wojtow 13.12.03, 22:31 Wiem większość odpowie - klikam :) a pozostali ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soczewica Re: Jak spędzasz wieczór ? 13.12.03, 22:34 wojtow napisała: > Wiem większość odpowie - klikam :) a pozostali ? lepiłam z masy solnej aniołki, popatrując w net na ściągawkę. teraz klikam ;) a potem pójdę czytać Potop :) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Jak spędzasz wieczór ? 13.12.03, 22:44 hehe.he napisał: > hehe klika hehe niech hehe tyle nie klika, bo się zaklika, i kto będzie wtedy hehał? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Jak spędzasz wieczór ? 14.12.03, 19:42 a mozesz powiedziec gdzie jest ta sciągawka na aniołki z masy solnej? tez bym ulepila... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Jak spędzasz wieczór ? 13.12.03, 22:41 wojtow napisała: > Wiem większość odpowie - klikam :) a pozostali ? we w tym momencie - nie da sie ukryć - klikam. Za jakieś pół godziny oddam się lekturze, a ok. 1 bądź 2 pójdę w objęcia Morfeusza pozdrwiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: Jak spędzasz wieczór ? 13.12.03, 22:45 wojtow napisała: > Wiem większość odpowie - klikam :) a pozostali ? a jakim cudem maja Ci odpowiedziec jak robia co innego...? Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Jak spędzasz wieczór ? 13.12.03, 23:06 A ja klikam i kolejne wykonanie "Requiem" odsłuchuję. Czyli COŚ robię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Jak spędzasz wieczór ? IP: 80.48.96.* 15.12.03, 11:19 Czyje "Requiem" ? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jak spędzasz wieczór ? 13.12.03, 23:08 mysle sobie.. czytam co tam w swiecie no i klikam;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Jak spędzasz wieczór ? IP: *.acn.waw.pl 13.12.03, 23:08 Byliśmy z przyjaciółmi na kolacji, teraz klikam bo są reklamy w filmie. Jeszcze pies i spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: Jak spędzasz wieczór ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 00:34 ja wlasnie siedze w pubie i koncze pic piwo a potem pojde potanczyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: Jak spędzasz wieczór ? 14.12.03, 00:48 Gość portalu: cinka napisał(a): > ja wlasnie siedze w pubie i koncze pic piwo a potem pojde potanczyc ;) mhmm...rozumiem, zimno sie zrobilo...co ? o; Odpowiedz Link Zgłoś
amanda22 Re: Jak spędzasz wieczór ? 14.12.03, 00:45 wojtow napisała: > Wiem większość odpowie - klikam :) a pozostali ? > Wrocilam z knajpy i nie moge zasnac. Wlosy przesmiergly mi papierosami, oczy pieka a w uszach dudni muzyka. Sama nie wiem czemu sie katuje tymi weekendowymi wypadami. Chyba dla zasady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Bartek??????????????????? IP: *.80-202-239.nextgentel.com 14.12.03, 23:05 co slychac stary ???????????????? :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mniam Re: Jak spędzasz wieczór ? IP: *.range217-44.btcentralplus.com 14.12.03, 23:33 Wczesniej bylam na Christmas Party a teraz klikam popijajac gorzka herbatke i zalujac naduzycia pysznego jedzonka... Odpowiedz Link Zgłoś