agniesia.g 20.05.05, 15:32 chcialabym zaskoczyc faceta i kochac sie z nim w nietypowym miejscu . Mozecie mi cos polecic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzie Re: sex w nietypowym miejscu 20.05.05, 15:33 kabina pilota, wc w samolocie (przestrzeni jak kot naplakal, ale pelny hard core), winda, samochod, kino, i STAN NIEWAŻKOŚCI......(nie probowalam) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: sex w nietypowym miejscu 20.05.05, 15:44 Możesz szczytować w szczycie komunikacyjnym :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: sex w nietypowym miejscu 20.05.05, 15:45 a wyjdzcie se na drzewo na przykład Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: sex w nietypowym miejscu 20.05.05, 15:49 wstydu nie masz chyba? w tramwaju???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: sex w nietypowym miejscu 20.05.05, 15:51 :))) a kto mówił, że mam posiadać wstyd???? Autobus, własne auto, taxi, przystanek, wszystko to mieści sie pod pojeciem szczytowania komunikacyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: sex w nietypowym miejscu 20.05.05, 15:55 Jak najbardziej, a z czego żyją operatorzy 0-700...???? PS. To zależy w jakim jezyku ;))) Po niemiecku wchodziłby tylko telefon w rachubę, bo Kommunikation nie ma nic wspólnego z naszą komunikacją e sensie ruchu drogowego. ------------------------ Głodna jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: sex w nietypowym miejscu 20.05.05, 15:59 nie ma operatorów 0- 700 to ci sami co normalnie, sa tylko dzierżawcy numerów 0-700:)- musiałem przecież jakąs porcje wiedzy Ci przekazać dzisiaj:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: sex w nietypowym miejscu 20.05.05, 16:02 Dzięki :D Idę sobie papa. ------------------------ Głodna jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: sex w nietypowym miejscu 20.05.05, 16:12 uważaj na tramwajarzy:) ci pa Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 male nieporozumienie 20.05.05, 15:49 W ktoryms z programow radiowych byl poranny konkurs polegajacy na tym , ze dzwoni sie do 2 osob i pyta co robily dzis rano.Jesli odpowiedzi sie zgadzaja wygrywa sie szmal.Pewnego dnia zadzwoniono do faceta , ktory w odpowiedzi co robil rano powiedzial , ze uprawial seks.Dalej zapytano go gdzie wiec odpowiedzial , ze w kuchni.Potem zadzwoniono do jego zony , ktora potwierdzila , ze kochali sie.Nie chciala jednak odpowiedziec na pytanie gdzie .Po dlugiej namowie ( redaktor tlumaczyl ze nie wygraja nagrody, maz na 2 linii prosil zone zeby powiedzial ) kobieta odpowidziala :" W DUP.." Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia.g Re: sex w nietypowym miejscu 20.05.05, 16:13 no w sumie auto juz bylo, las tez, myslalam jeszcze o balkonie ;) . A w pupe to raczej nie .......nie wiem czemu , ale mnie to nie pociaga .... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: sex w nietypowym miejscu 20.05.05, 16:16 a obejrzyjcie sobie raz Gorzkie gody i się pośmiejcie z samych siebie szukających wrażeń... Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: sex w nietypowym miejscu 20.05.05, 16:17 No nie wiem, ja na tym filmie ryczałam jak bóbr:( Odpowiedz Link Zgłoś