Dodaj do ulubionych

Prezent na Dzień Matki

03.05.17, 18:55
Hej! Macie jakieś fajne pomysły? Już tylko nieco ponad 3 tygodnie zostały, zeby kupić mamie coś fajnego:)
Obserwuj wątek
    • czekarek Re: Prezent na Dzień Matki 04.05.17, 13:53
      Ja co roku kupuję mamie wielki bukiet kwiatów! :D Ona to uwielbia. Zastanawiam się tylko co do tego... Moja siostra zapewne jak zwykle sprezentuje jej jakiś kosmetyk, bo doskonale wie czego ona tam potrzebuje i co lubi... Ja się słabo na tym znam, dlatego zostawiam to w jej rękach :D
      • terabitka Re: Prezent na Dzień Matki 04.05.17, 14:17
        Z tymi kosmetykami tak jest, że i tak czy siak moja mama sobie coś tam cały czas kupuje... A może coś dla zdrowia? Jakieś witaminy do tych kwiatów? Zawsze o tym myślałam, że to takie sympatyczne i taki ciepły gest :)
    • agnieszka.batyra Re: Prezent na Dzień Matki 05.05.17, 10:44
      My z siostrami zawsze składamy się i kupujemy coś droższego, bardziej okazałego. Lepsze to, niż kilka dupereli. W tym roku postawiłyśmy na trackera. Na e-zegarek.pl znalazłyśmy taki, który wygląda jak bransoletka, a ma bardzo dużo przydatnych funkcji. Co dla nas było najważniejsze? To, że pomoże mamie odnaleźć telefon, który zawsze gdzieś posieje, a my dzwonimy i się denerwujemy, że nie odbier.
      • zaneta-rybka Re: Prezent na Dzień Matki 06.05.17, 15:48
        Ja jako mama i babcia też uwielbiam dostawać kwiaty z okazji swoich świąt, ale najchętniej jednak doniczkowe. Do tego cieszę się zawsze z czegoś ładnego do ubrania, moja córka i wnuczka mają świetny gust i zawsze znajdą dla mnie coś eleganckiego. Ostatnio wnuczka pomogła mi zamówić piżamę z przedsiębiorstwa Rossli przez internet- czekam na dostawę. Mówię o tym, bo może ktoś z Państwa chciałby taką rzecz sprezentować swojej mamie. Ładne wzory i dobra jakość materiału, jeśli ktoś ceni ładne przedmioty dobrej jakości to myślę, że się ucieszy. Biżuteria też jest dobrym pomysłem, ale jednak nie każdego na nią stać. A mamy najbardziej cieszą się z obecności swoich dzieci w ten dzień, wiem to po sobie.
      • agatka_krakow Re: Prezent na Dzień Matki 08.05.17, 14:17
        Zegarek to zawsze świetna opcja. Taki prezentowy pewniak :) Ja mojej mampie kupiłam zegarek na stamps, taki z wymienną tarczą Od razu zmieniła tą, którą wybrałam - cóż, mamy trochę inny gust :D Na szczęście wybór tarcz jest duży!
      • kammie13 Re: Prezent na Dzień Matki 17.05.17, 15:55
        widać, mamy podobny gust :) plus ja do biżuterii chcę dokupić coś praktycznego :)
    • zdziskez Re: Prezent na Dzień Matki 13.05.17, 18:30
      Bon na zakupy w drogerii. Każda kobieta potrzebuje kosmetyków lub akcesoriów, w zależności od kwoty jaka ma być przeznaczona na prezent można wybrać np. perfumy lub coś tańszego np. pędzle do makijażu Hakuro.
    • kammie13 Re: Prezent na Dzień Matki 17.05.17, 15:54
      Ja swojej kupuję kolczyki srebrne i suplementy diety od biovital :)
    • alicjara85 Re: Prezent na Dzień Matki 05.07.17, 20:35
      Polecam porcelanę. Na pewno się przyda, do kawy, do herbaty a pamiątka na lata. Elegancka i szykowna. Ja ostatnio Mamie kupiłam takie zestawik www.porceland.pl/oferta/porcelana-na-sztuki/filizanki-do-kawy-i-herbaty/zestaw-kawowo-sniadaniowy-roma-serce-3-0
    • iza.237 Re: Prezent na Dzień Matki 16.09.17, 14:01
      Porcelana to może i ciekawy pomysł, ale myślę, że są też tańsze i równie dobre alternatywy... Co powiesz na pokazy-iluzji.pl/ zamiast tradycyjnego prezentu? Taki pokaz to doskonała okazja na odrobinę rozrywki i dostarczenie magicznych wrażeń, które zapadają w pamięć zdecydowanie lepiej, niż inne prezenty.
    • zuzuzuza Re: Prezent na Dzień Matki 24.11.17, 14:18
      Zarówno elegancki prezent w postaci przepięknej polskiej porcelany, jak i zabawny butelko-kieliszek znajdziesz na tojestkuchnia.pl/ :D
    • nutututi877 Re: Prezent na Dzień Matki 26.11.17, 14:40
      a sprawdź sobie 321prezent.pl :)
    • zipp1989 Re: Prezent na Dzień Matki 19.04.18, 10:54
      moim zdaniem na dzień mamy najlepsze są prezenty w których mamy swój wkład :) nie każdy ma zdolności rękodzielnicze, żeby zrobić coś zupełnie samemu więc dla osób bez tych właśnie zdolności polecam prezenty spersonalizowane jak np. koszulka z nadrukowanym naszym własnoręcznie wykonanym projektem/zdjęciem/ cytatem, pióro z grawerem napisu, który sami wybraliśmy itp.
      Takie fajne, tanie i oryginalne prezenty możecie zamówić z tych stron. www.fototrendy.pl/
      www.tech-media.pl/grawerowanie,laserem,114-1,12.html
      Sama z nich korzystałam i mama była zachwycona prezentem ode mnie :)
      • paolka_a Re: Prezent na Dzień Matki 08.05.18, 09:37
        Zgadzam się z tym, że prezent dla mamy powinien mieć wkład własny. Prezenty od serca są najlepsze! Rok temu podarowałam mojej mamie fotoalbum i do tego kuferek jej ulubionych kosmetyków! Strasznie się rozczuliła oglądając moje i braci zdjęcia z dzieciństwa :)
    • zipp1989 Re: Prezent na Dzień Matki 14.05.18, 09:48
      Ja w tym roku zamówiłam kalendarz ścienny taki jak ten: www.fototrendy.pl/produkt/kalendarz,scienny,a36,26/
      Mam nadzieje, że będzie zadowolona.
    • zipp1989 Re: Prezent na Dzień Matki 14.05.18, 14:07
      Ja w tym roku zamówiłam kalendarz ścienny taki jak ten: www.fototrendy.pl/produkt/kalendarz,scienny,a36,26/
      Mam nadzieje, że będzie zadowolona.
    • botaniczna99 Re: Prezent na Dzień Matki 19.05.18, 22:23
      Może bransoletkę z jakimś fajnym grawerem :)
    • kasiaczek1 Re: Prezent na Dzień Matki 06.05.19, 11:18
      Ja kupiłam torebke, taką recznie szytą przez Panią, i do tego zestaw 3 świec sojowych stąd artyferia.pl/
    • onlineekspertwsb Re: Prezent na Dzień Matki 25.05.19, 00:04
      Moi rodzice od lat nie byli na urlopie, więc z okazji dnia matki i zbliżającego się dnia ojca kupiłam im voucher wypoczynkowy z sunandsnow, może nie będą to dwutygodniowe wakacje, ale nawet te kilka dni wolnego im się przydadzą.
    • monimz Re: Prezent na Dzień Matki 07.01.20, 14:21
      Myślę, że to może być bardzo ciekawy produkt na prezent :)

stylizo.pl/szklany-dzbanek-wtopiony-w-drewno/
    • onkodietetyka Re: Prezent na Dzień Matki 03.12.20, 13:38
      Zapraszam na stronę onkodietetyka.pl/dla-bliskich/.
    • pelek668 Re: Prezent na Dzień Matki 01.04.22, 15:34
      Hej, ja rok temu jako dodatek do prezentu kupiłam jej kubeczek do kawy + opakowanie prezentowe, mimo tak oklepanego pomysłu bardzo fajnie się to prezentowało na duży + zasługuje opakowanie prezentowe, ostatnio byłam u mamy widziałam kubek jest używany a napis jeszcze się nie zmył więc chyba dobrze wykonany
      klejki.pl/produkt/kubek-dla-kochanej-mamy-wszystkiego-najlepszego/
    • julia-krolak88 Re: Prezent na Dzień Matki 21.05.22, 11:10
      Cześć. Ostatnio znalazłam fajne pomysły na Kocie Rabatowym - kotrabatowy.pl/kategorie/prezenty-na-dzien-matki/ więc naprawdę polecam :)
    • katarzynkakochanowska Re: Prezent na Dzień Matki 25.07.22, 11:45
      Polecam kupić coś praktycznego co się na prawdę przyda, my kupiliśmy Irobota Combo więc teraz nasza mama nie musi ani odkurzać ani myć podług :0 A z prezentu mega zadowolona :)
    • trendygift.eu Re: Prezent na Dzień Matki 12.05.23, 08:15
      Z takich standardowych to wiadomo kwiaty zawsze się sprawdzą . Jeśli chcemy kupić coś bardziej trwałego to dobrym pomysłem będzie kubek z wzorem na dzień mamy , obecnie jest bardzo duży wybór online . Kolejnym ciekawym pomysłem może być grawerowany brelok w kształcie serca gdzie możemy napisać specjalną dedykację dla mamy np: "Kocham Cię Mamo" lub "Dziękuje że jesteś" , pomysłów na personalizowany teks jest mnóstwo i na pewno będzie to bardziej osobisty prezent . Lusterko kieszonkowe z nadrukowanym imieniem to też ciekawa opcja na prezent , która kobieta nie potrzebuje lusterka ?:)
      Więcej ciekawych pomysłów można znaleźć na stronie trendygift.eu/dla-mamy
    • dorota_julia_marta Re: Prezent na Dzień Matki 16.05.23, 13:50
      Razem z bratem kupujemy mamie całkiem praktyczne prezenty, w tym roku padło na firany, wcześniej dostała ode mnie bieżnik, więc żeby stworzyć spójna całość dorzucamy teraz firany. A jak to każda mama cieszy się ze wszystkiego, a jak dodatkowo prezent wpływa na wystrój domu(czyli świadczy o Pani domu) to jest cała w skowronkach. Na imieniny pewnie dorzucimy jej jakieś zasłony. Zamawialiśmy ze strony mondomi.pl/ całkiem szeroki wybór i przystępne ceny.
    • ania8897 Re: Prezent na Dzień Matki 20.05.23, 10:52
      Cześć, swojej mamie, na dzień matki kupiłem poniższy zestaw mitzu.pl/190-prezent-dla-mamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka