wysoka9 20.06.06, 12:06 w ilu procentach jest mozliwe ,że kobieta jest w ciązy jeżeli stosunek w czasie wytrysku został przerwany? oczywiście prezerwatywa tez była używana i tylko taka metoda koncepcja jest stosowana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wysoka9 Re: a ile masz lat?? 20.06.06, 12:17 dużo ale tu akurat nie chodzi o mnie tylko o kolezanke która mi nie wierzy wiec zaproponowałam jej takie rozwiaznie Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.limetka Re: a ile masz lat?? 20.06.06, 13:06 moim skromnym zdaniem to już jesteś w ciąży ... boshe ale wy głupie jesteście hehe Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: możliwe? 20.06.06, 12:17 boze... jesli prezerwatywa to po co faceta katowac stosunkiem przerywanym? Odpowiedz Link Zgłoś
wysoka9 Re: możliwe? 20.06.06, 12:20 no tak, ALE GINEKOLOG POWIEDZIAŁA JEJ ,ŻE jeśli nawet stosunek zostanie przerwany i sie będzie miało prezerwatywe to i tak może dojść do zapłodnienia Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: możliwe? 20.06.06, 17:58 chyba że to jest cały czas ta sama prezerwatywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 a mozesz... 20.06.06, 18:26 wysoka9 napisała: > no tak, ALE GINEKOLOG POWIEDZIAŁA JEJ ,ŻE jeśli nawet stosunek zostanie > przerwany i sie będzie miało prezerwatywe to i tak może dojść do zapłodnienia A mozesz podac mi namiary tego ginekologa? Pojde osobiscie i sprawdze ktory to takie niestworzone bajki opowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: możliwe? 20.06.06, 18:23 tylko kastracja daje 100% pewnosci a i tak trzeba uzywac przy kastracji tabletek, prezerwatyw i przerywanego "wytrysku" na raz pozatym co to jest "przyerywany wytrysk"?? czesc spermy leci do prezerwatywy wewnatrz a czesc na zewnatrz?? Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: możliwe? 20.06.06, 18:25 może to było przejęzyczenie? - wytrysk normalny, a prezerwatywa była przerywana? ;) Odpowiedz Link Zgłoś