z nim o tym. Ale SZCZERZE.
      Dasz radę :-)
      • Gość: cosmobabe Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ IP: *.torun.mm.pl 02.01.05, 01:18
        mule_dose- dziekuje ci bardzo....naprawde
        a jeszcze a'propos jego to uwierzcie ze pomimo iz postepuje w ten sposob, wiem
        z ejest uczciwy..to jedyna taka sytuacja w jego zyciu sam sobie z tym nie
        radzi....i zle sie z tym czuje...
        jeny , sama nie wiem co o tym myslec
        • lena_zienkiewicz Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ 02.01.05, 01:21
          dziewczyno, nie oszukuj się.On jest uczciwy?Zwariowałaś?
          • Gość: cosmobabe Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ IP: *.torun.mm.pl 02.01.05, 01:24
            nie chce cie obrazac..w zyciu ale jestes tylko czlowiekiem jak ja czy on..i
            kierujemy sie uczuciami..a nie nad wszystkim da sie zapanowac..jest bardzo
            uczciwy mimo iz jest w takiej sytuacji...nawet nie wiesz czy tobie sie cos
            takiego kiedys nie przydazy...mam nadzieje z enie..ale uwierz..dostrzegam jego
            wady i zalety ale wsod tych pierwszych nie ma czegos takiego
            jak ''nieuczciwosc''
            • lena_zienkiewicz Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ 02.01.05, 01:28
              bardzo przepraszam, ale dla mnie niezdecydowany facet, który leci na dwie babki
              jest poprostu nieuczciwy i tyle.Poza tym, ja widziałabym co zrobić, tak więc
              możesz mi życzyć bądź nie.Ja w każdym razie trzymam kciuki za ciebie, żebyś
              zrozumiała, że to nie ma sensu, że będziesz cierpieć, a on będzie ci powtarzał,
              że kocha tamtą dziewczynę
              • Gość: cosmobabe Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ IP: *.torun.mm.pl 02.01.05, 01:32
                pomimo wszystko wiem z emasz racje...ale jestem jakos zaslepiona i nie
                przyjmuje tego do wiadomosci..chce inaczej..rozumiesz..ale dziekuje Ci bardzo!
                • lena_zienkiewicz Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ 02.01.05, 01:34
                  ależ nie masz za co dziękować.Poprostu staram się patrzeć na życie poprzez
                  pryzmat doświadczeń bliskich mi osób.Najważniejsze, żeby nie brnąć w coś co nie
                  ma szans.
                  • Gość: cosmobabe Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ IP: *.torun.mm.pl 02.01.05, 01:38
                    tylko wiesz ja przedstawiam ta sytuacje w taki sposob..ale w rzeczywistosci nie
                    ejstem s tanie powiedziec wszystkiego...i ''na zimno'' ludziom latwo oceniac a
                    byc w takiej relacji jest zupelnie inaczej....to sie przezywa
                    • lena_zienkiewicz Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ 02.01.05, 01:39
                      właśnie, zgadzam się z tobą!Dlatego napisałam, że najlepiej jak sama sobie
                      rozwiążesz problem :) Powodzenia
                      • Gość: ona Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 01:42
                        rozbijasz zwiazek szok zastanow sie skoro tak mowi ze nie poznal nikogo takiego
                        jak ty to co musial mowic tamtej dziewczynie ona cierpi pewnie a jesli jeszcze
                        nie wie to jak sie dowie to szok daj spokj i znajdz sobie wolnego chlopaka albo
                        pogadaj z jego dziewczyna szczerze opozdro
              • sagis Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ 02.01.05, 18:16
                lena_zienkiewicz napisała:

> bardzo przepraszam, ale dla mnie niezdecydowany facet, który leci na dwie
                babki
                >
                > jest poprostu nieuczciwy i tyle.Poza tym, ja widziałabym co zrobić, tak więc
                > możesz mi życzyć bądź nie.Ja w każdym razie trzymam kciuki za ciebie, żebyś
                > zrozumiała, że to nie ma sensu, że będziesz cierpieć, a on będzie ci
                powtarzał,
                >
                > że kocha tamtą dziewczynę

Im szybciej to skończysz, tym lepiej dla Ciebie. Mniej będziesz cierpieć.
                Faceci lubią mydlić oczy, tylko po to, aby trzymać na raz dwie sroki za ogon:-)
            • sagis Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ 02.01.05, 18:10
              Nie widzisz jego nieuczciwości, bo masz różowe okulary na oczach:-)Taka jest
              chemia i to przez nią długo kogoś możemy tłumaczyć. Gdyby był uczciwy, to od
              razu powiedziałby, że jest z kimś i nie możecie spotykać się.
              A, tu nie jedno spotkanie, tylko już kilka i całusy:-))
              Wmawiaj sobie to dłużej i że nikt inny nie dałby sobie z tym rady.
              Ja przeżyłam kiedyś taką chemię, że aż dusiłam się w jego bliskości. Czułam jak
              jemu serce bije. Ktoś mi przez pomyłkę powiedział, że on ma żonę i dzieci.
              Dla mnie to był wtedy koniec.
              Czekałam na tą miłość i jego, aż 28 lat i nic nie byłoby, gdyby to była prawda.
              Dużo czasu upłynęło zanim to wyjaśniło się i to nie ja tego dowiodłam. Nie
              wiesz, co ja przeżyłam. Nikt tego nie wie i nigdy nie zrozumie.

Jeśli Ty jesteś uczciwa, to nie ma szansy, aby też to rozwinęło się.
    • alpepe zawodowiec na gościnnych występach? 02.01.05, 10:10
      • sagis Re: zawodowiec na gościnnych występach? 02.01.05, 18:13
        Coś podobnego w tym jest do jego podpuchowych wątków:-))))
        Ale, i tak ostatnio brakowało tutaj tych jego dobrych, podpuchowych wątków.
        Nie o nim, jako narcyzie:-)
    • Gość: jamniorr Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ IP: 194.150.250.* 02.01.05, 15:24
      >sytuacja troche dziwna...po pierwsze ja bym sie w takie cos nie wplatała bo
      postawiłabym siebie na miejscu tej dizewczyny. a z facetem musisz powaznie
      pogadac, zeby sie zdecydował, obojtenie jaki bedzie jego wybor.
      • izqa Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ 02.01.05, 17:05
        wszyscy faceci dzialajacy na 2 fronty tak mowia - jestes ta jedyna, nigdy zegos
        takiego nie przezylem, jestes jedyna. a potem sie okazuje, że mają takie
        zauroczenia co miesiąc
    • Gość: wiruska Re: ~~PROSZE O POMOC~!~~ IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 02.01.05, 17:04
      Możesz czuć się zauroczona i wogóle super, jednak ja bym go olała, z reką na
      sercu.
      Jest nie fair że kręci z obiema na raz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka