Dodaj do ulubionych

Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba

IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 28.02.05, 13:40
Załóżcie sobie własne forum prywatne i tam prowadźcie swoje dialogi, bo od
kiedy tu jesteście, zrobiło się beznadziejnie. Wszędzie tylko te wasze wątki,
zdechnąć z nudów można, nic ciekawego do poczytania...
To taka tylko bezstronna prośba, w wasze prywatne wojenki z innymi
forumowiczami się nie wdaję, bo mnie to nudzi. Tyle że już mam trochę dość
tej waszej prywaty tutaj, już prawie wszyscy inni przestali tu pisać, bo
ciężko wydobyć jakieś wątki z treścią spomiędzy waszego pitu-pitu.
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: o analu chciałaś poczytać? nt 28.02.05, 13:41

• Gość: chicarica Re: o analu chciałaś poczytać? nt IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 28.02.05, 13:48
        Prawdę mówiąc, nie wiem czy wolę o analu, czy o twoich prywatnych kampaniach...
        uczucia mam mieszane, nieco w stronę anala.
        • lena_zet Re: o analu chciałaś poczytać? nt 28.02.05, 13:53
          no to w czym problem?
    • grecz Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 13:42
      nie wiem czemu ale się zgadzam...
    • niedzwiedzica_sousie Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 13:42
      a gdzie jest ten ciekawy wątek, który TY ZAŁOŻYŁAŚ?
      • Gość: chicarica Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 28.02.05, 13:46
        Na razie założyłam ciekawe forum. A co do wątków - wpisz sobie w wyszukiwarkę,
        jak cię to tak interesuje, kiedyś było tego parę, ostatnio przestałam pisać bo
        mnie znudziło to forum, m.in. dzięki wam.
        Wiedziałam że na mnie napadniecie, macie teraz kolejną ofiarę, może odwalicie
        się od innych. Przynajmniej tyle pożytku ze mnie będzie, a mi to i tak nie
        zaszkodzi, bo leję na to z góry... :) :) :)
        • lena_zet Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 13:53
          > Wiedziałam że na mnie napadniecie, macie teraz kolejną ofiarę, może odwalicie
          > się od innych. Przynajmniej tyle pożytku ze mnie będzie, a mi to i tak nie
          > zaszkodzi, bo leję na to z góry... :) :) :)

sory, ale to założyłaś ten wątek...
          • Gość: chicarica Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 28.02.05, 14:22
            jasne, Lena, w sumie to łatwiej jest na kogoś automatycznie naskoczyć, niż
            zastanowić się czy ten ktoś może nie ma odrobiny racji.
            • lena_zet Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 14:23
              boże dziewczyno, a gdzie ja na ciebie naskoczyłam?oszalałaś?założyłaś wątek,
              moje imie w tytule, to też go otworzyłam.Jesteś koeljną osobą worgo nastawioną
              do mnie?To trudno, napewno nie będę płakać, chociaż nie powiem, że nie jest mi
              przykro!
              • Gość: chicarica Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 28.02.05, 14:27
                Nie jestem wrogo nastawiona, tylko po prostu nudzą mnie już te setki wątków
                typu "dzień dobry", "papa" i inne pitu pitu.
                • mamba30 Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 14:32
                  Gość portalu: chicarica napisał(a):

> Nie jestem wrogo nastawiona, tylko po prostu nudzą mnie już te setki wątków
                  > typu "dzień dobry", "papa" i inne pitu pitu.

mam wrażenie, że żal Ci rzyć ściska, bo być może nie masz wokół siebie
                  znajomych, z którymi możesz się chociażby przywitać. Pa
                  • Gość: chicarica Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 28.02.05, 14:33
                    Myślę, że mi nie ściska, bo mam znajomych z realu, w związku z czym nie muszę
                    szukać ich namiastki na forum.
                    • mamba30 Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 14:34
                      wydaje mnie się, że masz dziwny tok rozumowania. Przyjęłaś, że ludzie, którzy
                      są na forum mają tylko siebie za towarzystwo i w dodatku wirtualnie. Ciekawe
                      skąd to wywnioskowałaś?
                      • Gość: chicarica Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 28.02.05, 14:37
                        A znikąd, takie luźne dywagacje.
                        Po prostu nigdy nie odczuwałam potrzeby zawierania forumowych sojuszy i
                        prowadzenia tu pogaduch z wirtualnymi przyjaciółmi, bo mam dość przyjaciół w
                        realu. Może i jest to zbyt daleko posunięty wniosek, ale to pierwsze co nasuwa
                        mi się na myśl gdy was widzę.
                        • Gość: chicarica Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 28.02.05, 14:39
                          Aha, i nie "ludzie którzy są na forum", tylko akurat wasza grupka. Przypomina
                          mi to tworzenie "mojej bandy" na podwórku, tylko że ja wtedy miałam max 7-8
                          lat...
                        • mamba30 Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 14:39
                          wyluzuj dziewczyno. każdy pisze to, na co ma ochotę, a czytają to Ci, którzy
                          mają na to ochotę
    • Gość: mm Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:43
      NO TO ZAŁÓZ PARE SWOICH WATKÓW,chetnie pogadamy a jak nie to nie narzekaj i nie
      czytaj tego ci ci się nie podoba,ja tak robię:>
    • Gość: obierzyna szikarika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:45
      a jak one se zalozom to wlasne forum to kto tu bedzie pisal? tez nie jestem
      zachwycona, ale lepiej, ze ma ktokolwiek w ogole pisac. jak one odejda to znowu
      bedziemy mieli nalot wszelkiej masci dewiantow i erotomanow. a tak, tylko kilka
      nieszkodliwych maniaczek:)
      • Gość: chicarica Re: szikarika IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 28.02.05, 13:47
        Eeee, bez przesady, bywały tu swego czasu fajne dyskusje - o teściowych,
        mężach, pracy... różnych rzeczach.
        • Gość: mm Re: szikarika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:37
          a ile mozna gadac o tesciowych,albo o miesiaczkach,co?
    • listek_a Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 13:48
      I dlaczego mnie sie zawsze wymienia w takich postach jak ja tu nie mam nawet
      zbyt wielu zwolenników!!
      • Gość: chicarica Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 28.02.05, 13:49
        Bo też mi się jakoś rzuciłaś w oczy w tych bezsensownych wątkach. Jeśli
        skrzywdziłam, to sorry.
      • lena_zet Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 13:53
        skarbie, na mnie możesz liczyć :)
        • listek_a Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 13:58
          :)))))))))))))))))))
    • six_a A dlaczego ja? 28.02.05, 13:55
      ja zdeklarowany outsider jestem :)))))))
      • loker661 Re: A dlaczego ja? 28.02.05, 14:15
        Z tym ze ciezko tu jest znalezc ciekawy watek to sie zgadzam ale z tym ze to
        jacys maniacy to sie narazie nie wypowiadam bo nie wiem:P...
        • Gość: chicarica Re: A dlaczego ja? IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 28.02.05, 14:18
          maniacy jak maniacy, podejrzewam że są nawet sympatyczni, ale po prostu robią
          sobie tutaj czat, a czytanie czatu jest nudne.
          Popatrz np. tu:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=21116585&v=2&s=0
          • loker661 Re: A dlaczego ja? 28.02.05, 14:22
            w sumie mi to narazie nie przeszkadza tak samo mozna sie czepiac tego ja
            zalozylem watek o tym ze jade na zawody tez nie byl ciekawy jak na niego potem
            spojrzalem ale nad tym sie nie zastanawialem czy to bedzie ciekawe cvzy nie
            tylko po prostu go zalozylem (choc teraz wiem ze to nie byl dobry pomysl)...
            • Gość: chicarica Re: A dlaczego ja? IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 28.02.05, 14:31
              Z tą różnicą, że nie zakładasz tych wątków pięćdziesięciu...
              Wątki są różne, jedne ciekawe, inne nie, jedne śmieszne, inne smutne, ale
              akurat to kółeczko różańcowe Leny&co rzuciło mi się wyjątkowo w oczy, bo oni
              tak już od paru miesięcy, miałam nadzieję że z czasem im przejdzie, ale jest
              coraz gorzej, a dziś to już chyba jakieś apogeum :(
          • istna Re: A dlaczego ja? 28.02.05, 14:22
            Ale przecież nie ma przymusu czytania czegokolwiek!
          • six_a Jestem bardzo sympatyczna nt 28.02.05, 14:22

• loker661 Re: Jestem bardzo sympatyczna nt 28.02.05, 14:25
              tu chyba nie chodzi o sympatie tylko o cos innego...
              • six_a Masz rację 28.02.05, 14:26
                poczucie humoru to sprawka genów, nie da się nabyć drogą kupna ;)
    • squirrel9 Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 14:31
      Szczerze powiedziawszy, popieram. To forum na pewno nie jest po to by zakładać
      w nim jakiekolwiek wątki nawet jak nie ma się niczego do powiedzenia. A z
      drugiej strony mam pytanie - gdzie wy kobiety pracujecie? Czy są jeszcze takie
      skanseny socjalistycznej roboty? Czym się w pracy zajmujecie? Przecież te same
      osoby pogaduchy "bez tematu" uskuteczniją to codziennie. Powiedziałabym,że
      niektóre od rana do późnej nocy.Skąd wy macie na to czas?
      Bez złośliwości, ja tak z czystej ciekawości.
      • charlie_x ..ad vocem ..8) 28.02.05, 14:44
        squirrel9 napisała:

..Czym się w pracy zajmujecie? Przecież te same
        > osoby pogaduchy "bez tematu" uskuteczniją to codziennie. Powiedziałabym,że
        > niektóre od rana do późnej nocy.Skąd wy macie na to czas?
        > Bez złośliwości, ja tak z czystej ciekawości.
        _______
        ..pewnie niektórzy klawiszują z tych państwowoych 'skansenów' na
        koszt podatnika,ale jest tu też silna <<grupa pod wezwaniem..>> osób
        potrafiących łączyć przyjemne z pożytecznym i to całkiem na własny koszt.pozdr...8)
        • squirrel9 Re: ..ad vocem ..8) 28.02.05, 14:55
          Trudno uwierzyć,chyba,że ci przyjemno-pożyteczni żyją na koszt rodziców.
      • six_a Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 14:54
        jak bumcykcyk, nie obciążam podatników, nie robię w balona pracodawcy, nie
        zaniedbuję obowiązków ani siebie :))).
        Ale może trudno to pojąć ludziom, którzy pracują w skansenach :)))
        Na szczęście za rogiem jest żubr...
        • squirrel9 Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 14:56
          Tuż za rogiem jest...życie :))))
    • boski.zawodowiec twoj nick jest o Jacquesa Chiraca? 28.02.05, 15:13
      Jesli on jest dla cibie takim idolem ze az sobie taki nick załozyłas tow
      społczuje.
      • Gość: chicarica Re: twoj nick jest o Jacquesa Chiraca? IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 28.02.05, 15:15
        Ty czytać nie umiesz, czy co?
        • boski.zawodowiec Re: twoj nick jest o Jacquesa Chiraca? 28.02.05, 15:17
          uwazam ze nie pachnie ci z ust za pieknie skoro chcesz normalnych forumowiczow
          przepedzić.
          • istna Re: twoj nick jest o Jacquesa Chiraca? 28.02.05, 15:21
            No boski, pomyliłeś Chiraca z Chicarica, to byś się chociaż do błędu przyznał,
            a nie zaczynał z jakimiś nieleganckimi tekstami...
            Ja z kolei początkowo czytałam ten nick jako "charcica":))))
            • boski.zawodowiec Re: twoj nick jest o Jacquesa Chiraca? 28.02.05, 15:22
              istna pragniesz mnie?
              • istna Re: twoj nick jest o Jacquesa Chiraca? 28.02.05, 15:23
                Tia, chyba w łeb walnąć:)))
                • boski.zawodowiec Re: twoj nick jest o Jacquesa Chiraca? 28.02.05, 15:24
                  no wiem ze w dłuzszej perspektywie masz na mysli slub ze mna i bicie mnie jako
                  własnego meza.
                  Ja pytam w tej chwili czy mnie pragniesz
    • klara-klara Coz w tym jest... 28.02.05, 15:20
      mi tez sie nie chce juz tu zagladac, bo watki sa monotematyczne...szkoda
    • Gość: aga Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:44
      masz rację....ciężko się prowadzi jakąkolwiek dyskusję...bo w podany wątek
      nagle wpada "grupka" i wymienia się bzdurnymi uwagami typu "odbierz już maila
      ode mnie"
    • true_oveja Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 16:06
      mi to nie przeszkadza. wieje od nich pozytywna energia :))))

• pierozek_monika Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 16:08
        mnie też ONI wogóle nie przeszkadzają :P
        • lena_zet Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 16:11
          pierozek_monika napisała:

> mnie też ONI wogóle nie przeszkadzają :P

a wiesz, że mi też nie?
          • pierozek_monika Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 16:12
            nie uwierzę. Przecież mówiłaś , że Ci przeszkadzają.....
    • amelia1 Re: Leny, listki, sixy i cała ekipa - prośba 28.02.05, 19:19
      > Załóżcie sobie własne forum prywatne i tam prowadźcie swoje dialogi, bo od
      > kiedy tu jesteście, zrobiło się beznadziejnie

Na prywatnym forum nie mieliby publicznosci...

> kiedy tu jesteście, zrobiło się beznadziejnie. Wszędzie tylko te wasze wątki,
      > zdechnąć z nudów można, nic ciekawego do poczytania...

Mam podobne odczucia. Z drugiej strony to publiczne forum i jak chca pisac, to
      nikt nie moze im zabronic. Ja omijam szerokim lukiem watki, w ktorych widze
      leny, listki, mm_y i kopovy. Wieje nuda...
    • Gość: chicarica Prośbę ponawiam n/txt IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 01.03.05, 09:57
      • pierozek_monika prośba odrzucona mtxt 01.03.05, 09:58

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka