blueska3 16.12.06, 14:22 Umiecie przyjmować na siebie krytykę? Przegrywać z honorem i podniesioną głową? Czy wręcz przeciwnie, czujecie się urażeni i "zmiażdżeni"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
max.quid Re: Krytyka 16.12.06, 14:46 > Umiecie przyjmować na siebie krytykę? od ludzi których cenie i szanuje tak, krytyka innych mnie nie interesuje :-) > Przegrywać z honorem i podniesioną głową? Przegrywać? To zależy. Ja co najwyżej się "wycofuję" zbieram siły i naprawiam to co wcześniej schrzaniłem, prawie zawsze działa, nie licząc miłości, rzecz jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Krytyka 16.12.06, 15:29 Jesli jest konstruktywna-jasne, potrafię ją przyjąć by później rozważyc, jeśli bezpodstawna-wtedy jest gorzej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Krytyka 16.12.06, 20:04 Cenię krytykę konstruktywną, jeżeli chodzi o pracę zawodową. Jeżeli napiszę pracę zaliczeniową, a opiekun usiądzie ze mna i powie: tak się nie robi, tak nie wolno pisać, a to jest coś świetnego. Jeżeli ta krytyka to nie same minusy, ale też wskazanie tego, co jest dobre. Nie potrafię natomiast przyjąć krytyki, która dotyka mnie jako osoby, personalnie. Uruchamia mi się odruch obronny, buntuje się. Odpowiedz Link Zgłoś