pajdeczka 02.10.02, 15:49 to "Pajdeczko, jesteś solą tego forum". Pozdrawiam autora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizdencja Re: Najlepszy wątek w dniu dzisiejszym... 02.10.02, 15:51 A ja pozdrawiam Ciebie, moja Idolko. Cicha Wielbicielka. Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Najlepszy wątek w dniu dzisiejszym... 02.10.02, 15:53 pizdencja napisała: > A ja pozdrawiam Ciebie, moja Idolko. > > Cicha Wielbicielka. > Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: Najlepszy wątek w dniu dzisiejszym... 02.10.02, 15:55 >A najśmieszniejsze z tego wszystkiego > > (jeśli można się z tego śmiać) to jest to, że tylko Ty i ja znamy prawdę.... Nie mam pojecia o czym piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Najlepszy wątek w dniu dzisiejszym... 02.10.02, 15:56 pizdencja napisała: > >A najśmieszniejsze z tego wszystkiego > > > > (jeśli można się z tego śmiać) to jest to, że tylko Ty i ja znamy prawdę.. > .. > > > Nie mam pojecia o czym piszesz... > > Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: Najlepszy wątek w dniu dzisiejszym... 02.10.02, 15:58 > Dobra, dobra. Chcesz być bardziej przebiegła, niech ci będzie. > Ja mam wżyciu zasade: "z wroga zrób przyjaciela". > Co Ty na to? Nie zauwazylam, zebys ta zasade wcielala w zycie.... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Najlepszy wątek w dniu dzisiejszym...? Hm... 03.10.02, 17:43 poison1 napisała: > pizdencja napisała: > > > A ja pozdrawiam Ciebie, moja Idolko. > > > > Cicha Wielbicielka. > > Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Liloom 03.10.02, 21:02 > Zastanawiam sie powoli czy Wy sie obie nie umowilyscie, bo skoro TYLKO WY DWIE > ZNACIE PRAWDE???? I wiem ze korespondowalyscie pod starymi czy teraz pod nowymi > > nickami tez? > Tylko... po co to wszystko? Naprawde z nudow? > Dziewczyny, zlitujcie sie... Liloom, nie wiem co Wierna ma na mysli ze znamy prawde. Nie koresponduje z wariatami... To tyle ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: też pozdrawiam 02.10.02, 18:39 pajdeczka napisał: > to "Pajdeczko, jesteś solą tego forum". Pozdrawiam autora. Trzymaj tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: też pozdrawiam 03.10.02, 08:51 melinek napisał: > pajdeczka napisał: > > > to "Pajdeczko, jesteś solą tego forum". Pozdrawiam autora. > > Trzymaj tak dalej. Jest ciężko, ale trzeba tańczyć póki grają:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: też pozdrawiam 03.10.02, 11:01 > Jest ciężko, ale trzeba tańczyć póki grają:))))))) "Tancz glupia tancz, wielki bal sobie spraw To wszystko co dzis mozesz miec" Odpowiedz Link Zgłoś