Dodaj do ulubionych

harmonet - problem, pomozcie

13.12.03, 18:51
Dostalam krwawienia wczoraj okolo 21 dzis rano kupilam harmonet i wzielam
tabletke okolo 10.30 czy mam ja traktowac jako spozniona wczorajsza i wziac
dzis wieczorem druga czy kontynuuowac normalnie? bardzo prosze o szybko odp
bo jestem w kropce
Obserwuj wątek
    • Gość: Klara Re: harmonet - problem, pomozcie IP: *.pl 13.12.03, 19:01
      To jest pierwsze opakowanie??? Jesli tak, to możesz brać normalnie, dziś traktuj jako pierwszy dzień brania tabletki.
      • anna.trebska Re: harmonet - problem, pomozcie 13.12.03, 19:03
        dzieki za odp. tak to pierwsze opakowanie po dlugiej przerwie. w sumie to ponad
        pol dnia opowienia - nie powinno byc problemu tak?
        • Gość: Klara Re: harmonet - problem, pomozcie IP: *.crowley.pl 13.12.03, 19:06
          Przeczytaj ulotke, tam powinno byc napisane dokładnie kiedy powinno się brać pierwszą tabletkę.
          Chodzło mi o to, że następną tabletkę weźmiesz jutro o tej godzinie, o której wzięłaś dziś. Tabletki, aby spełniały swoją funkcję, powinny być rozpoczęte w 1,2, najpóżniej 3 dniu miesiączki. Nie daję Tobie 100% pewności, bo nie jestem lekarzem i brałam inne tabletki od Ciebie.
          • anna.trebska Re: harmonet - problem, pomozcie 13.12.03, 19:08
            jest to dosc nieczytelna ulotka no i ja mam teraz problem. bo napisane jest
            pierwszego dnia i nie wiadomo
            - co jesli biore drugiego? od kiedy wtedy jest dzialanie antykoncepcyjne itd
            • Gość: Klara Re: harmonet - problem, pomozcie IP: *.pl 13.12.03, 19:17
              Wg mnie mozesz dzisiejszy dzień wziąść jako pierwszy, albo postępuj tak jakbyś zapomniała tabletki w pierwszym tygodniu, i zabezpieczaj się przez najbliższe 7 dni. Przykro mi, ale nie mogę Ci inaczej pomóc. Pozdrawiam, i może ktoś inny miał doświadczenie z Harmonetem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka