Gość: Kali IP: 134.65.105.* 11.09.02, 19:22 o ile jest ona w miare atrakcyjna osobka.... czy ktos ja zna, widzial, slyszal? Kali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hunny Re: Kali szuka Nell IP: 62.148.81.* 11.09.02, 19:30 hunny to się ogłasza w agencji towarzyskiej i trzeba podać wiek, wzrost i wagę!!1! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Gdy stasio spi, to myszy harcuja:) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 20:40 Gość portalu: Kali napisał(a): > o ile jest ona w miare atrakcyjna osobka.... > czy ktos ja zna, widzial, slyszal? > Kali Wolasz, wiec jestem:) Książka wnioskow, skarg, zyczen i zazalen znajduje sie u mnie na priv. Goraco zapraszam, mam wolna chwilke, Stachu przycial komara:) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady kali lapy won od dziecka 11.09.02, 21:59 Nell nie miala 15 lat pedofilu jeden. za to prokurator i plemienny ostracyzm. poszukaj sobie znudzonej pelnolatki. pielno tu takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: kali lapy won od dziecka IP: 134.65.105.* 12.09.02, 10:33 8 lat temu Nell skonczyla 18 lat Kali Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Kali szuka Nell 12.09.02, 10:37 Służę chętnie pomocą. Ostatnio ją widziano jak gziła się w krzakach w pustyni i w paszczy z niejakim Stanisławem Tarkowskim. A swoją drogą stosunki z nieletnią podlegają karze. Co wymiar na to? Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Kali szuka Nell 12.09.02, 10:50 pamela_anderson napisała: > Służę chętnie pomocą. Ostatnio ją widziano jak gziła się w krzakach w pustyni i > > w paszczy z niejakim Stanisławem Tarkowskim. Tylko nie gzila- wypraszam sobie- oddawala swe cialo w ramach obowiazku malzenskiego, po uprzednim sprawdzeniu w kalendarzyku malzenskim i zbadaniu sluzu tak jak kosciol nakazal i jak bylo napisane w broszurce otzrymanej na naukach przedmalzenskich... > A swoją drogą stosunki z nieletnią podlegają karze. Co wymiar na to? Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Kali szuka Nell 12.09.02, 10:58 nell26 napisała: > pamela_anderson napisała: > > > Służę chętnie pomocą. Ostatnio ją widziano jak gziła się w krzakach w pust > yni > i > > > > w paszczy z niejakim Stanisławem Tarkowskim. > > Tylko nie gzila- wypraszam sobie- oddawala swe cialo w ramach obowiazku > malzenskiego, po uprzednim sprawdzeniu w kalendarzyku malzenskim i zbadaniu > sluzu tak jak kosciol nakazal i jak bylo napisane w broszurce otzrymanej na > naukach przedmalzenskich... > > > A swoją drogą stosunki z nieletnią podlegają karze. Co wymiar na to? > > Ktoś mnie posądzał o rozdwojenie jaźni? Widzę, że to przypadłość coraz częstsza na tym forum. Tak trzymać! Od rozdwojenia jaźni do schizofrenii już niedaleko. A propos? Gdzie się podziała fajna dziewczyna o nicku Schizofremia? Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Kali szuka Nell 12.09.02, 11:02 pamela_anderson napisała: > nell26 napisała: > > > pamela_anderson napisała: > > > > > Służę chętnie pomocą. Ostatnio ją widziano jak gziła się w krzakach w > pust > > yni > > i > > > > > > w paszczy z niejakim Stanisławem Tarkowskim. > > > > Tylko nie gzila- wypraszam sobie- oddawala swe cialo w ramach obowiazku > > malzenskiego, po uprzednim sprawdzeniu w kalendarzyku malzenskim i zbadan > iu > > sluzu tak jak kosciol nakazal i jak bylo napisane w broszurce otzrymanej n > a > > naukach przedmalzenskich... > > > > > A swoją drogą stosunki z nieletnią podlegają karze. Co wymiar na to? > > > > > Ktoś mnie posądzał o rozdwojenie jaźni? Widzę, że to przypadłość coraz częstsza > > na tym forum. Tak trzymać! Od rozdwojenia jaźni do schizofrenii już niedaleko. Bystrzacha to ty nie jestes, oj nie... Szkoda. > A propos? Gdzie się podziała fajna dziewczyna o nicku Schizofremia? Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Kali szuka Nell 12.09.02, 11:10 nell26 napisała: > pamela_anderson napisała: > > > nell26 napisała: > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > Służę chętnie pomocą. Ostatnio ją widziano jak gziła się w krzak > ach w > > pust > > > yni > > > i > > > > > > > > w paszczy z niejakim Stanisławem Tarkowskim. > > > > > > Tylko nie gzila- wypraszam sobie- oddawala swe cialo w ramach obowiaz > ku > > > malzenskiego, po uprzednim sprawdzeniu w kalendarzyku malzenskim i z > badan > > iu > > > sluzu tak jak kosciol nakazal i jak bylo napisane w broszurce otzryma > nej n > > a > > > naukach przedmalzenskich... > > > > > > > A swoją drogą stosunki z nieletnią podlegają karze. Co wymiar na > to? > > > > > > > > Ktoś mnie posądzał o rozdwojenie jaźni? Widzę, że to przypadłość coraz > częstsza > > > > na tym forum. Tak trzymać! Od rozdwojenia jaźni do schizofrenii już niedal > eko. > > > > Bystrzacha to ty nie jestes, oj nie... > Szkoda. > > > > > > > A propos? Gdzie się podziała fajna dziewczyna o nicku Schizofremia? > > Szkoda to jest wtedy, gdy krowa wlezie w cudze - sorry, ale to mój ulubiony cytat:) Jak może być bystrą osoba o takim nicku jak ja? To pierwsze. Drugie: ja sonduję, i mam nadzieję że Nell to nie Nell26, bo z tą pierwszą się nie lubimy. Odpowiedz Link Zgłoś