stasi1 28.10.24, 09:13 Chodzi ktoś wieczorem? W środę mam zamiar tak przejść się z centrum i z powrotem. Po 19 już dawno bez słońca Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heniek.8 Re: Na Stare Miasto samemu 28.10.24, 11:45 Czy stroje halloweenowe są wymagane? Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Na Stare Miasto samemu 30.10.24, 14:11 widzę że Stasiek nie odpowiadasz bo się zgłosił chłop a żadnej panny nie uświadczysz taka nasza dola, możemy się umówić pod kolumną Zygmunta i pójść do żabki na piwo, ale żadna forumka nawet na nas nie spojrzy Odpowiedz Link
j-k sa.. przyjezdne Ukrainki 04.11.24, 04:33 heniek.8 napisał: taka nasza dola, możemy się umówić pod kolumną Zygmunta i pójść do żabki na piw > o, ale żadna forumka nawet na nas nie spojrzy sa.. przyjezdne Ukrainki trzeba brac to , co aktualnie jest do wziecia. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Na Stare Miasto samemu 05.11.24, 20:30 A czemu do żabki? Tym bardziej że teraz zimno, lepiej pod dach. Jak miałem egzaminy na Politechnikę już po drugim dniu stwierdziliśmy z jednym gościem że raczej zdaliśmy więc idziemy na wino. Tylko gdzie. On Warszawiak zaproponował że do bramy. Ja na to że nie kupujemy wino, dwa lody i do parku. I tak zrobiliśmy. On trochę później był pierwszy raz na dyskotece i poderwał na poważnie laskę. 100% skuteczności Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Na Stare Miasto samemu 06.11.24, 10:39 stasi1 napisał: > A czemu do żabki? Tym bardziej że teraz zimno, lepiej pod dach. miał być spacer z centrum na starówkę i z powrotem, to można wziąć hotdoga i browca i się kulturalnie przejść > Ja na to że nie kupujemy wino, dwa lody i do parku. I t > ak zrobiliśmy. On trochę później był pierwszy raz na dyskotece i poderwał na po > ważnie laskę. 100% skuteczności czyli wino podziałało jako afrodyzjak i środek dopingujący Odpowiedz Link
stasi1 Re: Na Stare Miasto samemu 15.11.24, 20:57 Z browarem kulturalnie? No nie na tej dyskotece był pod koniec studiów Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Na Stare Miasto samemu 17.11.24, 08:26 stasi1 napisał: > Z browarem kulturalnie? co jest kulturalne przy stoliku nie może być niekulturalne na spacerze ale jak masz zastrzeżenia to przyrządzimy sobie turbo colę PS tak tylko prowokuję, ostatnio unikam takich używek Odpowiedz Link
tapatik Re: Na Stare Miasto samemu 06.11.24, 14:15 Park przy politechnice? Chyba, że ten naprzeciwko Riviery. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Na Stare Miasto samemu 03.11.24, 08:09 Jednak w środę nie byłem, poszedłem w czwartek. Ale i tak nie doszedłem, stwierdziłem koło kościoła św. krzyża coraz mniej ludzi to na miejscu ich w ogóle nie będzie. A stroje oczywiście były Odpowiedz Link
po-ranna-kawa Re: Na Stare Miasto samemu 23.11.24, 02:03 Nie znam nikogo, kto mieszka w Warszawie i chodzi na Stare Miasto. Chyba że jest tam jakiś koncert albo manifestacja, albo jakiś Obama przemawia, albo ma gościa spoza Warszawy, który chciałbym tam pójść, albo ktoś znajomy bierze ślub w tzw. pałacu ślubów czy w którymś z kościołów Odpowiedz Link
baenzai Re: Na Stare Miasto samemu 23.11.24, 11:35 Fun fact: Stare Miasto jest młodsze niż obecny i przyszły prezydent USA. Odpowiedz Link
tapatik Re: Na Stare Miasto samemu 23.11.24, 23:39 Na Starym Mieście było kiedyś zorganizowane spotkanie forumowe. Odpowiedz Link
po-ranna-kawa Re: Na Stare Miasto samemu 26.11.24, 15:58 tapatik napisał: > Na Starym Mieście było kiedyś zorganizowane spotkanie forumowe. > Podobno ma być z tej okazji wmurowana tablica pamiątkowa na murach barbakanu Odpowiedz Link
tapatik Re: Na Stare Miasto samemu 26.11.24, 16:25 I już jest okazja, żeby się spotkać Odpowiedz Link
stasi1 Re: Na Stare Miasto samemu 24.11.24, 10:08 To u mnie nie problem, nie mieszkam w Wawie tylko pracuje, więc mogę chodzić Odpowiedz Link