Dodaj do ulubionych

prezent dla 5 latki

06.12.12, 11:56
Witam.
Potrzebuję zakupić prezent dla mojej chrześnicy, która ma 5 lat.
Myślałam o takim psie interaktywnym, ale nie wiem czy ona nie za duża do takiej zabawki.
allegro.pl/piesek-zimny-nosek-2-rasy-duzy-interaktywny-epee-i2815345794.html
Widziałam na allegro coś takiego:
allegro.pl/epee-pieszczoch-ktos-kudlate-cos-blyskotka-3-wzory-i2815102426.html
nie wiem czy to byłoby odpowiednie dla 5 latki.
Albo jakąś grę zręcznosciową - jakąś fajną jakbyście mogli polecić.
Przedział cenowy tak do 150,00 zł.
Proszę o podpowiedz.
Obserwuj wątek
    • mr173371 Re: prezent dla 5 latki 09.12.12, 13:53
      Polecam keyboard do nauki gry na klawiszach:
      allegro.pl/organy-syntezator-keyboard-54-klawisze-i2852367412.html
    • formafantazja Re: prezent dla 5 latki 09.12.12, 23:09
      Doskonały prezent!

allegro.pl/listing/user.php?us_id=12404138
    • zupcosinn Re: prezent dla 5 latki 27.12.13, 13:31
      Jeśli myślisz o grze i zabawce interaktywnej to połącz to w jedno i kup jej www.miniluk.pl To książeczki z zagadkami z dołączonymi klockami. Dziecko rozwiązuje kolejne zadania układając klocki wg. wzoru. Może samo sprawdzić czy prawidłowo rozwiązało zadanie. Mój synek chętnie się nimi bawi więc mogę je polecić :) .
    • kapik02 Re: prezent dla 5 latki 05.04.14, 18:25
      polecam strone www.ereczniki.pl . Możecie znaleźć tu super prezent na różne okazje. Polecam zwierzaki z ręczników - na pewno spodoba się każdemu. Znajdziecie tu również inne upominki, np haftowane ręczniki, koszulki ze śmiesznymi napisami i inne.
    • candley Re: prezent dla 5 latki 23.09.14, 22:52
      a może lalka baby born ?
    • paulina167a Re: prezent dla 5 latki 10.10.14, 19:07
      Hej, nie dawno byłam w podobnej sytuacji. :) Udało mi się znaleźć w sieci firmę, która bardzo tanio organizuje imprezy dla dzieci na terenie całej Polski. Mojemu chrześnikowi bardzo się podobało. ;) Łap telefon do nich: tel. 727 600 500. Bawcie się dobrze. ;)
    • zuzanarodowska Re: prezent dla 5 latki 14.12.14, 21:14
      a ja polecam rzeczy wystawiane przez użytkownika izis5 allegro.pl/listing/user/listing.php?us _id=1556749 znajdziecie tam super komplety włóczkowe do sesji zdjęciowych, przepiękne spódniczki Pettiskirt i Tutu, czy różnego rodzaju świąteczne dodatki - getry, kapcie, śliniaczki. Są to produkty pozostałe po ekskluzywnym butiku Le Pompon w Szwajcarii. Widziałam na własne oczy i bardzo serdecznie polecam
    • formafantazja Re: prezent dla 5 latki 18.12.14, 16:24
      allegro.pl/sku-bunny-krolik-maskotka-hand-made-bez-i4906242211.html
      www.facebook.com/formafantazjadesign?ref=hl
      • szklanapulapka2 Re: prezent dla 5 latki 20.12.14, 20:26
        A moja córcia w podobnym wieku, dostanie:
        1. pieska interaktywnego Lucy
        2. hit reklamowany w tv pachnący zwierzak "zelt" z akcesoriami
        3. konika ponny ze skrzydłami - tego, który robi przewroty
        4. mazaki "dmuchane" - są jeszcze w Bidronce, mazaki plus kilka wzorów do malowania
        5. domek dla koników little ponny ze zjeżdżalnią
        6. karocę - wóz z końmi (ale moja córcia ma bzika na punkcie koni, więc stąd prezenty w tym stylu
        7. lalkę ruszającą buzią, śpiewającą i mówiącą po polsku (edukacyjna zabaweczka, bo laleczka np. prosi "podaj mi mojego małego misia", po podaniu mówi "dziękuję ci mamo", ; mówi np. "daj mi buziaka", i odpowiada "kocham cię mamo"; mówi " jest mi zimno, załóż mi sweterek", a po ubraniu mówi "Dziękuje ci mamo".
        8. puzzle z 80 elementów z Kubusiem Puchatkiem"
        9. lalkę Barbie

to to, o czym wiem. Mamy liczna rodzinę, a moja Kasieńka jest jedyną dziewczynką wśród dzieci o i stąd rozpieszczona na maxa i każdy cos tam jej daje. Stąd tyle tego :))
    • nurjahan Re: prezent dla 5 latki 09.03.15, 19:07
      Mała powoli zaczyna swoją przygodę z edukacją i myślę, że dobrym pomysłem mogłyby być takie plecaki dla dzieci: static.walizkisklep.pl/images/173x204/O3f9S3Z640e0K1238368C9q8k0o8f4p6.jpg są słodkie i praktyczne.
    • 9agatka Re: prezent dla 5 latki 27.08.15, 22:31
      Może jakiś rowerek? Albo rolki?
    • mlody825 Re: prezent dla 5 latki 29.08.15, 19:54
      A kupował ktoś może na prezent bum bum rurki? Myślę, że taka właśnie zabawka jest warta uwagi.
    • juliafor Re: prezent dla 5 latki 24.09.15, 12:24
      Ostatnio wpadłam na artykuł o barbie, szczerze zaskoczona byłam, bo nie wiedziałam wiele rzeczy.
      Link do artykułu, przeczytajcie sobie:) www.kochamydzieci.pl/lalki-barbie-wieczny-numer-1-na-rynku/
      Może właśnie lalkę kup jej, każda dziewczynka będzie zadowolona:)
    • mugliman Re: prezent dla 5 latki 10.10.15, 23:32
      A może oryginalne gadżety the Muppets, jeżeli dziewczynka lubi postacie z Muppetów np. miska ceramiczna i talerzyk z Ciasteczkowym Potworem w pięknym, niebieskim kolorze albo także miskę i talerzyk w ognisto-czerwonym kolorze Zwierzaka z serialu Muppety. Zajrzyj na www.mugli.pl, tam jest pełno wyjątkowych gadżetów na prezent.
    • alicja_go Re: prezent dla 5 latki 20.06.17, 10:40
      5-latka to zaraz do szkołły pójdzie wiec moze to: eduart.eu/category/7/?
      • katrina.34 Re: prezent dla 5 latki 13.07.17, 09:07
        Bardzo fajne te tablice :) Sama teraz szukam jakieś inspiracji na prezent teraz, więc będę miała na uwadze. W sumie to całkiem fajnie może się prezentować w pokoju, pomijając nawet aspekt praktyczny.
    • sunrace Re: prezent dla 5 latki 16.07.17, 22:09
      Może Gigantyczna Kolorowanka?
      brakpomyslu.pl/kolorowanka-gigant/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka